No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

Prostatas vibrators - Amoremeo True Blue

Prostatas orgasms bieži tiek raksturots kā viens no visintensīvākajiem un vispilnvērtīgākajiem orgasmiem, ko var piedzīvot vīrieši. Neatkarīgi no tā, vai esat viens vai pāris, ar prostatas vibratoru Amoremeo True Blue ir vieglāk un patīkamāk nekā jebkad agrāk atklāt un izbaudīt prostatas orgasma neparasto sajūtu.

Vairāk informācijas

3676/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Portāls Amoremeo True Blue MEO prostatas vibrators ir augstas kvalitātes silikona vibrators, kas ir īpaši izstrādāts intensīvai prostatas stimulācijai. Mīkstā, elastīgā seksa rotaļlieta ir aprīkota ar diviem 10 ātrumu motoriem, kas darbojas kopā, lai nodrošinātu izcilu stimulāciju. Garais, teksturētais vibratora kāts sašaurinās līdz noapaļotai, leņķveida galviņai, kas ir ideāli piemērota mērķtiecīgai prostatas stimulācijai. Pateicoties anatomiski ideālai formai, prostatas vibrators ērti iekļaujas rokā un piedāvā daudzas stimulēšanas iespējas, kuras visas var kontrolēt, pieskaroties vienai pogai. Vibrators ir ūdensizturīgs, uzlādējams un viegli tīrāms.

    Prostatas orgasms bieži tiek raksturots kā viens no visintensīvākajiem un vispilnvērtīgākajiem orgasmiem, ko var piedzīvot vīrieši. Prostata, saukta arī par "vīriešu G punktu", ir svarīga dziedzeris vīriešu reproduktīvajā sistēmā, kas, pareizi stimulējot, var radīt dziļus un spēcīgus orgasmus. Prostatas stimulēšana var labvēlīgi ietekmēt veselību, jo stimulē prostatas dziedzera darbību un palielina asins plūsmu, kā arī palielina seksuālo baudu.

    Prostatas vibrators Amoremeo True Blue ir īpaši izstrādāts, lai veicinātu šo spēcīgo apmierinājuma veidu. Pateicoties ergonomiskajam dizainam ar slīpi novietotu galviņu, vibrators lieliski pielāgojas vīrieša anatomijai, lai nodrošinātu mērķtiecīgu prostatas stimulāciju. Noapaļotā vibratora galviņa atvieglo tā ievietošanu anālajā atverē un nodrošina, ka vibrācijas nonāk tieši tur, kur tās ir visvairāk vēlamas - tieši prostatā.

    Prostatas vibrators piedāvā arī Amoremeo True Blue piedāvā desmit dažādus vibrācijas režīmus - no maiga līdz intensīvam, kas ļauj pielāgot stimulāciju savām personīgajām vēlmēm un bruģē ceļu uz prostatas orgasmu. Sinhronizētie motori rada dziļas, ritmiskas vibrācijas, kas masē un stimulē prostatu, palielinot iespēju gūt caururbjošu un piepildītu prostatas orgasmu. Neatkarīgi no tā, vai esat viens vai pāris Amoremeo True Blue Prostatas vibrators ļauj vieglāk un patīkamāk nekā jebkad agrāk atklāt un izbaudīt prostatas orgasma neparasto sajūtu.

    Izcelts:

    • Divi sinhronizēti 10 ātrumu motori sarežģītai un dziļai vibrācijai.
    • Vadība: vienkārša vadība, izmantojot spiedpogu, lai kontrolētu daudzveidīgos vibrācijas režīmus.
    • Materiāls: Izgatavots no augstas kvalitātes silikona un ABS, tāpēc vibrators ne tikai nesatur lateksu, bet ir arī īpaši draudzīgs pret ādu.
    • Ūdensnecaurlaidīgs: pilnīgi ūdensnecaurlaidīgs, ideāli piemērots baudai dušā vai vannā.
    • Uzlādējams: Nav jāuztraucas par baterijām, jo vibratoru var ērti uzlādēt, izmantojot USB.
    • Viegli tīrāms: tā gludā virsma padara to par ideālu sabiedroto jebkuram piedzīvojumam.


    Prostatas vibrators Amoremeo True Blue ir ne tikai vibrators vīriešiem, bet arī garantija elpu aizraujošiem prostatas orgasmiem. Izbaudiet daudzveidīgās funkcijas un mērķtiecīgu prostatas, anālās atveres un starpenes stimulāciju, kas aizvedīs jūs baudas un apmierinājuma pasaulē.

    Sīkāka informācija:

    • Amoremeo True Blue - Prostatas vibrators
    • Izmēri: Garums 13,60 cm, ievietojamais garums 10,50 cm, diametrs 3,80 cm, mazāks diametrs 3,20 cm.
    • Materiāls: izgatavots no ādai draudzīga silikona un ABS, nesatur lateksu.
    • Barošanas avots: Uzlādējams, izmantojot USB, videi draudzīgs un praktisks.
    • Ūdensnecaurlaidīgs: pilnīgi ūdensnecaurlaidīgs, ideāli piemērots izklaidei dušā vai vannā.
    • Vibrācijas režīms: 10 dažādi ātruma un rakstu iestatījumi nodrošina plašas pielāgošanas iespējas.
    • Vadība: vienkārša un intuitīva darbība ar lietotājam draudzīgu spiedpogu.
    • Daudzpusība: Īpaši piemērots anālās atveres, prostatas un starpenes stimulācijai.
    • Tīrīšana: Viegli tīrāms ar ūdeni, ziepēm un VERYCLEAN aerosolu.
    • Lubrikants: saderīgs ar visiem lubrikantiem. Mēs iesakām mūsu Aquameo lubrikantu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Absolut fantastisch

    Bin begeistert! Das Material ist toll, sehr weich und angenehm. Das Gerät ist ziemlich leise und der Akku hält lange. Besser geht's nicht und das für wenig Geld. Würde ich wieder kaufen!

      Novērtēšana 

      Top qualité

      La qualite de ce jouet est au top
      Tres doux
      Excellentes vibrations sans etre trop bruyantes

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Prostatas vibrators - Amoremeo True Blue

        Prostatas vibrators - Amoremeo True Blue

        Prostatas orgasms bieži tiek raksturots kā viens no visintensīvākajiem un vispilnvērtīgākajiem orgasmiem, ko var piedzīvot vīrieši. Neatkarīgi no tā, vai esat viens vai pāris, ar prostatas vibratoru Amoremeo True Blue ir vieglāk un patīkamāk nekā jebkad agrāk atklāt un izbaudīt prostatas orgasma neparasto sajūtu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: