No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal stiepšanās

Informatīvais biļetens

Anal Stretching butt plug - Alphamale Novērotājs

Šis anālais spraudnis sniedz maksimālu baudu un ļauj maigi, bet efektīvi izstiept anālo atveri. Izgatavots no neplīstoša stikla un ar elegantu dizainu, Oberservator ir ideāls anālais korķis vīriešiem un sievietēm, kuri vēlas maksimāli izstiept savu anālo atveri.

Vairāk informācijas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šis anālais spraudnis sniedz maksimālu baudu un ļauj maigi, bet efektīvi izstiept anālo atveri. Izgatavots no neplīstoša stikla un ar elegantu dizainu, Oberservator ir ideāls anālais korķis vīriešiem un sievietēm, kuri vēlas maksimāli izstiept savu anālo atveri. Pateicoties tā gludajai virsmai, Oberservator maigi iekļūst anālajā atverē un nodrošina neticami intensīvu anālo stiepšanos. Tomēr mūsu Observator ir ne tikai anālais spraudnis anālajai izstiepšanai, bet arī īsts baudījums acīm (šī vārda vistiešākajā nozīmē). Caurspīdīgais borsilikāta stikls ļauj redzēt jūsu ķermeņa iekšpusi tā, kā to nevar redzēt citi anālie spraudņi. Ar nedaudz lubrikanta un mūsu Extremeo Relax aerosola jūs izbaudīsiet sajūtas, kādas vēl nekad neesat izjutuši.

     

    Observator ir ideāla seksa rotaļlieta anālajai izstiepšanai! Smags, uzbudinošs un īpaši viegli ievietojams.

     

    Šis meistardarbs, kas izgatavots no augstas kvalitātes nedalāmā borosilikāta stikla, ir piemērots ne tikai pieredzējušiem lietotājiem, bet arī iesācējiem piedāvā maigu, taču ārkārtīgi apmierinošu ievadu anālajā stiepšanā. Formas formas, augstas kvalitātes dildo, kas izgatavots no nedūžņaina un nedrupīga borosilikāta stikla, ir piemērots gan iesācējiem un zinātkārajiem, gan arī pieredzējušiem lietotājiem, kuri vēlas par savu nosaukt augstas kvalitātes anālo dildo ar formas formu dizainu. Pilnīgi caurspīdīgo anālo korķi var viegli ievietot ar nelielu lubrikanta daudzumu, un tas ir ideāls anālais korķis anālajai dilatācijai vīriešiem un sievietēm.

     

    Dziļa iedziļināšanās, kādu vēl nekad neesat piedzīvojuši!

     

    Īpašais butt plug no stikla, īpaši caurspīdīgā Observator, ir tā vizuālā estētika un caurspīdīgums. Tā lietošana spoguļa priekšā sniedz aizraujošu vizuālo pieredzi. Caurspīdīgais stikls ļauj caur materiālu ieskatīties ķermeņa iekšienē. Spoguļa priekšā ir tiešs un skaidrs skats uz vietu, kurā ir ievietots spraudnis, kas palielina vizuālo stimulāciju.

     

    Tā hipoalerģiskais un ķermenim draudzīgais materiāls padara to par ideālu izvēli ikvienam. Pēc baudas gūšanas Observator var viegli notīrīt ar siltu ūdeni, ziepēm un mūsu INSTACLEAN aerosolu. Vēlaties, lai jūsu pieredze būtu vēl aizraujošāka? Tad pirms lietošanas uzsildiet vai atdzesējiet Novērotāju.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Intensīvai baudīšanai bez rokām.
    • Elegants, caurspīdīga stikla dizains, kas ne tikai stimulē, bet arī vizuāli iespaido.
    • Savietojams ar visiem MEO lubrikantiem. Īpaši vieglai ievietošanai mēs iesakām izmantot mūsu Extremeo aerosolu.
    • Pieejami trīs izmēri: mazs (4 cm diametrs x 16 cm garums), vidējs (5 cm diametrs x 16 cm garums), liels (6 cm diametrs x 12 cm garums).
    • Ieteicis MEO, anālās stiepšanās produktu eksperts.
    • Neatkarīgi no jūsu dzīvesvietas mēs piegādājam mūsu produktus visā pasaulē. Mūsu BDSM veikalus var atrast ne tikai Eiropā, bet visā pasaulē, piemēram, MEO BDSM veikalu Spānijā, BDSM veikalu Dānijā, kā arī Somijā, un, ja jūs runājat čehu valodā, visu mūsu BDSM sortimentu tiešsaistē varat atrast Čehijā, un, ja jūsu valoda ir igauņu, mūsu BDSM produktus tiešsaistē diezgan diskrēti varat pasūtīt Igaunijā.

    • Atklājiet anālās dilatācijas pasauli ar MEO! Mūsu veikalā jūs atradīsiet izsmalcinātu augstas kvalitātes produktu klāstu savām intīmajām vajadzībām. No daudzpusīgas anālās izstiepšanas seksa rotaļlietas līdz pavedinošam stikla anālajam spraudnim un dildo anālajai izstiepšanai - mums ir kaut kas katrai gaumei un katram līmenim. Mūsu anālie stiepšanas līdzekļi ir lieliski piemēroti gan iesācējiem, gan pieredzējušiem baudas meklētājiem un sniedz nesalīdzināmu baudu. Atklājiet īsto anālās stiepšanās komplektu vai piepūšamo anālo korķi un izbaudiet jaunu anālās stiepšanās dimensiju. MEO piedāvā visaugstāko kvalitāti, drošību un diskrētumu. Kļūstiet par daļu no mūsu kopienas un izbaudiet neaizmirstamus anālās stiepšanās mirkļus. Uzdrošinieties pārkāpt savas robežas - ar MEO, jūsu anālās paplašināšanas seksa rotaļlietu ekspertu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Wow

    Ich kann dieses Toy nur empfehlen. Ich habe mir es mit 6cm Durchmesser gekauft und das bei der Länge, absoluter Wahnsinn. Das füllt das Rektum mal richtig aus. Das Gefühl dabei ist echt heftig, innen ist alles erregt und es dehnt einen echt gut auf!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    È amore

    Primo plug. Taglia M perfetta e ha fatto esattamente il suo. Ci siamo divertiti (e sbizzarriti) molto. Con un po’ di lubrificante entra senza problemi, poi la forma è perfetta per abituarsi gradualmente. Non vedo l’ora di comprare il prossimo toy.

      Novērtēšana 

      Glass for your Ass

      Toll verarbeitet! War überrascht wie schwer Glas sein kann.. ;)
      Fühlt sich fantastisch an und die Reinigung ist auch easy! 5/5

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      waouh pas pour les amateurs

      Je viens de recevoir le large de 6 cm de diamètre, pas moyen de tricher il ne se déforme pas, une fois qu il a trouvé l'entrée avec un bon paquet de lubrifiant, il glisse tout seul. Vous êtes rempli et mes jambes en tremblent encore. A préciser il est en verre plein et non creux comme je le craignais. j'y retourne c'est trop bon.

      • 13 no 13 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Wunderschönes Produkt

      Lieferung erfolgte super schnell und war sehr gut verpackt in einem ganz neutralen Paket per Post. Habe den Observator noch am selben Tag getestet und bin völlig begeistert. Durch das hohe Gewicht und die glatte Oberfläche gleitet er quasi fast allein hinein und füllt einen KOMPLETT aus. Kann ich sehr empfehlen.

      • 4 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Anal Stretching butt plug - Alphamale Novērotājs

      Anal Stretching butt plug - Alphamale Novērotājs

      Šis anālais spraudnis sniedz maksimālu baudu un ļauj maigi, bet efektīvi izstiept anālo atveri. Izgatavots no neplīstoša stikla un ar elegantu dizainu, Oberservator ir ideāls anālais korķis vīriešiem un sievietēm, kuri vēlas maksimāli izstiept savu anālo atveri.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: