No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Masturbatori vīriešiem

Informatīvais biļetens

MEO Bionic™ Penetration Station - Dzirdināšanas mašīna dzimumloceklim

Jauns Piedāvājums
  • MEO Bionic™ Penetration Station - Dzirdināšanas mašīna dzimumloceklim

MEO Bionic™ Thrusting Masturbator ir tieši tāds masturbators, kādu visi vīrieši ir gaidījuši. Tas apvieno visas funkcijas, ko jūs varētu sagaidīt no augstākās klases masturbatora, ar modernu bionisko tehnoloģiju, mākslīgo intelektu un lietotājam draudzīgu dizainu.

Vairāk informācijas

3627/00

299,90 €


-50,00 €

249,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    MEO Bionic™ Thrusting Masturbator ir tieši tāds masturbators, kādu visi vīrieši ir gaidījuši. Tas apvieno visas funkcijas, ko jūs varētu sagaidīt no augstākās klases masturbatora, ar modernu bionisko tehnoloģiju, mākslīgo intelektu un lietotājam draudzīgu dizainu. Šis masturbators piedāvā neticami reālistisku un intensīvu pieredzi, ko pastiprina teksturēta iekšējā uzmava un septiņas funkcijas intensīvai slaukšanai. Arī turbokompresora poga nodrošina nepārspējamu apmierinājumu ikreiz, kad penis nonāk masturbatorā. Šis masturbators, kas pazīstams kā labākā "dzimumlocekļa slaukšanas mašīna", nodrošina tieši to, ko sola.

    Labākais masturbators vīriešiem ir šī mobilā dzimumlocekļa slaukšanas mašīna:

    Vīrietis, kas meklē labāko masturbatoru, sagaida ierīci, kas viņam piedāvā reālistisku un intensīvu seksuālo pieredzi. Viņš vēlas izstrādājumu, kura materiāls un tekstūra atdarina dabiskās cilvēka pieskāriena sajūtas. Ideālajai stimulācijai jābūt gan mainīgai, gan intensīvai, lai apmierinātu dažādas vēlmes un noskaņojumus. Viņš arī uzsver lietošanas ērtumu un vieglu tīrīšanu. Vēl viens svarīgs aspekts ir ierīces diskrētums attiecībā uz izskatu un trokšņa līmeni. Augstas kvalitātes materiāli un izturīga konstrukcija nodrošina izturību, savukārt inovatīvas funkcijas var vēl vairāk bagātināt pieredzi. Īsāk sakot, viņš meklē masturbatoru, piem MEO Bionic™ Penetration Stationkas sniedz viņam elpu aizraujošu, daudzpusīgu un nekomplicētu baudu.

    Absolūti reālistiska bauda - nekādu "ja", "un" vai "bet"!

    Lai nodrošinātu pēc iespējas reālistiskāku seksuālo pieredzi, masturbators MEO Bionic™ Penetration Station kā iekšējās uzmavas materiāls izmantots TPE (termoplastiskais elastomērs), kas ir pazīstams ar savām ādai līdzīgajām īpašībām. Šis materiāls ir ļoti populārs seksa rotaļlietu nozarē, jo tas ir mīksts, bet elastīgs, un tā tekstūra un konsistence ir ļoti līdzīga cilvēka ādai.

    Mūsu izmantotā TPE materiāla reālistisko īpašību kombinācija ar TPE tehniskajām un elektroniskajām funkcijām MEO Bionic™ Penetration Station nodrošina lietotājam ļoti reālistisku un apmierinošu pieredzi, kas ir daudz labāka nekā tradicionālās masturbācijas manuālās metodes.

    Viegli lietot! Jūs būsiet pārsteigti...

    Lietotājam draudzīgais vadības panelis ļauj viegli iestatīt funkcijas un ieslēgt un izslēgt ierīci. Turbo poga aizmugurē ļauj regulēt slaukīšanas procesa intensitāti. Īpaši plāns, īpaši mīksts un reālistisks iekšējais apvalks ne tikai nodrošina reālistisku sajūtu, bet to var arī noņemt tīrīšanai vai izmantot neatkarīgi no ierīces MEO Bionic™ Penetration Station izmantot neatkarīgi. Noņemamais bloķējamais vāks nodrošina drošu un tīru uzglabāšanu.

    MEO Bionic™ uzlādējiet Thrusting Masturbator ar komplektā iekļauto USB kabeli 3,5 stundu laikā un izbaudiet līdz pat 180 minūtēm. Uzlabotā atmiņas mikroshēma nākamajā lietošanas reizē iestatīs ierīci uz pēdējo izmantoto funkciju, savukārt ceļojuma slēdzene novērš nejaušu ieslēgšanos.

    Ar reālistiskas stimulācijas, pielāgojamu funkciju un lietotājam draudzīgas darbības kombināciju MEO Bionic™ ir masturbators, ko meklē ikviens vīrietis Thrusting Masturbator ir masturbators, kuru ir gaidījis ikviens vīrietis.

    Izmantojiet MEO lubrikantu STROKE - ideāli piemērots masturbācijai un iztaustīšanai:

    STROKE ir īpaši izstrādāts lubrikants, kas masturbāciju un iztaustīšanu paceļ jaunā līmenī edging uz jaunu līmeni. Šo īpašo lubrikantu raksturo tā ilgnoturīgā eļļošanās spēja un ādai draudzīgā formula. Tas ir ideāli piemērots ilgstošai dzimumlocekļa slaukšanai, kā arī tam, lai edgingpraksei, kad tuvojas orgasmam, bet apzināti to aizkavē, lai palielinātu seksuālo spriedzi un baudu. STROKE ir zīdaini gluda konsistence, kas pastiprina sajūtas un nodrošina intensīvāku pieredzi.

    Viegli tīrāms! Silts ūdens, maigas ziepes un VERYCLEAN aerosols:

    Pareiza tīrīšana ir ļoti svarīga masturbatora kalpošanas ilgumam un higiēnai. Pēc lietošanas uzmava jānotīra ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Tas efektīvi noņem ķermeņa šķidrumus un lubrikanta paliekas. Papildu tīrīšanai un dezinfekcijai mēs iesakām izmantot VERYCLEAN aerosolu. Šis aerosols ir īpaši izstrādāts masturbatoriem, piem MEO Bionic™ Penetration Station un nodrošina rūpīgu un saudzīgu tīrīšanu. Regulāra VERYCLEAN lietošana ne tikai uztur masturbatoru tīru, bet arī optimālā stāvoklī.

    Sīkāka informācija:

    • MEO Bionic™ Penetration Station - Pieniņš dzimumlocekļa slaukšanai
    • 7 funkcijas intensīvai stimulācijai
    • Turbo poga aizmugurē nodrošina no spiediena atkarīgu pievilkšanos
    • Bezvadu, slēgta konstrukcija
    • Reālistisko iekšējo uzmavu (masturbatora uzmavu) var noņemt, lai atvieglotu tīrīšanu
    • Noņemams vāciņš drošai un tīrai uzglabāšanai.
    • Moderns atmiņas mikroshēma pēdējās izmantotās funkcijas atsākšanai
    • Drošības slēdzene - nospiediet un turiet 3 sekundes, lai ieslēgtos (ar tūlītēju izslēgšanos)
    • Uzlādējams, izmantojot USB - uzlādes kabelis iekļauts komplektācijā
    • Pilnībā uzlādēts 3,5 stundās
    • Darbojas 120 minūtes ar augstu un 180 minūtes ar zemu iestatījumu
    • Izmēri: 30,5 x 9,5 cm (masturbators) | 8,25 x 12,75 cm (masturbatora uzmava)
    • Pret šļakatām izturīgs
    • Materiāls: ABS un TPE
    • Piezīme: eļļošanas līdzekļi, kas satur silikonu, var sabojāt augstas kvalitātes materiālu. Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo vai STROKE.
    • Mākslīgais intelekts un biomehānika: Mākslīgais intelekts un biomehānika raksturo šīs jaunās paaudzes seksa rotaļlietas. Mākslīgā intelekta (AI) un biomehānikas principu integrācija ir inovatīvs sasniegums mūsdienu seksa rotaļlietu izstrādē. Izmantojot mākslīgo intelektu, šīs seksa rotaļlietas var apgūt lietotāja individuālās vēlmes un reakcijas un attiecīgi pielāgoties, lai optimizētu personīgo pieredzi. Savukārt biomehāniskā dizaina pieejas ļauj izstrādāt seksa rotaļlietas tā, lai tās varētu labāk imitēt dabiskās cilvēka kustības un ķermeņa reakcijas. Šo tehnoloģiju kombinācija rada jauna veida seksa rotaļlietas, piemēram, MEO Bionic sēriju, kas piedāvā augstu pielāgojamības un reālisma pakāpi funkcionalitātes un lietotāja pieredzes ziņā.
    • Aquameo un MEO ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Absolut top

    Männer, haltet euch fest, denn ich habe gerade den Masturbator entdeckt, der das Wichsen revolutioniert hat! Ich spreche von nichts Geringerem als dem neuesten Teil hier von MEO, das sich wie eine echte Melkmaschine anfühlt - nur besser, weil es speziell für uns Kerle entwickelt wurde.

    Ich war vom ersten Moment an beeindruckt. Das Paket kam diskret an (keine peinlichen Momente mit den Nachbarn!) und als ich es öffnete, fühlte ich mich wie ein kleiner Junge an Weihnachten. Das Design ist top - modern, stylisch, genau mein Ding.

    Aber jetzt zum wichtigsten Teil: der Benutzung. Leute, es fühlt sich an, als hätte jemand eine Hightech-Melkmaschine genommen und sie in etwas verwandelt, das perfekt für uns ist. Die Kombination aus sanften, rhythmischen Bewegungen und der unglaublich realistischen Textur lässt mich jedes Mal denken: "Ist das wirklich gerade passiert?

    Die Reinigung ist easy. Einfach auseinandernehmen, säubern und fertig für die nächste Runde. Und glaubt mir, die nächste Runde kommt schneller als man denkt!

    Für alle, die auf der Suche nach etwas Neuem, Aufregendem und absolut Geilem sind, ist dieses Teil ein Muss!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    MEO Bionic™ Penetration Station - Dzirdināšanas mašīna dzimumloceklim

    MEO Bionic™ Penetration Station - Dzirdināšanas mašīna dzimumloceklim

    MEO Bionic™ Thrusting Masturbator ir tieši tāds masturbators, kādu visi vīrieši ir gaidījuši. Tas apvieno visas funkcijas, ko jūs varētu sagaidīt no augstākās klases masturbatora, ar modernu bionisko tehnoloģiju, mākslīgo intelektu un lietotājam draudzīgu dizainu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: