No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Masturbatori vīriešiem

Informatīvais biļetens

MEO Bionic™ Penetration Station: Blowjob un deep throat Masturbators

Jauns Piedāvājums

Izbaudiet seksuālās stimulācijas nākotni ar MEO Bionic™ Penetration Station - tehnoloģisku sajūtu, kas imitē vislabāko orālā un dziļā rīkles seksa sajūtu, izmantojot reālistisku Bionic™ tehnoloģiju. Šis revolucionārais masturbators ir biomehānikas šedevrs, kas ir radīts, lai vīriešiem sagādātu elpu aizraujošu, absolūti perfektu baudījumu blowjob.

Vairāk informācijas

3623/00

269,90 €


-70,00 €

199,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Izbaudiet seksuālās stimulācijas nākotni ar MEO Bionic™ Penetration Station - tehnoloģisku sajūtu, kas imitē vislabāko orālā un dziļā kakla sajūtu, izmantojot reālistisku Bionic™ tehnoloģiju. Šis revolucionārais masturbators ir biomehānikas šedevrs, un tas ir izstrādāts, lai vīriešiem nodrošinātu elpu aizraujošu, absolūti perfektu blowjob.

    Inovatīvā "Bionic" tehnoloģija, uz kuras balstās masturbators, ir progresīva tehniska inovācija MEO Bionic™ Penetration Station ir balstīta, ir progresīva tehniska izstrādne, kuras mērķis ir simulēt cilvēka seksuālo pieredzi, izmantojot sarežģītas tehniskas imitācijas. Masturbatora īpaši ciešā, teksturētā iekšējā uzmava cieši ieskauj dzimumlocekli un lutina to ar īsta blowjob precizitāti, savukārt četras augstas intensitātes sūkšanas funkcijas imitē dziļas un intensīvas deep throat sajūtas. Septiņi neatkarīgi vibrācijas režīmi nodrošina daudzveidīgu un dinamisku stimulāciju.

    Intuitīvā vadība ļauj viegli iestatīt funkcijas un ātri ieslēgt un izslēgt ierīci, kad tas nepieciešams. Reālistiska dizaina, īpaši mīksts iekšējais apvalks nodrošina autentisku pieredzi, un to var noņemt tīrīšanai. MEO Bionic™ Penetration Station ir aprīkots ar noņemamu aizsargvāciņu, kas garantē higiēnisku uzglabāšanu.

    Ar uzlādes laiku tikai 2 stundas (izmantojot komplektā iekļauto USB kabeli) un darbības ilgumu vairāk nekā 90 minūtes pie zemas iesūkšanas un vibrācijas intensitātes, MEO Bionic™ penetrācijas stacija ir modernās masturbācijas tehnoloģijas šedevrs un nodrošina ilgstošu blowjob.

    Lietojiet MEO STROKE lubrikantu - ideāli piemērots masturbācijai un iztaustīšanai:

    MEO STROKE ir īpaši izstrādāts lubrikants, kas masturbāciju un iztaustīšanu paceļ jaunā līmenī edging uz jaunu līmeni. Šo īpašo lubrikantu raksturo tā ilgnoturīgā eļļošanās spēja un ādai draudzīgā formula. Tas ir ideāli piemērots ilgstošām masturbācijas sesijām un edgingpraksei, kad tuvojas kulminācijai, bet apzināti to atliek, lai palielinātu seksuālo spriedzi un baudu. STROKE ir zīdaini gludas konsistences, kas pastiprina sajūtas un nodrošina intensīvāku pieredzi. Formula ir izstrādāta tā, lai koptu ādu, vienlaikus nodrošinot maksimālu komfortu un baudu masturbācijas laikā.

    Viegli tīrāms! Viss, kas Jums nepieciešams, ir silts ūdens, maigas ziepes un VERYCLEAN aerosols:

    Pareiza tīrīšana ir ļoti svarīga masturbatora kalpošanas ilgumam un higiēnai. Pēc lietošanas uzmava jānotīra ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Tas efektīvi notīra ķermeņa šķidrumus un lubrikanta paliekas. Papildu tīrīšanai un dezinfekcijai mēs iesakām izmantot VERYCLEAN aerosolu. Šis aerosols ir īpaši izstrādāts masturbatoriem, piem MEO Bionic™ Penetration Station un nodrošina rūpīgu un saudzīgu tīrīšanu. Regulāra VERYCLEAN lietošana ne tikai uztur masturbatoru tīru, bet arī optimālā stāvoklī.

    Sīkāka informācija:

    • Augsto tehnoloģiju masturbators
    • MEO Bionic™ penetrācijas stacija: perfekta blowjob un vislabākā deep throat
    • Īpašas iezīmes: bez ftalātiem, uzlādējams, vibrējošs
    • Barošanas avots: USB uzlādējamas baterijas (iekļautas komplektā)
    • Materiāls: ABS (korpuss, displejs), TPE (iekšējais apvalks), silikons (pogas)
    • Izmēri: Masturbators: 26,75 cm x 9,5 cm, iekšējais apvalks: 8,25 cm x 12,75 cm.
    • Maksimālais darbības laiks: 90 minūtes
    • Maksimālais uzlādes laiks: 120 minūtes
    • Ātrums: 7
    • Funkcijas: 7
    • Lietojiet tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Aquameo vai STROKE.
    • Mākslīgais intelekts un biomehānika: Mākslīgais intelekts un biomehānika raksturo šīs jaunās paaudzes seksa rotaļlietas. Mākslīgā intelekta (AI) un biomehānikas principu integrācija ir inovatīvs sasniegums mūsdienu seksa rotaļlietu izstrādē. Izmantojot mākslīgo intelektu, šīs seksa rotaļlietas var apgūt lietotāja individuālās vēlmes un reakcijas un attiecīgi pielāgoties, lai optimizētu personīgo pieredzi. Savukārt biomehāniskā dizaina pieejas ļauj izstrādāt seksa rotaļlietas tā, lai tās varētu labāk imitēt dabiskās cilvēka kustības un ķermeņa reakcijas. Šo tehnoloģiju kombinācija rada jaunas seksa rotaļlietas, piemēram, MEO Bionic sēriju, kas piedāvā augstu pielāgojamības un reālisma pakāpi funkcionalitātes un lietotāja pieredzes ziņā.
    • Aquameo un MEO ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Da soddisfazione

    Un momento di piacere lungo e caldo con le varie modalità. Un regalo che sarà apprezzato anche solo per provarlo. Sa essere delicato come aggressivo senza esagerare sempre con il movimento giusto e il tepore perfetto visto che si può regolare a piacere la temperatura per sciogliere la tensione.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      MEO Bionic™ Penetration Station: Blowjob un deep throat Masturbators

      MEO Bionic™ Penetration Station: Blowjob un deep throat Masturbators

      Izbaudiet seksuālās stimulācijas nākotni ar MEO Bionic™ Penetration Station - tehnoloģisku sajūtu, kas imitē vislabāko orālā un dziļā rīkles seksa sajūtu, izmantojot reālistisku Bionic™ tehnoloģiju. Šis revolucionārais masturbators ir biomehānikas šedevrs, kas ir radīts, lai vīriešiem sagādātu elpu aizraujošu, absolūti perfektu baudījumu blowjob.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: