No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzīves līdzīgas seksa lelles

Informatīvais biļetens

Reālistiska vīriešu seksa lelle - Kyle MEO

Kails ir reālistiska vīriešu dzimuma seksa lelle, kas izskatās kā jaunais amerikāņu kaimiņš. Viņš ne tikai izskatās kā īsts, bet arī viss, kas ar viņu saistīts, šķiet patiešām reāls.

Vairāk informācijas

2157/00

1 999,90 €


-65%

699,97 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Kails ir reālistiska vīriešu dzimuma seksa lelle, kas izskatās kā jaunais amerikāņu kaimiņš. Viņš ne tikai izskatās kā īsts, bet arī viss ar viņu ir īsts.

     

    Vienalga, vai tas ir blonds, brūns vai melnmatains - cīkstonis, futbolists, biljarda spēlētājs - šis amerikāņu puisis ir īsts ātras maiņas mākslinieks. Un pats labākais, kas attiecas uz Kailu, ir tas, ka viņš labprāt jūs apmierinās ar savu muti, pakaļu un dzimumlocekli. Dariet ar viņu visu, ko vēlaties, kad vien vēlaties! Īsteno visas savas fantāzijas..

     

    Pateicoties jaunākajiem sasniegumiem materiālu un dizaina jomā, jūs varat sagaidīt reālistisku vīriešu seksa lelli, kas izskatās un jūtas absolūti reālistiski, kā neviena vīriešu mīlas lelle līdz šim. Šis slaidais, bet muskuļotais ērzelis iekaros arī jūs, sākot no viņa plakstiņiem ar garajām, sulīgajām skropstām un beidzot ar lokanajām ķermeņa daļām. Viņš pat var stāvēt pats un labprāt piedalās visās seksa pozās. Izbaudiet viņa īpaši reālistisko muti, dzimumlocekli un anālo atveri jebkurā pozīcijā, kādā vien vēlaties!

     

    Liekamo dildo var saliekt ideālā formā, un tam ir reālistisks, mīksts ārējais materiāls. Kuplais dzimumloceklis un izteiktas dzīslas padara šo dzimumlocekli par īstu šedevru. Dildo var pat noņemt, lai jūs varētu ar to spēlēties vienatnē. USB sildīšanas pildspalva arī ļauj iepriekš uzsildīt viņa seksīgo muti un šaurās anālās atveres.

     

    Viņa skaisti veidotās krūškurvja muskuļaines un perfektā sešpirkstu daļa būs reālistiska, bet stingra zem jūsu rokām, kad viņa ķermenis kustēsies kopā ar jums atbilstoši jūsu ritmam. Pārlaidiet pirkstus pa viņa mīkstajiem matiem, spēlējieties ar viņa cietajiem krūšgaliem un izbaudiet viņa stingro dupsi. Pārvērtiet šo vienmēr gatavo puisi par savu slepeno mīļāko vai seksa vergu un izbaudiet viņa nevainojamo ķermeni. Apģērbiet viņu, lai apskāvātos, vai atstājiet viņu kailu, lai jūs varētu viņu izmantot bez jebkādiem tabu. Kails vienmēr ir gatavs piepildīt jūsu fantāzijas!

     

    Lietojiet tikai ar ūdens bāzes lubrikantiem, piemēram, Aquameo. Pirms un pēc lietošanas notīriet viņa virsmas un atveres ar maigām ziepēm un siltu ūdeni un mūsu aerosolu VERYCLEAN. Uzglabājiet sausā un pūderētā veidā, kad netiek lietots. Uz mīlas lelles virsū neglabājiet nekādus priekšmetus.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Kyle - reālistiska vīriešu dzimuma seksa lelle
    • Kyle ir kas vairāk nekā tikai vīrieša gumijas lelle. Katra detaļa ir pilnīgi reālistiska
    • Izmēri: 160 cm garš, ar 81 cm krūšu apkārtmēru, 61 cm vidukļa apkārtmēru un 94 cm gurnu apkārtmēru. Viņa dzimumloceklis ir 19 cm garš un 4 cm diametrā. Viņa anālais dziļums ir 19 cm, un mutes dziļums ir 15 cm.
    • Materiāls: TPE
    • Piezīme: Komplektā cita starpā ietilpst mīksta sega, USB sildāmā pildspalva, piestiprināmi nagi, cimdi, ķemme un 3 parūkas: blondīne, brunete un melna.
    • Diskrēta piegāde visā pasaulē

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    He's always on-call for your cock...

    Sometimes you just need a hunky whore to fuck the shit out of! Kyle takes his job very seriously and will let you do whatever you want to him...

    • 3 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Reālistiska vīriešu seksa lelle - Kyle MEO

    Reālistiska vīriešu seksa lelle - Kyle MEO

    Kails ir reālistiska vīriešu dzimuma seksa lelle, kas izskatās kā jaunais amerikāņu kaimiņš. Viņš ne tikai izskatās kā īsts, bet arī viss, kas ar viņu saistīts, šķiet patiešām reāls.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    6 citas preces tajā pašā kategorijā: