No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Vibratori

Informatīvais biļetens

Roller Motion Fino - Prostatas vibrators

Ar Roller Motion Fino jūs piedzīvosiet galīgo prostatas orgasmu, ko iesācējiem ir ļoti grūti sasniegt! Pateicoties Roller Motion Technology šis prostatas vibrators ļoti mērķtiecīgi stimulē prostatu un nodrošina viļņveida orgasmu īsā laikā.

Vairāk informācijas

3630/00

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Ar Roller Motion Fino jūs piedzīvosiet galīgo prostatas orgasmu, ko iesācējiem parasti ir ļoti grūti sasniegt! Roller Motion Fino ir inovatīvs prostatas vibrators no ASV, kas apvieno mūsdienīgu tehnoloģiju un absolūti ergonomisku dizainu. Pateicoties Roller Motion Technology stimulē Roller Motion Fino stimulē prostatu ļoti mērķtiecīgi un nodrošina viļņveidīgu orgasmu, kas ātri vien sasniedzams.

    Plāns, izsmalcināts un jaudīgs: Roller Motion Fino prostatas vibrators!

    Plāns, izsmalcināts un jaudīgs - tas Roller Motion Fino ir perfekti veidots, lai gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem sniegtu neaizmirstamus prostatas orgasmus. Tas jūs lutina ar intensīvām vibrācijām un unikālu Roller Motion Technologytas stimulē ikvienu jutīgu prostatas punktu un nodrošina neaizmirstamus mirkļus, no kuriem pārņem zosu kājas.

    Roller Motion Fino ir mūsu populārā Roller Motion Andii turpinājums, un tas apvieno spēcīgo stimulāciju, kas piemīt tā vecākajam brālim, ar jaunu, lietotājam draudzīgāku un kompaktāku dizainu. Neatkarīgi no tā, vai jums jau ir pieredze ar prostatas stimulāciju, vai esat iesācējs - individuāli regulējamās vibrācijas un revolucionārās Roller Motion Technology ļauj izmantot ikvienu Roller Motion Fino elpu aizraujoši intensīvu pieredzi.

    Ar tālvadības pulti līdz orgasmam - Roller Motion Fino padara to iespējamu:

    Tālvadības pults, kas iekļauta komplektā Roller Motion Fino komplektā iekļautā tālvadības pults paplašina iespējas - tā ir ideāli piemērota solo seansiem, lai iestatītu pareizo prostatas stimulācijas līmeni vai ļautu partnerim pārņemt vadību un pārsteigt. Pateicoties vienkāršai darbībai, varat bez piepūles pārslēgties starp dažādiem režīmiem, neatkarīgi no tā, vai vēlaties palutināt sevi mājās vai baudīt diskrētu stimulāciju ārpus savām četrām sienām. Izmantojot tālvadības pulti, kas vibrē sinhroni ar vibratoru, jūs vai jūsu partneris var sajust intensitāti reāllaikā, kas piešķir papildu uzbudinājuma līmeni, spēlējoties kopā. Izmantojiet Roller Motion Fino publiskās vietās, droši nododot tālvadības pults kontroli savam partnerim - aizraujoša iespēja ikvienam, kam patīk šis īpašais uzbudinājums. Roller Motion Fino un tā tālvadības pults ir ideāli pavadoņi spontānam piedzīvojumam, kad un kur vien vēlaties.

    Izcelts:

    • 4 intensitātes un 11 vibrācijas līmeņi
    • 3 ātrumi un 2 režīmi Roller Motion tehnoloģijai.
    • Īpaši izstrādāts P-punktam, bet piemērots arī G-punktam.
    • Sinhronizēta tālvadības pults
    • Saderīgs ar Strap-On
    • Inovatīvs S-Wave Plus motors
    • Spēcīga veiktspēja ar intensīvu un pulsējošu sajūtu
    • Uzlādējams un ilgstoši darbināms
    • Ūdensizturīgs
    • Izgatavots no ķermenim draudzīgiem materiāliem


    Pateicoties tā slaidajam dizainam un saplacinātajai apakšdaļai, prostatas vibratoru var lietot pat ar siksniņu, tāpēc tas ir ideāli piemērots peggingam.

    Lietošanas padomi:

    Lai gūtu optimālu pieredzi un nodrošinātu augstas kvalitātes seksa rotaļlietas integritāti, iesakām izmantot tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu pārbaudītos Aquameo vai Alphamale Aqua lubrikantus. Šie lubrikanti ļauj prostatas vibratoru anālajā atverē ievietot īpaši maigi. Lai ievietošanu padarītu vēl ērtāku, mazliet Analforte aerosola var palīdzēt samazināt anālās atveres jutīgumu.

    Prostatas vibratora kopšana un tīrīšana neprasa daudz pūļu: Pēc lietošanas to vienkārši notīriet ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai mūsu īpašo VERYCLEAN aerosolu. Šādā veidā seksa rotaļlieta paliek higiēniski tīra un vienmēr ir gatava nākamajam piegājienam.

    Sīkāka informācija:

    • Roller Motion Fino - Prostatas vibrators
    • Materiāls: ādai draudzīgs silikons un ABS
    • Izmēri: 6,2 cm x 15,8 cm
    • Svars: 163 g
    • Režīmi: 4 ātrumi + 11 pulsācijas modeļi; 3 ātrumi Roller Motion Technology + 2 ritma režīmi
    • Magnētiskā USB uzlādes pieslēgvieta
    • Uzlādes laiks: Pilnībā uzlādēts aptuveni 2,5 stundās
    • Darbības laiks: 30-40 minūtes
    • Darbība: 2 pogas (prostatas vibrators); 3 pogas (tālvadības pults)
    • Aquameo, Alphamale un MEO ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Plug très agréable

    La matière de ce jouet est très agréable, les vibrations sont parfaites et procurer énormément de plaisir à ma femme !
    Le côté waterproof est super, la télécommande est très réceptive.
    Content de cet article

      Novērtēšana 

      Sehr zufrieden

      Der Analvibrator kam schnell und in neutraler Verpackung, was mir persönlich sehr wichtig ist.
      Er kam aufgeladen an, aber da ich mir nicht sicher war, ob er voll aufgeladen war, habe ich ihn erst einmal mit dem mitgelieferten Kabel an der Steckdose aufgeladen.
      Der Analvibrator hat ein angenehmes Gewicht und eine angenehme Größe und ließ sich durch die geschwungene Form und mit ausreichend Gleitmittel gut in die Zielregion einführen. Durch die ergonomische Form und den "schmalen Hals" musste ich mir auch keine Sorgen machen, dass der Plug herausrutscht (habe ich leider bei anderen schon erlebt). Die Vibrationen sind sehr abwechslungsreich und lassen sich zuverlässig mit der Fernbedienung steuern, worüber sich mein Mann besonders gefreut hat.Ich kann ihn also weiterempfehlen :-)

        Novērtēšana 

        ottimo

        l'idea del telecomando è la parte più interessante del prodotto, essere sottomessi e dipendere da qualcuno è veramente il massimo del piacere!

          Novērtēšana 

          Begeistert

          Leute, ich muss meine Begeisterung einfach mit euch teilen! Ich habe vor kurzem diesen neuen Analvibrator ausprobiert und es war eine Erfahrung, die ich so schnell nicht vergessen werde. Um ehrlich zu sein, wusste ich nicht, was mich erwartet, aber dieses geile Ding hat alle meine Erwartungen übertroffen!

          Von der Verpackung bis zum Produkt selbst - alles spricht für Qualität. Schon beim Auspacken habe ich gemerkt, dass ich es mit einem Premium-Produkt zu tun habe. Das Design ist schlicht und elegant, genau mein Stil.

          Doch nun zum wirklich wichtigen Teil: der Leistung. Dieser Analvibrator ist ein wahrer Meister der Prostatastimulation. Mit verschiedenen Vibrationsmodi und Intensitäten bietet er eine unglaubliche Vielfalt an perfekten Einstellungen. Ob sanft und zart oder kraftvoll und intensiv - für jede Stimmung und Vorliebe gibt es die richtige Einstellung.

          Die Bedienung ist absolut intuitiv und komfortabel und das seidige Material fühlt sich fantastisch an. Auch die Reinigung ist super einfach, was für mich besonders wichtig ist.

          Allen, die neugierig auf Analspiele bzw. Prostatastimulation sind oder ihr Repertoire erweitern wollen, kann ich diesen Vibrator nur wärmstens empfehlen. Er bietet ein sicheres, angenehmes und vor allem unglaublich geiles Erlebnis. Ein absolutes Must-Have!

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Roller Motion Fino - Prostatas vibrators

            Roller Motion Fino - Prostatas vibrators

            Ar Roller Motion Fino jūs piedzīvosiet galīgo prostatas orgasmu, ko iesācējiem ir ļoti grūti sasniegt! Pateicoties Roller Motion Technology šis prostatas vibrators ļoti mērķtiecīgi stimulē prostatu un nodrošina viļņveida orgasmu īsā laikā.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: