No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

Prostatas stimulators

Šis tehnoloģijas brīnums nodrošina visu, ko visi citi prostatas stimulatori tikai sola: neaizmirstamu prostatas stimulāciju un elpu aizraujošus orgasmus! Mūsu testa uzvarētājs, daudzfunkcionālais prostatas masāžas aparāts, apvieno dažādas funkcijas, piemēram, vibrāciju, starpenes stimulāciju, un to pat var piepūst ar tālvadības pulti.

Vairāk informācijas

2462/00

139,90 €


-40,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šis tehnoloģijas brīnums nodrošina visu to, ko visi citi prostatas stimulatori tikai sola: neaizmirstamu prostatas stimulāciju un elpu aizraujošus prostatas orgasmus! Mūsu testa uzvarētājs, daudzfunkcionālais prostatas masāžas aparāts, apvieno dažādas funkcijas, piemēram, vibrāciju, starpenes stimulāciju, un to pat var piepūst ar tālvadības pulti.

     

    Piepūšamais prostatas stimulators garantē piepildītu anālo baudu! Pateicoties ērtajai tālvadības pults vadībai, mūsu jaudīgo prostatas stimulatoru var ātri un viegli piepūst līdz ekstremālam izmēram. Ar pogas pieskārienu jūs varat individuāli noteikt, cik daudz jūs vai jūsu partneris var vai drīkst uzņemt. MEO ® prostatas stimulators paver daudz patīkamu iespēju, jo pat savā sākotnējā formā prostatas stimulators ir brīnišķīgi liels un stingrs, taču, pateicoties mīkstai silikona virsmai, to joprojām var ērti ievietot. Tiklīdz tiek aktivizēta sūkņa funkcija, prostatas stimulators izaug līdz daudzkārt lielākam izmēram nekā sākotnēji un nodrošina pārsteidzošu spiediena sajūtu uz prostatu. Pateicoties prostatas stimulatora īpašajai formai, prostatas stimulators tiek stimulēts ar precīzu precizitāti , kas nozīmē daudzkārtēju prostatas orgasmu jums.

     

    Jaudīgas vibrācijas, kuras pēc vēlēšanās varat ieslēgt desmit dažādos vibrācijas režīmos, sniedz vēl lielāku baudu. Visas funkcijas var aktivizēt, izmantojot prostatas stimulatora bezvadu tālvadības pulti, nospiežot vienu pogu.

     

    Ar prostatas stimulatoru MEO ® ir izstrādājis prostatas vibratoru, kas individuāli pielāgojas ķermeņa formai un precīzi iedarbojas uz prostatu. Zem melnās virsmas, kas izgatavota no samtaini mīksta silikona, atrodas divi jaudīgi motori, kas prostatas stimulatoru padara par augstas klases rotaļlietu, kas vienlaikus stimulē prostatu un starpribu.

     

    Kvalitāte: svarīgs kritērijs, kad vēlaties iegādāties prostatas stimulatoru:

     

    MEO ® prostatas stimulatoru raksturo izcila kvalitāte materiālu sastāvā un dizainā. Pateicoties izsmalcinātai izgatavošanai, nav traucējošu šuvju vai malu.

     

    Pārliecinoša priekšrocība: divi jaudīgi motori!

     

    MEO ® prostatas stimulators ir aprīkots ar diviem jaudīgiem motoriem, kas nodrošina dziļi iedarbīgu prostatas un starpenes masāžu. Vīrieši, kuri vēl nav baudījuši anālo stimulāciju, būs pārsteigti par to, cik intensīvu orgasmu var piedzīvot, ļaujoties šiem diviem anālajiem baudas punktiem.

     

    Padomi pirkumiem: Prostatas stimulatoram jābūt arī ar tālvadības pulti un ilgstoši darbojošos bateriju:

     

    Ar ērto tālvadības pulti var aktivizēt 10 dažādas vibrācijas frekvences. Atsūknēšanas funkciju var aktivizēt atsevišķi, nospiežot un turot pogu. Tas nodrošina pilnīgu kontroli pār prostatas orgasmu jebkurā laikā. Protams, īpaši pievilcīgi ir nodot tālvadības pulti - un līdz ar to arī varu pār savu orgasmu - citās rokās. Ilgstoši uzlādējams akumulators (uzlādējams, izmantojot USB) nodrošina prostatas stimulatora darbību līdz 60 minūtēm.

     

    Anālais orgasms vīriešiem:

     

    Prostatas jutīgums ir ļoti augsts, tāpēc tā tiek uzskatīta par vīriešu G punktu. Un jums šis fakts ir jāizmanto savam priekam. Jo vīriešu orgasms ir neticams, pateicoties prostatas masāžai. Atslēgvārds: prostatas orgasms!

    Vai prostatas stimulators ir piemērots iesācējiem?

     

    Pateicoties ļoti lokanajai virsmai, kas izgatavota no augstas kvalitātes silikona, prostatas stimulatoru var ērti ievietot, tāpēc tas ir ideāli piemērots arī iesācējiem. Anatomiski ideāli veidots prostatas stimulators nodrošina ārkārtīgi pilnvērtīgu baudu. Prostatas stimulatoru ir patīkami un ērti ievietot. Praktiskā sūkņa funkcija ļauj ātri palielināt prostatas stimulatora apkārtmēru līdz pat 8 cm. Izmantojot tālvadības pulti, jūs jebkurā laikā varat mainīt apkārtmēru, tāpēc prostatas stimulators ir ideāls prostatas vibrators iesācējiem un profesionāļiem. Piepūšamais prostatas stimulators ir ideāli piemērots arī efektīvai anālajai stiepšanai.

     

    Vai prostatas stimulatoru var izmantot seksa laikā?

     

    Neatkarīgi no tā, vai baudāt MEO® prostatas stimulatoru vienatnē vai kopā ar partneri, esiet gatavs elpu aizraujošam prostatas orgasmam. Prostatas stimulators arī jūs uzbudinās, jo, pateicoties tā īpašajai formai, spraudnis stimulē prostatu un starpribu. Seksa laikā spraudnis ar katru grūdienu masē vīrieša G punktu, sniedzot jums neticami intensīvu orgasmu. Plašā, ergonomiski veidotā kājiņa garantē arī maksimālu drošību lietošanas laikā.

     

    Testa uzvarētājs MEO ®, pateicoties inovatīvām funkcijām un lieliskam dizainam:

     

    Ar šo piepūšamo prostatas stimulatoru ar tālvadības pulti MEO ® noteikti sasniedz jaunu līmeni prostatas stimulācijas jomā, jo prostatas stimulatora inovatīvais dizains ne tikai iedvesmo vizuāli, bet arī īpaši efektīvi atbalsta jūsu anālo baudu, izmantojot daudzās funkcijas. Aprīkots ar ergonomiskas formas rokturi, prostatas stimulatoru ir viegli vadīt vēlamajā virzienā.

     

    Kas vēl man jāņem vērā?

    Prostatas stimulators ir pilnībā ūdensnecaurlaidīgs, tāpēc varat ņemt to līdzi dušā slapjām rotaļām. Klusais motors nodrošina diskrētumu, un, izmantojot komplektā iekļauto uzlādes kabeli, jūs jebkurā laikā varat piegādāt prostatas stimulatoram svaigu enerģiju.

     

    Tālvadības pults ļauj kontrolēt prostatas stimulatoru no attāluma līdz 15 metriem. Izbaudiet aizraujošu stimulāciju, atrodoties ceļā automašīnā, sporta zālē, klubā vai jebkur citur, kur nepieciešama kontrole!

     

    Kā lietot prostatas stimulatoru?

     

    Pateicoties šaurajam uzgalim, prostatas stimulatora ievietošana ir īpaši vienkārša un sniedz nesalīdzināmu baudu. MEO ® padoms: elastīgais materiāls kļūst vēl slidenāks, ja tiek izmantots lubrikants. Uzklājiet lielu daudzumu lubrikanta uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo, uz prostatas stimulatora izliektās vārpstas un uzmanīgi ievietojiet to anālajā atverē. Otrajai stimulācijas rokturim jāatrodas uz jūsu starpenes. Tagad varat viegli pārslēgties starp 10 spēcīgiem vibrācijas režīmiem, nospiežot vienu pogu, un ļauties sevi palutināt. Ilgstoši nospiežot pogu, varat piepūst prostatas stimulatoru līdz vēlamajam izmēram.

     

    Prostatas stimulācija ar prostatas stimulatoru: viss, kas jums jāzina:

     

    Prostatas stimulators jūs palutina divreiz. Tas ne tikai ar vislielāko precizitāti iedarbojas uz jūsu prostatu, bet tā pamatne nodrošina arī orgasmiskas vibrācijas jūsu jutīgajā starpenē. Jūs varat pārslēgties starp 10 spēcīgiem vibrācijas režīmiem un sūknēšanas funkciju, vienkārši nospiežot pogu uz tālvadības pults, lai atrastu sev tīkamāko režīmu. Šis izcilais prostatas stimulators liek jums justies pilnīgi pilnīgam, un starpenes un prostatas vibrācijas nodrošina vēl vienu stimulācijas līmeni. Konusveida uzgalis un samtaini mīkstā virsma viegli ieslīd iekšā, savukārt īpašais prostatas stimulatora dizains novērš pārāk dziļu iekļūšanu. Prostatas stimulatora piepūšana ir vienkārša, izmantojot tālvadības pulti, un arī tā iztukšošana ir ātra un vienkārša. Turklāt prostatas stimulators ir ūdensizturīgs un nodrošina elpu aizraujošu prostatas orgasmu dušā.

     

    Sagatavošana: tā prostatas masāža kļūst patiešām laba!

     

    Ja jūs uztrauc higiēnas aspekts, mēs iesakām pirms tam noskaloties ar anālo dušu. Ja tā ir jūsu "pirmā reize", jums jānodrošina relaksējoša atmosfēra, kurā varat atslābināties, vai drīzāk pareizie muskuļi. Nevajadzētu pārāk zemu novērtēt sfinktera muskuļa spēku. Padoms: MEO® piedāvā relaksējošu anālo aerosolu EXTREMEO! Atkarībā no jūsu vajadzībām un vēlmēm šeit MEO ® atradīsiet piemērotu piederumu ikvienam. Viena lieta, bez kuras jums nekad nevajadzētu iztikt: labs lubrikants - vēlams tāds, kas ir īpaši paredzēts anālajai lietošanai.

     

    Kā tīrīt prostatas stimulatoru?

     

    Vienkārši notīriet prostatas stimulatoru zem tekoša ūdens ar nedaudz maigām ziepēm. Ja dodat priekšroku īpašai kopšanai, iesakām izmantot mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzekli VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Uzlādējams prostatas stimulators ar tālvadības pulti
    • Prostatas vibrators ar sūknēšanas funkciju
    • Precīzs: stimulē prostatu un starpribu.
    • Super jauda: 10 spēcīgi vibrācijas režīmi dažādībai.
    • Materiāls: silikons + ABS
    • Uzlādes laiks: 2 stundas
    • Lietošanas laiks pēc pilnīgas uzlādes: 1 stunda
    • Izmēri: 13,8 cm x 11 cm x 3,6 cm (nepiepūsts), 11 cm x 16 cm x 8 cm (piepūsts)

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    fast perfekt

    Der Stimulator funktioniert super, bin vor Jahren über ein solches Toy mit manueller Pumpe auf den Geschmack der Prostatastimulation gekommen. Man kann den Druck auf die Prostata sehr gut dossieren und die Vibration kommt bei unterschiedlichen dicken auch vollkommen unterschiedlich an der Prostata an.
    Negativ ist nur dass das Toy beim Luftablassen nie richtig zurückgeht und man es nochmal Aufpumpen und in Form bringen muss. Und ich hütte gerne bei einer Version 2.0 Pumpmodie, wie bei den Vibrationen.

      Novērtēšana 

      Wann wieder verfügbar???

      Leider ist der Prostata Stimulator schon seit Monaten nicht verfügbar…
      Ist da schon etwas bekannt ab wann der wieder zu kaufen ist???

        Novērtēšana 

        Pas mal mais peut mieux faire

        Déçu par l’emballage, mais aussi par la notice d’explication. En dehors de cela un très bon jouet qui joue bien son rôle et est très efficace. De très belles sensations et un orgasme délicieux. Par contre le mauvais emplacement des boutons, ne permet pas de s’asseoir et d’en profiter. De plus lorsque l’on s’est assis dessus, La télécommande a du mal à capter.Je recommande malgré tout cet article pour le plaisir qu’elle m’a procuré.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Incredible product

        I just got done using mine for the first time and immediately rushed here to leave a 5 star review. It's absolutely wonderful. Not too big initially but not too small and inflates quite a lot, vibrations are comparable to typically much more expensive products, super easy to use and clean, feels solid but goes in easy with some lube, I really have zero issues with this product. Also, if you haven't used an inflatable prostate stimulator before, the feeling is incredible. Easily worth the money, honestly after using it I'm surprised they don't charge more!

        • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Must have!

        Must have! Amazing feeling with the vibration and fullness once it starts pumping!

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Great toy

        This thing is great, love it in my butt during sex. We have had it a long time, it still vibrates and inflates well. It fills me up very well! Feels very good in me. Love it!!!!

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Da avere assolutamente nella propria collezione

        Da avere assolutamente nella propria collezione. Piccolo e discreto, ma che regala sensazioni intense e piacevoli. Lo consiglio a chi soprattutto vuole scoprire il piacere di un massaggio prostatico. Vi assicuro vi aprirà nuove sensazioni e orgasmi più intensi.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        parfait pour la stimulation de la prostate

        parfait pour la stimulation de la prostate

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Best toy ever

        Best toy we ever got. Replaces many other fixed size prostate stimulators we have had in different sizes.

        • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Wow

        Wow this is good training device....

        • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Prostatastimulation

        Dieser Prostata Stimulator bringt im Vergleich zu anderen Vibratoren eindeutig viel mehr. Ich bin vollkommen zufrieden und kann den Prostatasimulator jedem Mann weiter empfehlen, Den insbesondere die zusätzliche Pumpfunktion macht den großen unterschied.

        • 7 no 7 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Prostatas stimulators

        Prostatas stimulators

        Šis tehnoloģijas brīnums nodrošina visu, ko visi citi prostatas stimulatori tikai sola: neaizmirstamu prostatas stimulāciju un elpu aizraujošus orgasmus! Mūsu testa uzvarētājs, daudzfunkcionālais prostatas masāžas aparāts, apvieno dažādas funkcijas, piemēram, vibrāciju, starpenes stimulāciju, un to pat var piepūst ar tālvadības pulti.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: