No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzīves līdzīgas seksa lelles

Informatīvais biļetens

Kenny MEO - Reālistiska vīriešu seksa lelle

Mani sauc Kenijs, es esmu no Kalifornijas un esmu reālistiska vīriešu seksa lelle, kas var piepildīt visas tavas fantāzijas.

Vairāk informācijas

2152/00

2 499,90 €


-65%

874,97 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mani sauc Kenijs, es esmu no Kalifornijas un esmu reālistiska vīriešu seksa lelle, kas var piepildīt visas tavas fantāzijas.

     

    Mani hobiji ir putni, pūšamie instrumenti un futbols! Es varētu dzīvot tavā mājā kā amerikāņu apmaiņas students un palutināt tevi, kad vien tu mani vēlies.

     

    Tiklīdz jūs mani izpakosiet, es esmu gatavs darīt visu, lai jūs varētu! Es nepazīstu nekādus seksuālus tabu, esmu aktīvs un pasīvs, un man piemīt visas īpašības, ko tu vēlies puisim.

     

    Mani MEO izstrādātāji ir īsti speciālisti, kad runa ir par vīriešu gumijas lellēm jeb reālistiskām seksa lellēm. Kopā ar mani viņi ir izstrādājuši reālistisku seksa lelli, kas ir gandrīz labāka par īstu vīrieti. Modernākie materiālu sasniegumi sniedz jums ādu, kas ir dabiskāka nekā jebkad agrāk. Radikāli dizaina uzlabojumi padara mani reālistiskāku par visiem maniem priekšgājējiem un iepriekšējām seksa leļļu paaudzēm. Spēcīgs metāla kodols manī ļauj pat stāvēt bez palīdzības! USB sildīšanas pildspalva ļauj arī iepriekš uzsildīt manu muti vai šauru anālo atveri.

     

    Ļaujiet man būt jūsu seksa vergam! Izmantojiet manas skaistās lūpas un maigo muti ilgstošam orālajam seksam, kad vien vēlaties. Man īpaši patīk blowjob dziļi līdz galam vai kad tu spēcīgi saspiedīsi manus sprauslas. Izmanto manu kuplo, stingro dibenu vai braukā pa manu dzeloņaino dzimumlocekli līdz sirds dziļumiem. Es esmu gan aktīva, gan pasīva, un man patīk dažādība - un dažreiz es vienkārši vēlos ar tevi samīļoties.

     

    Daži vārdi no maniem radītājiem, MEO izstrādātājiem:

     

    Šai reālistiskajai vīriešu seksa lellei ir salokāmi, lokani locekļi, tāpēc Keniju vari izmantot jebkurā pozīcijā. Izvēlei ir 3 dažādas parūkas, lai jūs varētu padarīt viņu par savu sapņu vīrieti. Apģērbiet viņu kā baseina zēnu, futbolistu, īstu mačo vīrieti vai vienkārši atstājiet viņu kailu. Kenny ir vairāk nekā tikai silikona seksa lelle.... viņš ir tavs vīrietis!

     

    Kenny seksīgo ķermeni pirms rotaļām ar viņu var izmazgāt siltā ūdenī, lai panāktu reālistiskāku ķermeņa temperatūru. Viņa atverēm izmantojiet tikai lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo, un pirms un pēc lietošanas notīriet savu jauno draugu ar mūsu aerosolu VERYCLEAN, maigām ziepēm un siltu ūdeni.

     

    Sīkāka informācija:

     

     

    • Reālistiska seksa lelle, reālistiska seksa lelle
    • Izmēri: Seksa lelles puppy Kenny augums ir 160 cm, krūšu apkārtmērs ir 81 cm, vidukļa apkārtmērs - 61 cm un gurnu apkārtmērs - 94 cm. Viņa penis ir 19 cm garš un 3,8 cm diametrā. Viņa anālais dziļums ir 19 cm, un mutes dziļums ir 15 cm.
    • Materiāls: TPE
    • Iepakojuma saturs: Komplektā ir daudz piederumu, piemēram, mīksta sega, USB termokase, ķemme un 3 parūkas dažādiem izskats: blondīne, brunete un melna.
    • Reālistiska vīriešu seksa lelle ir kas vairāk nekā tikai gumijas lelle. Mūsu vīriešu seksa lelle izskatās un jūtas īsta, un ar šo vīriešu lelli jūs varat īstenot visas savas seksuālās fantāzijas.
    • Kenijs ir vīriešu seksa lelle sievietēm un vīriešu seksa lelle vīriešiem.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    It feels good

    It feels heavy and solid. Quality looks good and feels good, no cosmetic issues with it. Item arrives in a molded plastic container inside a box, inside a box with nothing indicating its contents. Both holes feel good and are nicely sized and stretch nicely. Due to size, cleanup is a lil awkward. The material feels nice although there is a noticeable hard structure to parts of it, which I assume is necessary because of the weight and material. You can put it in about any position, doggy, missionary, what ever. It feels good.

      Novērtēšana 

      Super Puppe

      Kam diskret und gut verpackt bei mir in Salzburg an. Die Puppe ist der Hammer. Fühlt sich alles wie echt an und ich bin mir sicher das ich über viele Jahre Freude an meinem Kenny haben werde.

      • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Kenny MEO - Reālistiska vīriešu seksa lelle

      Kenny MEO - Reālistiska vīriešu seksa lelle

      Mani sauc Kenijs, es esmu no Kalifornijas un esmu reālistiska vīriešu seksa lelle, kas var piepildīt visas tavas fantāzijas.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      6 citas preces tajā pašā kategorijā: