No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

P Spot vibrators vīriešiem

P Spot vibrators ir rotaļlieta, kas īpaši izstrādāta vīriešiem. Pateicoties tā anatomiskajai formai, pat iesācēji var ātri sasniegt vīriešu G punktu, jo P-Spot vibratora izliektā galviņa ir vērsta uz prostatu bez apvedceļiem.

Vairāk informācijas

3076/00

59,90 €


-10,00 €

49,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    P Spot vibrators ir rotaļlieta, kas īpaši izstrādāta vīriešiem. Pateicoties tā anatomiskajai formai, pat iesācēji var ātri sasniegt vīriešu G punktu, jo P-Spot vibratora izliektā galviņa ir vērsta uz prostatu bez apvedceļiem. Izgatavots no gluda silikona, anālais vibrators ir viegli ievietojams un patiešām patīkams. Plašais rokturis ne tikai nodrošina drošību lietošanas laikā, bet galvenokārt aicina jūs kustināt P-Spot vibratoru uz priekšu un atpakaļ un ļaut tam kustēties, lai veiktu īpaši intensīvu prostatas masāžu.

     

    Izceltas funkcijas:

     

    • Anālais vibrators prostatas stimulācijai
    • Sfēriska forma: īpaši intensīvai anālajai masāžai. Anatomisks dizains: maigai ievietošanai un elastīgai lietošanai visās pozās.
    • 10 vibrācijas režīmi: daudzveidīgai baudai prostatas masāžas laikā.
    • Ērts: ērti regulējams tieši uz vibratora, pieskaroties vienai pogai.
    • Izgatavots no silikona ar maigu pieskārienu tekstūru: ļoti patīkamai sajūtai uz ādas un ķermeņa.

     

    Kas ir tik īpašs P Spot vibratorā?

     

    P Spot vibrators ir vairāk vai mazāk anālā bumbiņa un vibrators vienā, un, pateicoties tā īpašajai formai un 10 dažādiem vibrācijas režīmiem, tas apmierinās visas jūsu vajadzības pēc anālā apmierinājuma. Praktiskais rokturis nodrošina drošu lietošanu un novērš slīdēšanu. Īpaši aizraujoši ir tad, ja P Spot vibratoru izmantojat masturbācijas laikā un izvelkat to tieši pirms kulminācijas - jūsu orgasms nevar būt eksplozīvāks! Šī silikona prostatas stimulatora kāts ir maigi izliekts, lai bez piepūles sasniegtu P punktu. Sfēriskajam vibratoram ir 2 cm plata galviņa, un kāts pakāpeniski palielinās līdz 3,5 cm.

     

    Kā lietot P punkta vibratoru?

     

    Pateicoties anatomiskajai formai un noapaļotajam galam, P Spot vibratora ievietošana anālajā atverē ir īpaši vienkārša. Rokturis nodrošina ērtu lietošanu. Jūs varat pārslēgt 10 dažādus vibrācijas modeļus, izmantojot pogu vibratora apakšpusē. Stimulējot prostatu, vienmēr izmantojiet lubrikantu, lai padarītu gludo silikona materiālu vēl slidenāku.

     

    Kā tīrīt P Spot vibratoru?

     

    Vienkārši notīriet P Spot vibratoru ar ūdeni un maigām ziepēm. Ja vēlaties rūpīgāku tīrīšanu, izmantojiet mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Kas man jāzina par P Spot vibratoru?

     

    Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo, jo lubrikanti uz silikona bāzes sabojātu vibratora augstas kvalitātes materiālu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • P punkta stimulators
    • 10 vibrācijas režīmi
    • Maigi izliekta vārpsta
    • Izmēri: Diametrs no 2,5 cm līdz 3,5 cm, ievietojamais garums aptuveni 15 cm.
    • Konusveida uzgalis vieglai ievietošanai
    • Baterijas nav iekļautas komplektā. Nepieciešamas 2 x AAA baterijas.
    • Materiāls: silikons, ABS

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ottimo per i neofiti, sensazioni nuove garantite


    Il toy è perfetto per i neofiti del massaggio prostatico: la dimensione dell'estremità vibrante da inserire nel boffice è adeguata e non eccessiva.

    Naturalmente si consigliano grandi quantità di lubrificante e un po' di pazienza, ma una volta dentro è assicurata una grande quantità di precum, segno che la forma si adatta alla perfezione all'anatomia e che la ghiandolina è correttamente stimolata. L'orgasmo è decisamente potente e l'eiaculazione abbondante, con una straordinaria sensazione di appagamento che normalmente non si prova con la semplice masturbazione. Molto interessanti anche le 10 differenti funzioni vibranti, utili per stimolare non solo la prostata, ma anche altre zone erogene.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Ganz gut

    Ganz gut. Danke.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    It feels awesome

    it feels awesome and the range of vibrations are from good to amazing, it has helped make handfree orgasms alot easier.

    • 6 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Je recommande très fortement.

    Un grand nombre de possibilités de vibrations parfois fortes mais incroyablement agréables. La palette de vibrations est très large. C'est vraiment très efficace !

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    reizende Funktionalität

    Die Maße des P Spot Vibrators erleichtern dem Anfänger das Einführen des Toy. Von Stufe zu Stufe wird die Rosette minimal mehr auf Dehnung belastet. Die anatomisch angepasste Form gewährleistet, dass die Prostata optimal und wirkungsvoll getroffen und gereizt wird. Ein kleines Bonbon sind beim Herausziehen des Vibrators die plötzlich aktiven Durchmesserstufen.
    Das Toy ist zur freudvollen Anwendung empfohlen.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    P Spot vibrators vīriešiem

    P Spot vibrators vīriešiem

    P Spot vibrators ir rotaļlieta, kas īpaši izstrādāta vīriešiem. Pateicoties tā anatomiskajai formai, pat iesācēji var ātri sasniegt vīriešu G punktu, jo P-Spot vibratora izliektā galviņa ir vērsta uz prostatu bez apvedceļiem.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: