No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālie spraudņi

Informatīvais biļetens

MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Anālais vibrators

Jauns Piedāvājums
  • MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Anālais vibrators

Vakar zinātniskā fantastika, šodien realitāte! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe ir revolucionārs dibena spraudnis, kas vēsta par jaunu anālās stimulācijas laikmetu. Šis inovatīvais dibena spraudnis apvieno 7 vibrācijas režīmu jaudu ar perfektu dizainu, piedāvājot 3 ātruma iestatījumus un rotējošas lodītes pulsējošai un ritmiskai rimēšanas pieredzei.

Vairāk informācijas

3626/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vakar zinātniskā fantastika, šodien realitāte! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe ir revolucionārs dibena spraudnis, kas atklāj jaunu anālās stimulācijas laikmetu. Šis inovatīvais sēžas aizbāžnis apvieno 7 intensīvu vibrācijas režīmu jaudu ar efektīvu, ūdensizturīgu dizainu, piedāvā 3 ātruma iestatījumus un rotējošas lodītes pulsējošai un ritmiskai rimēšanas pieredzei.

    Vakar zinātniskā fantastika, šodien realitāte!

    Ja pirms dažiem gadiem mēs būtu teikuši, ka biomehānika un mākslīgais intelekts veicinās jūsu anālo baudu, jūs droši vien būtu domājuši, ka tas ir kaut kas no zinātniskās fantastikas filmas. Tomēr straujā tehnoloģiju un materiālzinātnes attīstība ir padarījusi šādas inovatīvas idejas par realitāti. Mūsdienās modernas seksa rotaļlietas var imitēt cilvēka kustību sarežģītību, izmantojot biomehānisko dizainu, un izmantot mākslīgo intelektu, lai reaģētu uz lietotāja individuālajām vēlmēm un radītu ļoti personalizētu seksuālo pieredzi.

    rimming un rotējošo pērlīšu efektu:

    rimmingtas ir seksuālās stimulācijas veids, kad anālais reģions tiek stimulēts orāli. MEO Bionic™ Beaded rimming Probe imitē šo pieredzi, jo vairākas rotējošo pērlīšu rindas ir integrētas spraudņa vārpstā. Šīs rotējošās pērlītes rada ritmisku, pulsējošu sajūtu, kas imitē intensīvu anālā seksa baudu rimming imitē intensīvu baudu. Trīs lodīšu kustības ātrumi nodrošina dažādas sajūtas, sākot no maigas čaukstēšanas līdz intensīvākai un dziļākai stimulācijai, gluži kā ar īstu mēli.

    Funkcijas un dizains:

    Izvēlieties kādu no 7 satriecošām vibrācijas funkcijām un izbaudiet aizraujošu rimminga baudu. Vibrācijas un rotējošo pērlīšu kombinācija jūs novedīs līdz jaunām orgasmiskām kulminācijām un ļaus piedzīvot spēcīgus anālos orgasmus. Skaistās formas dibena spraudnis ar stingru kātu un ērtu pamatni ir īpaši izstrādāts ļoti intensīviem mirkļiem. Tas garantē patīkamu ievietošanu anālajā atverē, intensīvu stimulāciju un vieglu izņemšanu pēc lietošanas.

    Lietotājam draudzīgs un viegli lietojams:

    Augstvērtīgo sēžas aizbāzni var uzlādēt tikai 3 stundu laikā ar komplektā iekļauto USB uzlādes kabeli 45 minūšu ātrai stimulācijai vai 60 minūšu ilgstošai, maigai rimming baudai. Lietotājam ērtas pogas kontrolē intensitāti, kamēr anālais spraudnis nodrošina vēlamo rimming stimulāciju. Iebūvēta mūsdienīga atmiņas mikroshēma iegaumē jūsu iecienītākos iestatījumus un nākamreiz, kad to ieslēgsiet, sāk darboties ar pēdējo izmantoto funkciju.

    Viegli tīrīt! Silts ūdens, maigas ziepes un VERYCLEAN aerosols:

    Pareiza tīrīšana ir ļoti svarīga, lai nodrošinātu jūsu anālā poda kontaktdakšas ilgmūžību un higiēnu. Pēc lietošanas aizbāžnis jānotīra ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Papildu tīrīšanai un dezinfekcijai mēs iesakām izmantot VERYCLEAN aerosolu. Šis aerosols ir īpaši izstrādāts seksa rotaļlietām un nodrošina rūpīgu un saudzīgu tīrīšanu. Regulāra VERYCLEAN lietošana ne tikai uztur sēžas aizbāzni tīru, bet arī optimālā stāvoklī.

    Sīkāka informācija:

    • MEO Bionic™ Beaded rimming Probe
    • Vibrējošs dibena spraudnis
    • Īpašības: nesatur ftalātus, uzlādējams, vibrējošs
    • Materiāls: silikons (poga, pogas), ABS (apdare)
    • Izmēri: 12 cm x 3,75 cm ø
    • Svars: aptuveni 140 grami
    • 7 funkcijas ar intensīvu vibrāciju, pulsāciju un eskalāciju
    • 3 ātrumi ritmiski rotējošām pērlītēm
    • IPX7 ūdensizturība
    • Modernā atmiņas mikroshēma saglabā pēdējo izmantoto funkciju
    • Drošības bloķēšana - nospiediet un turiet 3 sekundes, lai ieslēgtu un izslēgtu
    • Uzlādējams, izmantojot USB - uzlādes kabelis iekļauts komplektā
    • Pilnībā uzlādēts 3 stundu laikā
    • Darbības laiks: 45 minūtes ar lielu ātrumu, 60 minūtes ar mazu ātrumu
    • Maksimālais uzlādes laiks: 180 minūtes
    • Piezīme: Silikonu saturošas smērvielas var sabojāt augstas kvalitātes materiālu. Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo vai Alphamale Aqua.
    • Mākslīgais intelekts un biomehānika: Mākslīgais intelekts un biomehānika raksturo šīs jaunās paaudzes seksa rotaļlietas. Mākslīgā intelekta (AI) un biomehānikas principu integrācija ir inovatīvs sasniegums mūsdienu seksa rotaļlietu izstrādē. Izmantojot mākslīgo intelektu, šīs seksa rotaļlietas var apgūt lietotāja individuālās vēlmes un reakcijas un attiecīgi pielāgoties, lai optimizētu personīgo pieredzi. Savukārt biomehāniskā dizaina pieejas ļauj izstrādāt seksa rotaļlietas tā, lai tās varētu labāk imitēt dabiskās cilvēka kustības un ķermeņa reakcijas. Šo tehnoloģiju kombinācija rada jauna veida seksa rotaļlietas, piemēram, MEO Bionic sēriju, kas piedāvā augstu pielāgojamības un reālisma pakāpi funkcionalitātes un lietotāja pieredzes ziņā.
    • Aquameo, Alphamale un MEO ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr zufrieden

    Die Zustellung erfolgte prompt. Noch am selben Abend wurde es ausgepackt und getestet. Wir haben keinen unangenehmen Geruch bemerkt und das Silikon hat sich super angefühlt. Die Größe ist perfekt, es gibt verschiedene Vibrationsmodi, die alle kräftig sind. Auch die Lautstärke ist angenehm. Alles in allem hatten und haben mein Freund und ich viel Spaß damit.

      Novērtēšana 

      Hammer

      Sehr geiles Produkt. Der Analvibrator liegt gut in der Hand, macht Spaß und ist einfach zu reinigen. Echt starke Vibration, gibt gute Gefühle. Mann kann ihn auch gut unterwegs zum Beispiel auf der Arbeit tragen.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Anālais vibrators

        MEO Bionic™ Beaded rimming Probe - Anālais vibrators

        Vakar zinātniskā fantastika, šodien realitāte! MEO Bionic™ Beaded rimming Probe ir revolucionārs dibena spraudnis, kas vēsta par jaunu anālās stimulācijas laikmetu. Šis inovatīvais dibena spraudnis apvieno 7 vibrācijas režīmu jaudu ar perfektu dizainu, piedāvājot 3 ātruma iestatījumus un rotējošas lodītes pulsējošai un ritmiskai rimēšanas pieredzei.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: