No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

Prostatas stimulators - augstas klases prostatas vibrators

Bestsellers!!!! Šī aizraujošā seksa rotaļlieta vīriešiem ir ne tikai labākais prostatas stimulators! Tas pārliecina arī ar aizraujošām papildu funkcijām, jo masturbācijas laikā mīca vīrieša bumbiņas, masē anālo atveri un prostatu un pat stimulē starpribu. Mēs, MEO, uzskatām, ka tas ir vienkārši ragains!

Vairāk informācijas

2788/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šī aizraujošā seksa rotaļlieta vīriešiem ir ne tikai labākais prostatas stimulators! Tas pārliecina arī ar aizraujošām papildu funkcijām, jo masturbācijas laikā tas mīca vīrieša bumbiņas, masē anālo atveri un prostatu un pat stimulē starpribu. Mēs, MEO, uzskatām, ka tas ir vienkārši ragains!

     

    Ar šo vīriešu vibratoru jūs atklāsiet inovatīvu seksa rotaļlietu, kas ir īpaši izstrādāta un konstruēta, lai sniegtu visspēcīgāko un efektīvāko prostatas masāžu, kādu jebkad esat piedzīvojis.

     

    Ergonomiskā forma nodrošina perfektu masiera piegulēšanu, savukārt divi jaudīgi motori intensīvi masē prostatu, anālo atveri, starpribu un bumbiņas, izraisot neticami ilgstošus, eksplozīvus orgasmus.

     

    MEO® prostatas stimulators ir aprīkots ar diviem jaudīgiem motoriem, kas intensīvi stimulē prostatu, anālo atveri un starpribu. Turklāt masētājs nodrošina intensīvu sēklinieku stimulāciju! Vīrieši, kuri vēl nav baudījuši šāda veida stimulāciju, būs pārsteigti, cik intensīvi var izjust orgasmu, ja vienlaicīgi tiek palutināti visi baudas punkti.

     

    Ar ko prostatas stimulators ir īpašs?

     

    MEO ® augstas klases prostatas stimulators ir izstrādāts, lai pilnībā apmierinātu vīriešu vajadzības. Pateicoties īpaši gludajai virsmai, kas izgatavota no augstas kvalitātes silikona, prostatas stimulatoru var ērti ievietot, tāpēc tas ir ideāli piemērots arī iesācējiem. Ilgstoši uzlādējams akumulators nodrošina prostatas stimulatoru ar enerģiju. Septiņas dažādas vibrācijas intensitātes garantē daudzveidīgu baudu arī solo seksa laikā.

     

    Ar ērto tālvadības pulti var aktivizēt 7 dažādas vibrācijas programmas. Tādējādi jūs vienmēr varēsiet pilnībā kontrolēt savu baudu. Protams, īpaši pievilcīgi ir nodot tālvadības pulti - un līdz ar to arī varu pār savu baudu - partnera rokās.

     

    Izmantojot komplektā iekļauto USB uzlādes kabeli, varat apgādāt prostatas stimulatoru datorā vai MAC datorā ar svaigu enerģiju un pēc tam ļaut sevi palutināt līdz pat orgasmam.

     

    Sagatavošanās: tā prostatas masāža kļūst patiešām laba!

     

    Ja jūs uztrauc higiēnas aspekts, mēs iesakām pirms tam izskaloties ar anālo skalošanas līdzekli. Ja šī ir jūsu "pirmā reize", jums jānodrošina relaksējoša atmosfēra, kurā jūs varat atslābināties, vai drīzāk pareizie muskuļi. Nevajadzētu pārāk zemu novērtēt sfinktera muskuļa spēku. Padoms: MEO® piedāvā anālo aerosolu EXTREMEO, kam piemīt relaksējoša iedarbība! Viena lieta, bez kuras jums nekad nevajadzētu iztikt: labs lubrikants - vēlams tāds kā Alphamale Aqua vai Aquameo, kas ir īpaši paredzēti anālai lietošanai.

     

    Kā tīrīt prostatas stimulatoru?

     

    Vienkārši notīriet prostatas stimulatoru pēc un pirms lietošanas ar mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzekli VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Ergonomiskas formas prostatas stimulators
    • Izmēri: aptuveni 35,8 mm ø x 139 mm
    • Materiāls: ABS, silikons
    • 7 vibrācijas frekvences
    • Barošana: USB
    • Divi jaudīgi motori
    • Radio tālvadības pults
    • Lūdzu, izmantojiet tikai ar ūdens bāzes lubrikantu.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Wahnsinn

    Also ich hätte es ja echt nicht gedacht, aber meine Freundin war sehr hartnäckig damit ich mal einen Prostatavibrator teste. Und was soll ich sagen, das Ding ist der absolute Wahnsinn. Das einführen erfordert etwas Geduld und ist am Anfang schon ein sehr ungewohntes Gefühl für einen Mann. Aber wenn er dann drin ist und sich bewegt und dabei auch noch die Eier knetet ist es einfach unglaublich, ich hätte nicht gedacht das man damit einen so unglaublichen Orgasmus bekommen kann, der sich ganz anders anfühlt als der normale.

    • 6 no 6 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Trop bien

    Très efficace et vibrations très puissantes pour des massages à tout les endroits du corps. Trop bien

    • 3 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Incroyable, magique, pure bonheur

    Alors d'habitude je mets pas les commentaires sur les produits que j'achète mais après avoir testé ce joujou il fallait que je donnes mon commentaire. Je pense que de toute ma vie j'ai jamais été heureuse ce joujou c'est incroyable je mettrais meme 10/5 si c'était possible je recommande graveee ca fait très bien son boulot

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Rien d'extraordinaire

    Un peu déçu, les sensations ne sont pas folles malheureusement

    • 2 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Oh man !!!!

    I had to try this the moment it arrived. I can not even begin to explain how absolutely wonderful it felt. I got harder than I have been in many years and stayed hard as I walked around with it in place, feeling it massaging my prostate. I just love it and I know it's going to be used very often.

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Prostatas stimulators - augstas klases prostatas vibrators

    Prostatas stimulators - augstas klases prostatas vibrators

    Bestsellers!!!! Šī aizraujošā seksa rotaļlieta vīriešiem ir ne tikai labākais prostatas stimulators! Tas pārliecina arī ar aizraujošām papildu funkcijām, jo masturbācijas laikā mīca vīrieša bumbiņas, masē anālo atveri un prostatu un pat stimulē starpribu. Mēs, MEO, uzskatām, ka tas ir vienkārši ragains!

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: