No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

Vibrator Alphamale Baelii Power Flex

Drīzumā gaidāms  Piedāvājums

Alphamale Baelii Power Flex vibrators ir vienkārši lielisks, jo tas pats atrod jūsu erogēnākās zonas! Pateicoties tā izcilajām funkcijām, tas garantē jums elpu aizraujošus orgasmus, un jums nav jābūt prostatas stimulācijas ekspertam!

Vairāk informācijas

3632/00

69,90 €


-10,00 €

59,90 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Alphamale Baelii Power Flex vibrators ir vienkārši izcils, jo tas pats atrod jūsu erogēnākās zonas! Pateicoties tā izcilajām funkcijām, tas garantē jums elpu aizraujošus orgasmus, un jums nav jābūt prostatas stimulācijas ekspertam! Izcili elastīgā vibratora kāts bez piepūles pielāgojas jūsu iekšējai anatomijai, savukārt tā ergonomiski perfektā izliektā forma stimulē jūsu jutīgākās zonas.

    Pateicoties izcilajam elastīgumam, Alphamale Baelii Power Flex vibrators lieliski pielāgojas jūsu ķermenim (jo nav divu vienādu ķermeņu) un tādējādi nodrošina maksimālu lietošanas komfortu. Īpaši izstrādātā forma ar ideālu izliekumu un izmēru viegli mērķē uz prostatu vai G punktu, lai sniegtu jums unikālus baudas mirkļus. Tas ir pilnībā ūdensizturīgs, un jūs pat varēsiet izbaudīt baudu dušā vai vannā.

    Taču tas vēl nav viss: pateicoties patentētajam dizainam, Alphamale Baelii Power Flex vibratora neticamā jauda vienmērīgi sadalās pa visu vibratora virsmu, tāpēc tas vienmēr nodrošinās jums sensacionālu stimulāciju neatkarīgi no tā, kā to lietojat. Alphamale Power Flex vibrators ir 100 % ūdensizturīgs un piedāvā 20 vibrācijas modeļus, kas sastāv no 7 ātrumiem un 13 pulsācijām. Šī seksa rotaļlieta, ko atbalsta ilgstoši uzlādējams akumulators un kas ietīta zīdainā silikona apvalkā, ātri kļūs Jums neaizstājama.

    Lietošanas padomi:

    Lai gūtu optimālu baudījumu un nodrošinātu šī augstas kvalitātes vibratora nevainojamību, mēs iesakām izmantot tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu pārbaudītos Aquameo vai Alphamale Aqua lubrikantus. Šie lubrikanti ļauj vibratoru ievietot īpaši maigi. Lai ievietošana anālajā atverē būtu ērtāka, mazliet Analforte aerosola var palīdzēt samazināt anālās atveres jutīgumu.

    Vibratora kopšana un tīrīšana ir vienkārša: pēc lietošanas vienkārši notīriet ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai mūsu VERYCLEAN aerosolu. Tādējādi vibrators būs higiēniski tīrs un vienmēr gatavs nākamajam piegājienam.

    Sīkāka informācija:

    • Vibrators Alphamale Baelii Power Flex
    • Krāsa: zila
    • Materiāls: ādai draudzīgs silikons, nesatur ftalātus
    • Vibrācijas līmeņi: 20 (7 līmeņi + 13 pulsējoši)
    • Ūdensizturīgs
    • Uzlādējams Jā, izmantojot USB
    • Izmēri: 2,7 cm x 15,1 cm
    • Svars: aptuveni 91 grams
    • Uzlādes laiks: Pilnībā uzlādēts aptuveni 3 stundu laikā
    • Darbības laiks: 40-50 minūtes
    • Darbība: ar vienu pogu
    • Drošība: atbilst Prop 65
    • Aquameo, Analforte, Alphamale un MEO ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Consigliatissimo

    Un oggettino fantastico, diverso dalla solita vibrazione, vi farà godere senza muovere un dito. Molto potente, performa diversamente a seconda della posizione in cui state.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Vibrator Alphamale Baelii Power Flex

      Vibrator Alphamale Baelii Power Flex

      Alphamale Baelii Power Flex vibrators ir vienkārši lielisks, jo tas pats atrod jūsu erogēnākās zonas! Pateicoties tā izcilajām funkcijām, tas garantē jums elpu aizraujošus orgasmus, un jums nav jābūt prostatas stimulācijas ekspertam!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: