No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Masturbatori vīriešiem

Informatīvais biļetens

Airturn2 - Masturbators blowjob

MEO masturbators Airturn2 ir inovatīva seksa rotaļlieta, kas var lieliski apmierināt jūsu vajadzības pēc ļoti laba blowjob. Mūsu masturbators ir aprīkots pat ar karstuma funkciju, ko var regulēt līdz pat 45 grādiem un kas nodrošina ārkārtīgi reālistisku sūkāšanas pieredzi.

Vairāk informācijas

2476/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    MEO masturbators Airturn2 ir inovatīva seksa rotaļlieta, kas var lieliski apmierināt jūsu vajadzības pēc ļoti laba blowjob. Mūsu masturbators ir aprīkots pat ar karstuma funkciju, ko var regulēt līdz pat 45 grādiem un kas nodrošina ārkārtīgi reālistisku sūkāšanas pieredzi. Airturn2 masturbatora iekšpusē esošā uzmava ir izgatavota no brīnišķīgi elastīga materiāla un nodrošina elpu aizraujošu dzimumlocekļa masāžu.

     

    Kā lietot Airturn2 blowjob masturbatoru?

     

    Izbaudiet neaizmirstamu orālo stimulāciju ar Airturn2 masturbatoru. Pateicoties ergonomiskajam dizainam, Airturn2 masturbators lieliski iekļaujas jūsu rokās. Jaudīgais motors nodrošina intensīvu stimulāciju un spēcīgus orgasmus ar sūkšanas funkcijām un iekļūšanu veicinošām vibrācijām. Vai vēlaties izbaudīt blowjob maigi un pilnīgi atslābināti, vai būt patiesi izaicināts ar spēcīgām vibrācijām, jūs vienkārši izlemjat pats, nospiežot vienu pogu. MEO® seksa rotaļlieta jūs lutina ar daudzām programmām un lieliski pielāgojas jūsu vajadzībām.

     

    Tā kā masturbators ir noturīgs pret šļakatām, Airturn2 pēc lietošanas ir viegli tīrāms, un jūs to varat lietot pat dušā. Jūs varat ātri uzlādēt Airturn2 masturbatoru, izmantojot komplektā iekļauto USB uzlādes kabeli.

     

    Kādas ir Airturn2 masturbatora priekšrocības?

     

    • Elegants, diskrēts korpuss.
    • Airturn2 imitē blowjob.
    • Masturbators ērti iekļaujas rokā.
    • Kluss un ūdensnecaurlaidīgs.
    • 2 sildīšanas funkcijas līdz 45 grādiem.
    • Mastrbatoram ir 5 dažādas sūkšanas funkcijas un 7 vibrācijas modeļi.
    • Pogas ļauj ļoti viegli pārslēgties starp dažādām funkcijām.
    • No mīksta silikona izgatavotā iekšpusē ir izciļņi un ribas, kas optimāli stimulē dzimumlocekli.

     

    Lai sajūtas būtu lieliskas, vienmēr izmantojiet lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo no MEO. Pirms un pēc lietošanas iztīriet masturbatoru ar mūsu Sextoy tīrīšanas līdzekli VERYCLEAN. Ļaujiet Airturn2 pēc tam labi nožūt un uzglabājiet to vietā, kur nav putekļu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • blowjob Masturbators vīriešiem
    • Vibrācija: regulējama vibrācija / vairāki ātrumi
    • Vibrācijas intensitāte: mainīga vibrācija
    • Darbība: Nospiežot pogu
    • Bez mīkstinātāja
    • Izturīgs pret šļakatām
    • Barošana: uzlādes kabelis (USB)
    • Skaļums: Ļoti kluss!

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Hochwertig und sehr gut durchdacht

    Ich probiere gerne neue Sextoys für Männer aus, vor allem Masturbatoren. Diese gibt es in unzähligen Ausführungen! Der Masturbator von MEO, der Airturn2 hat drei Funktionen:
    Erwärmung, einstellbar zwischen 38 und 42 Grad, Saugen bzw. Lutschen in unterschiedliche Intensitäten und Mustern sowie Vibration, auch hier in unterschiedliche Mustern und Intensitäten.
    Die Funktionen kann man über verschiedene Tasten aktivieren bzw. ändern, ein Display zeigt welche Funktion und welches Muster gewählt wurde.
    Der Masturbator ist sehr hochwertig konstruiert. Die Oberfläche hat ein Textur, dadurch kann man das Gerät auch dann gut und fest halten, wenn etwas Gleitgel in die Finger gelangt.
    Das innere Sleeve und die Öffnung sind aus sehr angenehmem, softem Silikon hergestellt. Man könnte ihr fast ohne Gleitgel verwenden, sollte man aber besser nicht, weil durch Gleitgel wird es viel geiler.
    MEO iefert auch einen Tragebeutel zum Masturbator mit - ich finde es toll um das Gerät diskret nach der Benutzung zu verstauen.
    Die kombinierte Wirkung von Wärme, Lutschen und Vibration macht den Airturn2, aus meiner Sicht, zu einem der besten Masturbatoren der Welt. Man kann ihn auch total lange anwenden und multiple Orgasmen genießen.
    Der Masturbator ist nach meiner Meinung groß genug für die meisten Männer.
    Auch die Reinigung geht sehr einfach, weil der Masturbator voll spritzwassergeschützt ist.
    Ich bin davon überzeugt, dass der Airturn2 mich lange begeistern wird.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Her kommt jeder Mann der auf's Blasen steht auf seine Kosten!

    Das Zusammenspiel der verschiedenen Funktionen beim Airturn2 Blowjob Masturbator ist einfach super! Das Suagen und Lutschen haben mich wirklcih überrascht, die Vibration passt auch super dazu und die Wärmefunktion rundet das Vergnügen beim Solo Sex nochmal besonders ab. Aufgeladen wird der Airturn2 Blowjob Masturbator über ein mitgeliefertes USB Kabel, das geht auch ziemlich zügig. Wenn man alle Funktionen gleichzeitig nutzt kann man mit vollem Akku auch längere Zeit sein Blowjob Vergnügen haben, man sollte aber vor der nächsten Benutzung nochmals aufladen. Das Material ist vom Gehäuse aber auch von innen sehr angenehm und lässt sich einfach reinigen.
    Ich denke hier kommt jeder Mann der auf's Blasen steht auf jeden Fall auf seine Kosten!

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Airturn2 - Masturbators blowjob

    Airturn2 - Masturbators blowjob

    MEO masturbators Airturn2 ir inovatīva seksa rotaļlieta, kas var lieliski apmierināt jūsu vajadzības pēc ļoti laba blowjob. Mūsu masturbators ir aprīkots pat ar karstuma funkciju, ko var regulēt līdz pat 45 grādiem un kas nodrošina ārkārtīgi reālistisku sūkāšanas pieredzi.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: