No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Masturbatori vīriešiem

Informatīvais biļetens

Masturbators edging - Boundless Dual Motor Stroker

Jauns Piedāvājums

Masturbators Boundless Dual Motor Stroker ir īpaša seksa rotaļlieta, kas priecē gan vīriešus, gan dominējošās partneres. Papildus masturbatora funkcijai, kas paredzēta masturbācijai, tas ir ideāli piemērots arī BDSM kontekstā tā sauktajam "kairinājumam un noliegumam" jeb "malu izkropļošanai".

Vairāk informācijas

3645/00

99,90 €


-10,00 €

89,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Masturbators Boundless Dual Motor Stroker ir ļoti īpaša seksa rotaļlieta, kas priecē gan vīriešus, gan dominējošās partneres. Papildus masturbatora funkcijai, kas paredzēta masturbācijai, tas ir ideāli piemērots arī BDSM kontekstā tā sauktajam "tease & denial" vai "edging".

    "Tease & denial" un tā sauktais "edging" ir prakse, kuras mērķis ir pastiprināt seksuālo baudu, aizkavējot vai uz laiku liedzot orgasmu. Tā ietver sevis vai partnera novedšanu līdz orgasma sasniegšanai un pēc tam stimulācijas pārtraukšanu vai samazināšanu, lai aizkavētu "atbrīvošanās" brīdi. To var atkārtot vairākas reizes, lai palielinātu galīgā orgasma intensitāti.

    "Tease & denial" ir rotaļīgi "mocīt" un kavēt vīriešu dzimuma partneri, liedzot viņam tūlītēju apmierinājumu. Tas var būt spēcīgs dominances un pakļaušanās elements BDSM attiecībās un var pastiprināt gan psiholoģiskos, gan fiziskos baudas aspektus.

    "Edging" ir īpašs "kairināšanas un noliegšanas" veids, kurā vīriešu dzimuma partneris tiek izmantots, lai stimulētu partneri Boundless Dual Motor Stroker tiek izmantots mērķtiecīgi, lai precīzi kontrolētu stimulāciju. Ar Boundless Dual Motor Stroker jūs vai jūsu partneris var precīzi kontrolēt stimulācijas intensitāti un ātrumu, padarot pieredzi vēl intensīvāku un kontrolētāku. Masturbators tiek izmantots, lai radītu maksimālu uzbudinājumu, nenovedot līdz kulminācijai, līdz dominējošais partneris nolemj atļaut orgasmu.

    Boundless Dual Motor Stroker ir inovatīvs BDSM masturbators ar diviem jaudīgiem motoriem un ūdensizturīgu dizainu, kas padara to par ideālu palīgu visdažādākajām baudām. Šī izsmalcinātā seksa rotaļlieta ir īpaši izstrādāta, lai paceltu "edging" - orgasma kavēšanas spēli - jaunā līmenī.

    Tehniskās īpašības:

    • Divu motoru tehnoloģija: aprīkots ar diviem motoriem, kas darbojas neatkarīgi viens no otra Boundless Dual Motor Stroker intensīva dzimumlocekļa stimulācija. Šī dualitāte ļauj vienlaikus stimulēt dažādas dzimumlocekļa zonas ar dažādu intensitāti, kas ir īpaši piemērots "edging" praksēm.
    • 10 vibrācijas režīmi: ar desmit dažādiem vibrācijas režīmiem Boundless Dual Motor Stroker piedāvā plašu dzimumlocekļa stimulācijas iespēju klāstu. No maigas pulsācijas līdz intensīvai vibrācijai - ar vienu pogas pieskārienu varat pārvietoties starp dažādām funkcijām, lai personalizētu savu baudu.
    • Divpusējs, atvērts dizains: Inovatīvais, divpusējais dizains ar divām ieejām padara ierīci Boundless Dual Motor Stroker ne tikai daudzpusīgs, bet arī īpaši viegli tīrāms. Atvērtie gali ļauj viegli kopt un uzturēt BDSM masturbatoru.
    • Teksturēta iekšējā kamera (uzmava): Iekšējā kamera ir aprīkota ar dažādām tekstūrām, kas nodrošina papildu stimulāciju katru reizi, kad tā pieskaras dzimumloceklim. Šīs tekstūras palielina jutīgumu un palīdz pastiprināt uzbudināšanas pieredzi.
    • Ūdensnecaurlaidīgs: ūdensnecaurlaidīgais dizains paver iespēju lietot Boundless Dual Motor Stroker mitrā vidē, piemēram, dušā, kas vēl vairāk paplašina izmantošanas iespēju klāstu.
    • Ceļošanai piemērots dizains: kompakts un diskrēts Boundless Dual Motor Stroker ideāls sabiedrotais ceļošanai. Tā neuzkrītošais dizains padara to par ideālu seksa rotaļlietu ceļošanai.
    • Baterijas darbības laiks: līdz 150 minūtēm edging ir iespējams uzlādēt, un uzlādes laiks ir salīdzinoši īss - tikai divas stundas.


    Ar šīm tehniskajām specifikācijām Boundless Dual Motor Stroker ir mūsdienu seksa rotaļlietu tehnoloģijas šedevrs, kas ir īpaši izstrādāts BDSM "malu apskalošanas" praksei. Divu motoru, dažādu vibrācijas režīmu un teksturētas iekšējās kameras kombinācija piedāvā bezgalīgas iespējas kontrolēt baudu un aizkavēt kulmināciju, lai sasniegtu vēl nebijušas intensitātes orgasmu.

    Sīkāka informācija:

    • Boundless Dual Motor Stroker
    • BDSM masturbators edging.
    • Barošanas avots Uzlādējams USB akumulators (iekļauts komplektā)
    • Materiāls: ABS ar PU pārklājumu (korpuss), TPE (uzmava), silikons (poga), tērauds (uzlādes kontakti).
    • Izmēri: 3,75 cm (diametrs - uzmava), 12,75 cm x 9,5 cm (kopā).
    • Svars: aptuveni 450 g
    • Maksimālais darbības laiks: 150 minūtes
    • Maksimālais uzlādes laiks: 120 minūtes
    • Funkcijas: 10
    • Tīrīšana: Optimālai kopšanai un ilgam kalpošanas laikam Boundless Dual Motor Stroker iesakām pēc katras lietošanas reizes veikt rūpīgu tīrīšanu ar VERYCLEAN aerosolu. Šis īpašais tīrīšanas aerosols ir viegli lietojams un nodrošina rūpīgu un higiēnisku tīrīšanu, lai saglabātu seksa rotaļlietu vislabākajā stāvoklī.
    • Lubrikants: Lūdzu, ņemiet vērā, ka šim izstrādājumam nav ieteicams izmantot lubrikantu uz silikona bāzes, jo tas var sabojāt rotaļlietas materiālu Boundless Dual Motor Stroker var sabojāt materiālu. Lai gūtu vislabāko pieredzi un nodrošinātu Boundless Dual Motor Stroker integritāti, mēs iesakām izmantot mūsu STROKE lubrikantu. Šī smērviela ir īpaši izstrādāta, lai edging un nodrošina optimālu eļļošanas spēju, kas paildzina baudu un pastiprina sajūtas, nebojājot strokera materiālu Boundless Dual Motor Stroker nesabojā materiālu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Perfektes Toys

    Seit ein paar Tagen werde ich durch den Masturbator täglich mehrmals zum kurz vor dem Orgasmus gebracht, ohne aber zu kommen. Es macht es dem Herrn sehr leicht zu sehen wie kurz man davor ist zu kommen. Wer auf Eding steht wird ihn lieben.

      Novērtēšana 

      Nach dem Edging ist vor dem Edging

      Ich bin nach einer langen, sehr langen Edging-Session so hart gekommen wie noch niemals zuvor. Meine Herrin findet es einfach anzuwenden und auch ich bin begeistert. Leise, effektiv und gut zu reinigen!

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Wow

      From gentle pulsations to intense vibrations, this edging masturbator from MEO caters for every preference, ensuring every user can find their perfect rhythm. The motor is very quiet, allowing you to have worry-free fun without any unnecessary interruptions.

        Novērtēšana 

        Good Edging Toy

        I recently tried this male sex toy and wanted to share my personal experience with it. The packaging was discreet and the design felt durable and well made. It's lightweight and has a variety of settings, including vibration and sucking modes. It's quiet, which is great for privacy, and it's easy to clean. The rechargeable battery is a convenient feature. While it took me a bit to figure out the best way to use it for maximum pleasure, once I did, it provided a VERY satisfying experience. If you're looking for something in this category, it might be worth exploring based on my own journey.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Masturbators edging - Boundless Dual Motor Stroker

          Masturbators edging - Boundless Dual Motor Stroker

          Masturbators Boundless Dual Motor Stroker ir īpaša seksa rotaļlieta, kas priecē gan vīriešus, gan dominējošās partneres. Papildus masturbatora funkcijai, kas paredzēta masturbācijai, tas ir ideāli piemērots arī BDSM kontekstā tā sauktajam "kairinājumam un noliegumam" jeb "malu izkropļošanai".

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: