No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzīves līdzīgas seksa lelles

Informatīvais biļetens

Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbators

Jūsu jaunais Fuck Buddy ir patiešām vairāk nekā bagātīgi aprīkots, un vislabākais ir tas, ka tas vienmēr ir gatavs! Vienkārši novieto Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly masturbatoru uz gultas, palutini viņa izspūrušos sēkliniekus un tad brauc orgasma virzienā.

Vairāk informācijas

2362/00

289,90 €


-30,00 €

259,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Jūsu jaunais Fuck Buddy ir patiešām vairāk nekā bagātīgi aprīkots, un vislabākais ir tas, ka tas vienmēr ir gatavs! Vienkārši novietojiet Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly Masturbator uz gultas, palutiniet viņa izspūrušos sēkliniekus un tad brauciet pretī orgasmam.

     

    Šī seksa rotaļlieta ir īpaša ar to, ka tā ir ne tikai pilnībā veidota pēc vīrieša anatomijas parauga, bet arī ir interaktīva. Jo spēcīgāk jūs viņu ņemat, jo vairāk viņš sten un liek jums saprast, ka jums vajadzētu to darīt vēl spēcīgāk!

     

    Vislabāk ir noskatīties mūsu video (klikšķiniet šeit), lai jūs varētu pilnībā pārliecināties par sava jaunā Fuck Buddy kvalitātēm!

     

    Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly by PDX ir pirmais interaktīvais masturbators, kas atdarina vīrieša anatomiju. Pateicoties lielajam dzimumloceklim un ciešajam anālam, šo seksa rotaļlietu var izmantot no abām pusēm, tāpēc nav nozīmes, vai esi aktīvs vai pasīvs! Aprīkots ar hi-fi skaļruni, daudzām augstajām tehnoloģijām un kustību sensoriem, tavs jaunais seksa draugs ar seksīgu balsi sten un prasa vēl atkarībā no tā, cik spēcīgi tu to dari!

     

    Dirty Talk Interactive Fuck Him Silly ir izstrādāts geju kopienai, taču, protams, to var izmantot arī jebkura sieviete, kas vēlas nedaudz vairāk reālisma solo baudās.

     

    Šī seksa rotaļlieta ir izgatavota no sensacionālā Fanta Flesh materiāla, un tai ir ādai līdzīga virsma, kas šķiet absolūti reālistiska. Anālajai atverei ir īpaša tekstūra, kas imitē sajūtas, kas jūtamas anālās penetrācijas laikā.

     

    Šim runājošajam masturbatoram ir noņemams skaļrunis un kustību noteikšanas sistēma. Vīrieša balss reaģēs uz jūsu kustībām. Jo intensīvāks būs sekss, jo vairāk viņš stenēs no baudas, mudinot jūs vēl spēcīgāk spiesties. Elpu aizraujoša sajūtu pieredze, kas acumirklī jūs novedīs līdz orgasmam! Un tas vēl nav viss: lai sajūtas būtu vēl spēcīgākas, vibrācijas sistēma, kas ir savienota ar kustību noteikšanas sistēmu, aktivizē aizraujošu vibrāciju tieši pirms jūsu orgasma..

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Runājošais interaktīvais masturbators
    • Hi-Fi skaļruņi un kustību noteikšana
    • Vīrieša balss runā, kliedz un sten saskaņā ar veiktajām kustībām
    • Intensīva vibrācija apvienojumā ar audio sistēmu un kustību noteikšanas sistēmu
    • Iespiežams anālais atveris ar reālistiskām sajūtām
    • Liels, stingrs dzimumloceklis ar sēkliniekiem (ievietošanas garums aptuveni 15 cm; Ø ne vairāk kā 5 cm)
    • Atvērts, teksturēts anālais atveris (aptuveni 17,8 cm garš)
    • Noņemama interaktīvā sistēma, uzlādējama, izmantojot USB
    • Materiāls: TPR Fanta Flesh (bez ftalātiem)
    • Barošanas avots: USB uzlādējams akumulators (kabelis iekļauts komplektā)
    • Krāsa: gaiši bēša (ādas imitācija)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    5 stars

    Once you touch his life like skin, rock hard cock, and hear his sexy voice, you will not be able to hold back. The first interactive male masturbator for an unforgettable sensory experience. Features motion activation, a snug anal entry, built in rechargeable Hi-Fi speaker, powerful micro bullet and posable erect cock.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbator

    Lege diesen Masturbator vor dir auf den Tisch oder das Bett. Er hat die Schenkel bereits einladend geöffnet und präsentiert dir sein mächtiges, steifes Glied mit prallem Hodensack. Direkt darunter reckt sich dir der strukturierte Lustkanal entgegen, welche ca. 17,8cm lang ist und ein offenes Ende hat, was die anschließende Reinigung sehr erleichtert. Insgesamt kannst du dich mit dem Fuck Him Silly auf bis zu 2 Stunden vibrierenden, bettelnden und stöhnenden Spaß freuen bevor du das mitgelieferte USB-Kabel zum Wiederaufladen anstecken musst. Das Material ist unglaublich realitätsnah weich und der Ständer mit Hoden ist so erregend fest das du auch ihn in dein Spiel integrieren kannst. Die heiße männliche Stimme, die aus dem herausnahmbaren Lautsprecher tönt, ist in 7 Lautstärken einstellbar und kann neben stöhnen auch begrüßen und verabschieden, schreien und um mehr betteln.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbators

    Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly Masturbators

    Jūsu jaunais Fuck Buddy ir patiešām vairāk nekā bagātīgi aprīkots, un vislabākais ir tas, ka tas vienmēr ir gatavs! Vienkārši novieto Dirty Talk Interaktiver Fuck Him Silly masturbatoru uz gultas, palutini viņa izspūrušos sēkliniekus un tad brauc orgasma virzienā.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    6 citas preces tajā pašā kategorijā: