No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

Roller Motion Andii - Prostatas vibrators

Drīzumā gaidāms  Piedāvājums

Motion Andii veltnis sagādās jums satriecošu prostatas orgasmu, kas ar savu dimensiju un intensitāti saviļņos pat pieredzējušus vīriešus! Pateicoties inovatīvajam Roller Motion Technology roller Motion Andii nodrošina spēcīgus, precīzus impulsus, kas aptver visu prostatas stimulācijas spektru un garantē intensīvu prostatas orgasmu.

Vairāk informācijas

3633/00

149,90 €


-10,00 €

139,90 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Motion Andii veltnis sniedz jums satriecošu prostatas orgasma baudu, kas ar savu dimensiju un intensitāti saviļņo pat pieredzējušus vīriešus! ASV izstrādātais Motion Andii veltnis apvieno mūsdienīgu tehnoloģiju un izsmalcinātu ergonomisku dizainu. Pateicoties inovatīvajam Roller Motion Technology roller Motion Andii nodrošina spēcīgus, precīzus impulsus, kas aptver visu prostatas stimulācijas spektru un garantē intensīvu prostatas orgasmu.

    Liels, spēcīgs un izcils: Roller Motion Andii prostatas vibrators!

    Roller Motion Andii ir raksturīgs ar savu izmēru, kas īpaši iedvesmo pieredzējušus lietotājus, bet iesācējus pilnībā neapgrūtina. Tā intensīvā vibrācija un iespaidīgā Roller Motion Technology stimulē katru prostatas daļu un tādējādi nodrošina superlatīvu orgasmu.

    Pamatojoties uz mazāku Roller Motion Fino motion Andii veltnis piedāvā iespaidīgi spēcīgu stimulāciju apvienojumā ar izsmalcinātu, lietotājam draudzīgu dizainu. Neatkarīgi no jūsu pieredzes ar prostatas stimulāciju, mainīgās vibrācijas un revolucionārais Roller Motion Technology elpu aizraujošam, viļņiem līdzīgam orgasmam, kas nekad nebeidzas!

    Attālināti vadāma bauda - Roller Motion Andii padara to iespējamu:

    Ar komplektā iekļauto tālvadības pulti jūsu iztēlei nav robežu. Tas ir ideāli piemērots solo brīžiem, lai precīzi kontrolētu prostatas stimulāciju, kā arī lai sniegtu partnerim pilnīgu kontroli. Pateicoties vienkāršai darbībai un nekomplicētai vibrācijas programmu pārslēgšanai, Motion Andii veltnis nodrošina diskrētu baudu mājās vai ceļojumā. Tālvadības pults, kas pulsē vibratora ritmā, padara kopīgus mirkļus ar partneri vēl kaislīgākus. Izbaudiet Roller Motion Andii jebkurā situācijā, nododot tālvadības pults vadību partnera rokās - aizraujoša pieredze ikvienam, kam patīk slepens uztraukums.

    Roller Motion Andii izcilākie elementi:

    • 4 intensitātes līmeņi un 11 vibrācijas režīmi.
    • 3 ātrumi un 2 režīmi Roller Motion Technology.
    • Vertikāli ritošas lodītes, kas pārvietojas augšup un lejup pa vārpstu.
    • Paredzēts G punkta, P punkta un A punkta stimulēšanai.
    • Sinhronizēta tālvadības pults.
    • Jaudīgs S-Wave Plus motors.
    • 6 jaudas līmeņi.
    • Uzlādējams.
    • Ūdensizturīgs.
    • Izgatavots no ķermenim drošiem materiāliem.


    Roller Motion Andii nosaka jaunus standartus anālā seksa rotaļlietām un piedāvā pielāgotu juteklisko pieredzi, kas šajā formā ir unikāla. Motion Andii veltnis, ko darbina jaudīgais S-Wave Plus motors, ir tik jaudīgs, ka praktiski pārvietojas pats no sevis. Lai gan tā stiprās puses ir 4 ātrumi un 11 pulsācijas režīmi, neatkarīgi kontrolējamā "Roller Motion Technology" nodrošina perfektu stimulāciju dziļākām, grūti sasniedzamām erogēnām zonām. Pateicoties unikālajai vertikālajai lodīšu kustībai, stimulācija tiek sajusta ne tikai vienā punktā, bet īpaši G punktā, P punktā un/vai A punktā. Tā kā Roller Motion Andii darbojas saskaņā ar moto "go big or go home", tas ir aprīkots ne tikai ar tālvadības pulti, kas kontrolē vibrāciju un rullīšu kustību tehnoloģiju, bet arī pulsē vienotā signālā ar anālo vibratoru. Andii ir saderīgs arī ar siksniņu, padarot to par ideālu anālo seksa rotaļlietu peggingam.

    Lietošanas padomi:

    Lai gūtu optimālu pieredzi un nodrošinātu augstas kvalitātes seksa rotaļlietas integritāti, iesakām izmantot tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu pārbaudītos Aquameo vai Alphamale Aqua lubrikantus. Šie lubrikanti ļauj prostatas vibratoru anālajā atverē ievietot īpaši maigi. Lai ievietošanu padarītu vēl ērtāku, mazliet Analforte aerosola var palīdzēt samazināt anālās atveres jutīgumu.

    Prostatas vibratora kopšana un tīrīšana neprasa daudz pūļu: Pēc lietošanas to vienkārši notīriet ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai mūsu īpašo VERYCLEAN aerosolu. Šādā veidā seksa rotaļlieta paliek higiēniski tīra un vienmēr ir gatava nākamajam piegājienam.

    Sīkāka informācija:

    • Roller Motion Andii - prostatas vibrators
    • Materiāls: ķermenim draudzīgs silikons, ABS
    • Izmēri: 16,51 x 7,21 cm (6,50 x 2,84 collas)
    • Svars: 513 g
    • 4 vibrācijas līmeņi + 11 pulsācijas līmeņi; 3 Roller Motion tehnoloģijas līmeņi + 2 pulsācijas līmeņi
    • Magnētiskā USB uzlādes pieslēgvieta (prostatas vibratoram), USB uzlādes pieslēgvieta (tālvadības pults)
    • Uzlādes laiks: Pilnībā uzlādēts aptuveni 2,5 stundās
    • Darbības laiks: 30-40 minūtes
    • Vadības ierīces: 2 pogas (prostatas vibratoram), 3 pogas (tālvadības pults)
    • Aquameo, Analforte, Alphamale un MEO ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.



    G-Spot, P-Spot un A-Spot! Noderīgi zināt:

    G punkts, P punkts un A punkts ir nosaukumi noteiktām erogēnām zonām cilvēka ķermenī, kuru stimulācija var izraisīt spēcīgu seksuālu uzbudinājumu un orgasmu.

    G punkts (Grafenberga punkts):
    G punkts, kas nosaukts vācu ginekologa Ernsta Grēfenberga vārdā, ir erogēna zona makstī. To bieži apraksta kā jutīgu vietu uz maksts priekšējās sienas dažus centimetrus aiz maksts ieejas, kur maksts priekšējā siena robežojas ar urīnpūsli. Šīs zonas stimulācija dažiem cilvēkiem var izraisīt spēcīgu seksuālu reakciju, tostarp orgasmu un dažkārt arī sieviešu ejakulāciju.

    P punkts (prostatas punkts):
    P punkts ir sarunvalodas nosaukums prostatai, dziedzerim, kas ir vīriešu reproduktīvās sistēmas daļa. Tā atrodas zem urīnpūšļa un ieskauj urīnizvadkanāla sākumu. Prostatas vieta daudziem cilvēkiem ir seksuālas baudas avots, un to var stimulēt ar spiedienu un masāžu caur anālo atveri. Šāda veida stimulācija var izraisīt intensīvus orgasmus, kas atšķiras no tiem, ko izraisa dzimumlocekļa stimulācija.

    A-Spot (Anterior Fornix Erogenous Zone):
    A-Spot, pazīstama arī kā Anterior Fornix Erogenous Zone, ir vēl viena erogēnā zona vagīnā. Tā atrodas dziļāk nekā G punkts, tuvāk dzemdes kaklam. Šī zona var būt ļoti jutīga pret pieskārieniem, un, stimulējot to, var izraisīt seksuālu baudu un dziļus, intensīvus orgasmus.

    Lai gan daudzi cilvēki apstiprina, ka šo zonu stimulācija viņiem izraisa orgasmu, jutīgums un atsaucība atšķiras. Ne visiem cilvēkiem šo zonu stimulācija ir patīkama vai uzbudinoša.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Very disappointing

    Great quality material but the shape doesn’t hit the spot at all. For the price, I expected something better designed but that’s the game. If you’re looking for something really hitting the prostate, pick another one.

      Novērtēšana 

      Bellissimo

      Il prodotto perfetto...l'ho trovato!

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Roller Motion Andii - Prostatas vibrators

        Roller Motion Andii - Prostatas vibrators

        Motion Andii veltnis sagādās jums satriecošu prostatas orgasmu, kas ar savu dimensiju un intensitāti saviļņos pat pieredzējušus vīriešus! Pateicoties inovatīvajam Roller Motion Technology roller Motion Andii nodrošina spēcīgus, precīzus impulsus, kas aptver visu prostatas stimulācijas spektru un garantē intensīvu prostatas orgasmu.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: