No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

Alphamale ACE 15 prostatas vibrators

Alphamale ACE 15 prostatas vibrators tika izstrādāts, lai pats atrastu un stimulētu prostatu. Tas ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Tā elastīgā vārpsta un leņķveida forma lieliski pielāgojas ķermeņa formai, lai optimāli masētu prostatu.

Vairāk informācijas

3631/00

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Prostatas vibrators Alphamale ACE 15 tika izstrādāts, lai pats atrastu un stimulētu prostatu. Tas ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Tā elastīgā vārpsta un leņķveida forma ļauj tam lieliski pielāgoties ķermeņa formai, lai optimāli masētu prostatu.

    Prostatas orgasms:

    Prostatas orgasms tiek sasniegts, stimulējot prostatu, un tas atšķiras no parastā orgasma, ko izraisa dzimumlocekļa stimulācija. Daudzi vīrieši ziņo, ka prostatas orgasms ir intensīvāks un atšķirīgāks, bieži aprakstīts kā dziļāks un izplatās pa visu ķermeni. Tas ir saistīts ar to, ka prostatas stimulācija aktivizē papildu erogēnos nervu galus, kas nav iesaistīti parastās seksuālās aktivitātēs. Prostatas uzbudināšana un stimulācija var izraisīt ļoti intensīvas sajūtas, tostarp ekstrēmu orgasmu vai daudzkārtēju orgasmu.

    Prostatas vibrators Alphamale ACE 15 ir aprīkots ar jaunākajām tehniskajām funkcijām:

    Izcila Alphamale ACE īpašība ir dubultā motora jauda - viens motors ir galā, bet otrs vārpstā. Šī kombinācija nodrošina intensīvu un vienmērīgi sadalītu stimulāciju. Lai padarītu pieredzi vēl personalizētāku, Alphamale ACE 15 prostatas vibrators piedāvā dažādus iestatījumus ar 5 dažādiem ātruma līmeņiem un 10 pulsācijas režīmiem. Tas nozīmē, ka vibrācijas modeļus var pielāgot atbilstoši savām vēlmēm.

    Citas priekšrocības ir uzlabots S-Wave Plus motors, kas nodrošina spēcīgu, bet patīkamu stimulāciju, izraisot intensīvu prostatas orgasmu. 6 jaudas līmeņi garantē efektīvu stimulāciju elpu aizraujošai baudai. Prostatas vibrators Alphamale ACE 15 ir arī uzlādējams un ūdensizturīgs, tāpēc tas ir praktisks palīgs dažādās vidēs - gan guļamistabā, gan dušā. Seksa rotaļlieta ir izgatavota no 100% ķermenim draudzīga silikona, kas garantē drošību un komfortu lietošanas laikā.

    Alphamale ACE 15 prostatas vibratora izmēri ir 2,7 x 21,8 cm, un tas sver aptuveni 162 gramus. Tam ir USB uzlādes pieslēgvieta, un tas pilnībā uzlādējas aptuveni 3-4 stundu laikā, kas nozīmē, ka to var lietot 30-40 minūtes. Lietošana ir vienkārša un intuitīva, un to veic, izmantojot vienu pogu. Tā ergonomiskā forma ļauj pilnībā kontrolēt dziļumu un spiedienu prostatas masāžas laikā.

    Lietošanas ieteikumi:

    Lai gūtu optimālu pieredzi un nodrošinātu šīs augstas kvalitātes seksa rotaļlietas nevainojamību, mēs iesakām izmantot tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, mūsu pārbaudītos lubrikantus Aquameo vai Alphamale Aqua. Šie lubrikanti ļauj prostatas vibratoru anālajā atverē ievietot īpaši maigi. Lai ievietošanu padarītu vēl ērtāku, mazliet Analforte aerosola var palīdzēt samazināt anālās atveres jutīgumu.

    Prostatas vibratora kopšana un tīrīšana ir vienkārša: pēc lietošanas vienkārši notīriet ar siltu ūdeni un maigām ziepēm vai mūsu VERYCLEAN aerosolu. Šādā veidā Alphamale ACE 15 prostatas vibrators paliek higiēniski tīrs un vienmēr ir gatavs nākamajam piegājienam.

    Papildu informācija:

    • Alphamale ACE 15 prostatas vibrators
    • Materiāls: ķermenim drošs silikons
    • Izmēri: 2,7 x 21,8 cm
    • Svars: 162 g
    • Ātrumi + impulsi: 5 ātrumi + 10 impulsi
    • Uzlādes metode: USB uzlādes ports
    • Uzlādes laiks: Pilnībā uzlādēts aptuveni 3-4 stundu laikā
    • Darbības laiks: 30-40 minūtes
    • Darbība: vienkārša vienas pogas darbība
    • Aquameo, Analforte, Alphamale un MEO ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Mi piace

    Bello, liscio, e fai il suo dovere, ottimo per iniziare

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Alphamale ACE 15 prostatas vibrators

      Alphamale ACE 15 prostatas vibrators

      Alphamale ACE 15 prostatas vibrators tika izstrādāts, lai pats atrastu un stimulētu prostatu. Tas ir piemērots gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem. Tā elastīgā vārpsta un leņķveida forma lieliski pielāgojas ķermeņa formai, lai optimāli masētu prostatu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: