No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Vibratori

Informatīvais biļetens

MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 anālais vibrators

Jauns Piedāvājums

Mūsu klienti ir apmierināti ar MEO Bionic™ Pressure rimming Probe. Šis inovatīvais anālais vibrators apvieno pareizo mākslīgā intelekta daudzumu, lielisku dizainu, elpu aizraujošu jaudu un atjautīgu funkciju, lai nodrošinātu absolūti satriecošu anālās atveres stimulāciju.

Vairāk informācijas

3628/00

119,90 €


-20,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu klienti ir apmierināti ar MEO Bionic™ Pressure rimming Probe. Šis inovatīvais anālais vibrators apvieno pareizo mākslīgā intelekta daudzumu, foršu dizainu, elpu aizraujošu jaudu un ģeniālu funkciju absolūti satriecošai anālās atveres stimulācijai.

    Šis modernais anālais vibrators piedāvā ne tikai vairāk nekā septiņas intensīvas vibrācijas funkcijas, bet arī unikālo Power Plus režīmu - jo spēcīgāk nospiežat šo pogu, jo spēcīgāka kļūst vibrācija.

    Vai jau sen meklējat labāko dibena spraudni? Lūk, tas ir šeit!

    Lai lietošanas laikā nodrošinātu drošību, komfortu un baudu, ļoti svarīga ir perfekta poda spraudņa forma un optimāla izmēra kakliņš un pamatne. Labi pārdomāts dizains, piemēram, MEO Bionic™ Pressure rimming Probe nodrošina ērtu un drošu aizbāžņa ievietošanu, kas ir svarīgi gan īslaicīgai, gan ilgstošai lietošanai. Labs dizains neļauj sēžas aizbāžniekam nejauši ieslīdēt pārāk dziļi anālajā atverē vai izkrist, kas ir būtiski drošībai un pārliecībai lietošanas laikā.

    Jums patiks šī lieliskā funkcija!

    MEO Bionic™ izcilā iezīme Pressure rimming Probe tomēr ir vibrācijas motora izvietojums sēžas aizbāžņa kakliņā, kas ir neparasts jauninājums. Šis unikālais novietojums nodrošina ekstremālu, elpu aizraujošu anālās atveres stimulāciju. Novietojot motoru tieši dibena aizbāžņa kakliņā, vibrācijas tiek pārraidītas intensīvāk un tieši uz ļoti jutīgajām vietām ap anālo atveri. Tādējādi tiek panākta pastiprināta un koncentrēta stimulācija, kas ievērojami pastiprina pieredzi ar sēžas aizbāzni un veicina apmierinošāku seksuālo pieredzi.

    Ideāls 24/7 sēžas aizbāzni: diskrēts, kluss un pilnīgi drošs!

    MEO Bionic™ Pressure rimming Probe ir ne tikai izsmalcināta seksa rotaļlieta lietošanai mājās, bet arī piedāvā iespēju to diskrēti un neuzkrītoši izmantot ikdienā. Pateicoties tās praktiski klusajai darbībai, tā ir ideāli piemērota lietošanai 24 stundas diennaktī 7 dienas nedēļā un paliek nemanāma pat zem ikdienas apģērba. Anatomiski perfektā poda formas dēļ tas ir ērti un droši pieguļošs, un nav jāuztraucas, ka tas izslīdēs no anālās atveres. Tas padara to ideāli piemērotu ilgākam nēsāšanas laikam ceļojuma laikā. Drošības slēdzene ir vēl viena labi pārdomāta šī aizbāžņa funkcija. Vienkārši nospiežot un 3 sekundes turot vadības pogu, aizbāzni var ieslēgt vai izslēgt, tādējādi novēršot nejaušu ieslēgšanos vai izslēgšanos lietošanas laikā. Šī funkcija nodrošina papildu drošību un kontroli, lai jūs varētu koncentrēties uz ikdienas aktivitātēm, vienlaikus baudot slepenu baudu.

    Power Plus režīms: šāda veida stimulācija ir patiesi elpu aizraujoša!

    MEO Bionic™ inovatīvais Power Plus režīms Pressure rimming Probe nosaka jaunus standartus anālajā stimulācijā. Šī īpašā funkcija, kas tiek vadīta ar pogu pie poda pamatnes, ļauj interaktīvi un intuitīvi kontrolēt vibrācijas intensitāti. Vienkārši nospiežot Power Plus pogu pie poda pamatnes, var tieši kontrolēt vibrācijas intensitāti - jo spēcīgāk tiek nospiesta poga, jo intensīvāka ir bauda. Šī lietotājam draudzīgā funkcija piedāvā brīnišķīgu un pielāgojamu pieredzi, kur stimulācijas intensitāti var regulēt tieši pēc vēlmēm.

    Ar komplektā iekļauto USB uzlādes kabeli MEO Bionic™ var uzlādēt 90 minūtēm tikai divu stundu laikā Pressure rimming Probe var uzlādēt tikai divu stundu laikā 90 minūšu intensīvai anālai baudai. Integrētā, mūsdienīgā atmiņas mikroshēma atceras jūsu iecienītākos iestatījumus un nākamo reizi ieslēdzot sāk darboties ar pēdējo izmantoto funkciju.

    Viegli tīrāms! Silts ūdens, maigas ziepes un VERYCLEAN aerosols:

    Pareiza tīrīšana ir ļoti svarīga aizbāžņa kalpošanas ilgumam un higiēnai. Pēc katras lietošanas reizes aizbāžnis jānotīra ar siltu ūdeni un maigām ziepēm. Papildu tīrīšanai un dezinfekcijai mēs iesakām izmantot VERYCLEAN aerosolu. Šis aerosols ir īpaši izstrādāts seksa rotaļlietām un nodrošina rūpīgu un saudzīgu tīrīšanu. Regulāra VERYCLEAN lietošana ne tikai uztur sēžas aizbāzni tīru, bet arī optimālā stāvoklī.

    Papildu informācija:

    • MEO Bionic™ Pressure rimming Probe
    • 7+ funkcijas ar intensīvu vibrāciju, pulsāciju un eskalāciju
    • Power Plus poga - jo spēcīgāk poga tiek nospiesta, jo intensīvāka vibrācija.
    • Materiāls: augstas kvalitātes silikons
    • Ūdensizturīgs atbilstoši IPX7
    • Moderns atmiņas mikroshēma, kas saglabā pēdējo izmantoto funkciju
    • Drošības bloķēšana - nospiediet un turiet 3 sekundes, lai ieslēgtu un izslēgtu
    • Uzlādējams, izmantojot USB - uzlādes kabelis iekļauts komplektācijā
    • Pilnībā uzlādēts 2 stundu laikā
    • Darbojas 90 minūtes ar lielu ātrumu un 120 minūtes ar mazu ātrumu
    • Izmēri: 10,75 x 3,75 cm (anālais spraudnis) | 14,5 x 6,25 cm (kopā)
    • Vibrācijas režīmi: 7
    • Piezīme: silikonu saturošas smērvielas var sabojāt augstas kvalitātes materiālu. Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo vai Alphamale Aqua.
    • Mākslīgais intelekts un biomehānika: Mākslīgais intelekts un biomehānika raksturo šīs jaunās paaudzes seksa rotaļlietas. Mākslīgā intelekta (AI) un biomehānikas principu integrācija ir inovatīvs sasniegums mūsdienu seksa rotaļlietu izstrādē. Izmantojot mākslīgo intelektu, šīs seksa rotaļlietas var apgūt lietotāja individuālās vēlmes un reakcijas un attiecīgi pielāgoties, lai optimizētu personīgo pieredzi. Savukārt biomehāniskā dizaina pieejas ļauj izstrādāt seksa rotaļlietas tā, lai tās varētu labāk imitēt dabiskās cilvēka kustības un ķermeņa reakcijas. Šo tehnoloģiju kombinācija rada jauna veida seksa rotaļlietas, piemēram, MEO Bionic sēriju, kas piedāvā augstu pielāgojamības un reālisma pakāpi funkcionalitātes un lietotāja pieredzes ziņā.
    • Aquameo, Alphamale un MEO ir reģistrētas MEO preču zīmes Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Perfetto

    Perfetto per la dp con il telecomando decidi il ritmo mentre magari lei sta sopra di te... divertimento assicuratooooooooo

      Uzrakstiet savu pārskatu

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 anālais vibrators

      MEO Bionic™ Pressure rimming Probe - 24/7 anālais vibrators

      Mūsu klienti ir apmierināti ar MEO Bionic™ Pressure rimming Probe. Šis inovatīvais anālais vibrators apvieno pareizo mākslīgā intelekta daudzumu, lielisku dizainu, elpu aizraujošu jaudu un atjautīgu funkciju, lai nodrošinātu absolūti satriecošu anālās atveres stimulāciju.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: