No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzīves līdzīgas seksa lelles

Informatīvais biļetens

Dirty Talk Interaktiver Fuck My Cock Masturbators

Drīzumā gaidāms  Piedāvājums

Meklējat Top vai meklējat apakšdaļu? Šī interaktīvā seksa rotaļlieta Deep Anal Stroker sniedz jums abas iespējas! Ciešu anālo atveri, kurā var dziļi iekļūt, un vienlaikus ārkārtīgi reālistisku dzimumlocekli. Taču patiesi foršā lieta šajā inovatīvajā Dirty Talk Fuck My Cock masturbatorā ir tā, ka tas ir pilnībā interaktīvs!

Vairāk informācijas

2361/00

219,90 €


-40,00 €

179,90 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Meklējat Top vai meklējat apakšdaļu? Šī interaktīvā seksa rotaļlieta Deep Anal Stroker sniedz jums abas iespējas! Ciešu anālo atveri, kurā var dziļi iekļūt, un vienlaikus ārkārtīgi reālistisku dzimumlocekli. Taču patiesi foršākais šajā inovatīvajā seksa rotaļlietā ir tas, ka tā ir pilnībā interaktīva! Jums tā ne tikai patiks - tā kļūs par jūsu labāko draugu: JŪSU pašu Fuck Buddy, ar kuru jums nav ar nevienu jādalās.

     

    Jo asāks un intensīvāks sekss, jo vairāk jūs stimulēs jūsu jaunais seksa draugs! Jo tajā ir integrēti sensori, kas reaģē tieši uz jums! Vislabāk ir noskatīties mūsu video (klikšķiniet šeit), lai jūs varētu pilnībā pārliecināties par sava jaunā seksa drauga kvalitātēm!

     

    PDX izstrādātais vīriešu interaktīvais masturbators Fuck My Cock ir pirmais interaktīvais masturbators, kas atdarina vīrieša anatomiju. Šī seksa rotaļlieta ar lielu dzimumlocekli un gardu, šauru anālo atveri ir universāla, tāpēc nav svarīgi, vai esat Top vai Bottom!

     

    Tavs jaunais draugs nekad nenogurs! Viņa penis stāv no rīta līdz vakaram, ciets kā āmurs! Arī tu vēlies izdzīvot savas aktīvās fantāzijas? Nekādu problēmu! Jo mūsu Fuck Buddy patīk arī no muguras. Uzbūvēts patiešām cieši, viņš sagaida, ka tu dosi visu no sevis un dāvāsi viņam to patiešām spēcīgi.

     

    Aprīkots ar hi-fi skaļruni, daudzām augstajām tehnoloģijām un kustību sensoriem, tavs jaunais sekss draugs ar seksīgu balsi sten un pieprasa vairāk atkarībā no tā, cik stipri tu viņam to dari, jo viņam patīk netīras runas.

     

    Vīriešu interaktīvā ierīce Male Interactive Fuck My Cock tika izstrādāta geju kopienai, bet, protams, to var izmantot arī jebkura sieviete, kas vēlas nedaudz vairāk reālisma solo seksā.

     

    Šī seksa rotaļlieta ir izgatavota no sensacionālā Fanta Flesh materiāla, un tai ir ādai līdzīga virsma, kas šķiet absolūti reālistiska. Anālajai atverei ir īpaša tekstūra, kas imitē sajūtas, kas jūtamas anālās penetrācijas laikā.

     

    Šim runājošajam masturbatoram ir noņemams skaļrunis un kustību noteikšanas sistēma. Erotiska vīriešu balss reaģēs uz jūsu kustībām. Jo intensīvāks sekss, jo vairāk viņš stenēs no baudas un uzmundrinās jūs, lai atdodat visu sevi. Elpu aizraujoša jutekliska pieredze, kas acumirklī jūs novedīs līdz orgasmam! Tas vēl nav viss: vēl lielākām izjūtām vibrācijas sistēma, kas savienota ar kustību noteikšanas sistēmu, aktivizē vibrācijas tieši pirms jūsu orgasma....

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Runājošais interaktīvais masturbators
    • Hi-Fi skaļruņi un kustību noteikšana
    • Vīrieša balss runā, kliedz un sten atbilstoši veiktajām kustībām
    • Intensīva vibrācija, kas savienota ar audio sistēmu un kustību noteikšanas sistēmu
    • Iespiežams anālais atveris ar reālistiskām sajūtām
    • Strukturēts anālais baudas kanāls, aptuveni 23,1 cm garš (izstiepjams)
    • Ļoti liels, stingrs dzimumloceklis ar izspūrušiem sēkliniekiem un atveri pie dzimumlocekļa
    • Ievilkšanas garuma vārpsta: aptuveni 14 cm
    • Mīksti sēžamvietaSvars: aptuveni 1,2 kg
    • Noņemama interaktīvā sistēma, uzlādējama, izmantojot USB
    • Materiāls: TPR Fanta Flesh (bez ftalātiem)
    • Barošanas avots: USB uzlādējams akumulators (kabelis iekļauts komplektā)
    • Krāsa: gaiši bēša (ādas imitācija)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Fuck my Cock: il nome parla da sé.

    Solo con questo masturbatore potrai avere allo stesso tempo un bel culetto da sfondare e un cazzo durissimo! Fuck my Cock: il nome parla da sé. Il suo culetto morbido aspetta solo di essere aperto in due! Il morbido materiale Fanta Flesh avvolgerà ogni centimetro del tuo pene dandoti una sensazione tremendamente realistica. Cosa aspetti? Esaudisci i tuoi sogni ora!

      Novērtēšana 

      das Wesentliche des Mannes

      Die erotischen Extras des Mannes sind in wunderbarer Form und hervorragender Größe zur wohlfeilen Benutzung durch die Strapon-Lady oder den Herrn zusammengestellt. Die akustische Rückkopplung ist natürlich besonders beflügelnd.
      Vermissen würde ich nur die aktive Nippelbehandlung, aber hier würden Nippelklemmen mit Gewicht die Lücke schließen.
      In der Beschreibung fehlen mir die Längen- und Durchmesserangaben des sehr gut gestalteten Penis.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      This stud talks back with every thrust

      This stud talks back with every thrust. Featuring a built in, rechargeable Hi-Fi speaker that delivers his irresistible voice, the powerful micro bullet near the base provides extra stimulating vibration and concentrated pleasure.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Eine ideale Penishülle und ein lustbereitender Masturbator in Ei

      Eine ideale Penishülle und ein lustbereitender Masturbator in Einem Sextoy - für alle die es gern etwas größer, praller und realistischer mögen. Der interaktive Fuck My Cock ist einer der ersten männlichen Masturbatoren die dich mit einer heißen Männerstimme begrüßen, anfeuern, anflehen und verabschieden. Der HiFi-Lautsprecher wird dazu mit nur einem Knopf bedient, ist für eine sichere Reinigung herausnehmbar und verfügt sogar über einen Kopfhöreranschluss um die 7 Lautstärken auch ganz für dich allein zu genießen. Der etwa 1,2kg schwere und aus hautähnlichem Fanta Flesh Skin-Material bestehende Lustbereiter hat einen einladenden Hintereingang der in einen überaus stimulierend strukturierten ca. 23,1cm langen Lustkanal übergeht und in der Fallus-Spitze mit einer Öffnung endet. Während du diese Möglichkeit in vollen Zügen genießt schwingen die realistisch nachempfunden Hoden reizvoll mit jedem Stoß mit. Die zweit Möglichkeit ist, während du mit deinem Steifen im Lustkanal steckst, den einem realistischen Penis nachempfunden Riesen-Schwanz deinem Gegenüber zu dessen Befriedigung einzuführen. Egal wie du diesen Masturbator genießt, er ist jederzeit wieder aufladbar und bringt sein USB-Ladekabel gleich mit.

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Dirty Talk Interaktiver Fuck My Cock Masturbators

      Dirty Talk Interaktiver Fuck My Cock Masturbators

      Meklējat Top vai meklējat apakšdaļu? Šī interaktīvā seksa rotaļlieta Deep Anal Stroker sniedz jums abas iespējas! Ciešu anālo atveri, kurā var dziļi iekļūt, un vienlaikus ārkārtīgi reālistisku dzimumlocekli. Taču patiesi foršā lieta šajā inovatīvajā Dirty Talk Fuck My Cock masturbatorā ir tā, ka tas ir pilnībā interaktīvs!

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      6 citas preces tajā pašā kategorijā: