No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anālais lubrikants

Informatīvais biļetens

FUCKBUDDY™ Double Action Lube - Lubrikants uz ūdens bāzes

FuckBuddy™ - nosaukums saka visu! Šis personīgais lubrikants ir īpaši izstrādāts ikvienam, kas vēlas kaislīgu seksu - jebkurā laikā un bez saistībām - dzīvniecisku un uzbudinātu! Gluži kā īsts "Fuck Buddy", kas apzīmē nekomplicētu seksu bez emocionālām saistībām, FuckBuddy™ no MEO sniedz jums brīvību izdzīvot savas dziļākās vēlmes, kad vien vēlaties.

Vairāk informācijas

3576/100

16,99 €


-4,00 €

12,99 €

129,90 €/L

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    FuckBuddy™ - nosaukums saka visu! Šis personīgais lubrikants ir īpaši izstrādāts ikvienam, kas vēlas kaislīgu seksu - jebkurā laikā un bez saistībām - dzīvniecisku un uzbudinātu! Gluži kā īsts "Fuck Buddy", kas apzīmē nekomplicētu seksu bez emocionālām saistībām, FuckBuddy™ no MEO sniedz jums brīvību izdzīvot savas visdziļākās vēlmes, kad vien jūs to vēlaties.

    FuckBuddy Double Action Lube

    FuckBuddy™ ir veltījums seksuālajai brīvībai atklāt savas vēlmes jaunos un aizraujošos veidos.


    FuckBuddy™ lubrikants uz ūdens bāzes ir jūsu vārti uz neierobežotu baudu - vagināli, anāli, orāli vai ar mīļāko seksa rotaļlietu. FuckBuddy™ atšķiras no citiem lubrikantiem ar savu unikālo dubulto funkciju - tas nav tikai lubrikants, tas ir aicinājums izmantot lubrikanta pudelīti arī kā dildo!

    Dubultojiet baudu ar FuckBuddy™ dubultās darbības lubrikantu!

    FuckBuddy™ - nosaukums pasaka visu: uzticams partneris visiem seksuālajiem piedzīvojumiem, bez jebkādiem ierobežojumiem. Iedomājieties lubrikantu, kas pārsteidz ne tikai ar augstākās kvalitātes un zīdaini gludu tekstūru, bet arī ar dizainu, kas rosina jūsu iztēli - pudelīte, kas veidota kā personīgais baudas objekts. Tieši tā, FuckBuddy™ ir izcils dubultās iedarbības lubrikants, kas sniedz dubultu baudu tieši jūsu rokās un nodrošina uzbudinošus mirkļus, kad vien vēlaties.

    FuckBuddy Double Action Lube

    FuckBuddy™ - nekomplicētas kaisles iedvesmots:


    Mūsu FuckBuddy™ lubrikants ir iedvesmots no vienkāršas, tiešas seksuālās saskarsmes dabas, bez emocionāliem sarežģījumiem; tikai labs sekss! Tas sola nekomplicētu, patīkamu un praktisku pieredzi - līdzīgu attiecībām, kuru pamatā ir tikai fiziska bauda.

    Unikālā dizaina lubrikanta pudelīte kalpo ne tikai kā konteiners mūsu zīdainajam lubrikantam uz ūdens bāzes, bet arī kā personīga seksa rotaļlieta anālai vai vaginālai lietošanai. Inovatīvi veidotā lubrikanta pudelīte nodrošina ātru un precīzu uzklāšanu, kā arī sniedz jums brīvību to izmantot kā dildo - ar partneri vai bez tā.

    FuckBuddy™ - jo jūsu baudai nav kompromisu. Atklājiet šī inovatīvā lubrikanta priekšrocības:

    • FuckBuddy™ varizmantot universāli - lieliski piemērots vaginālai, anālai un orālai baudai, kā arī kombinācijā ar seksa rotaļlietām.
    • Viegla lietošana: vienkārši nospiediet inovatīvo pudelīti, un jūs varat uzklāt lubrikantu tur, kur tas nepieciešams.
    • Inovatīvs dizains: FuckBuddy™ pārsteidz ar savu unikālo pudelītes dizainu, kas ir ne tikai praktisks, bet arī rosina jūsu iztēli. Pudele ne tikai atgādina dzimumlocekli, bet ir arī reālistiskas formas dildo ar izteiktām vēnām un izspūrušu dzimumlocekli, kas katru lietošanu pārvērš seksīgā piedzīvojumā
    • Ražots Vācijā: kvalitāte un uzticamība ir pirmajā vietā. FuckBuddy™ ir ražots Vācijā, kas garantē visaugstākos ražošanas un sastāvdaļu drošības standartus.
    • Lubrikanta uz ūdens bāzes priekšrocības: FuckBuddy™ piedāvā visas lubrikanta uz ūdens bāzes priekšrocības - tas ir ādai draudzīgs, viegli nomazgājams, saderīgs ar lateksu un droši lietojams ar visu veidu seksa rotaļlietām.
    • Priekšrocības salīdzinājumā ar citiem personīgajiem lubrikantiem: Atšķirībā no lubrikantiem uz silikona bāzes, kas var izraisīt koroziju noteiktiem materiāliem, FuckBuddy™ ir drošs lietošanai ar visām seksa rotaļlietām. Tas neatstāj atliekas un nekaitē seksa rotaļlietas materiālam.
    • Ilgnoturīga lubrikācija: Lai gan FuckBuddy™ ir viegli nomazgājams, tas nodrošina ilgstošu un efektīvu lubrikāciju, kas samazina berzi un nodrošina intensīvu, bet patīkamu pieredzi.


    FuckBuddy™ ir kas vairāk nekā tikai lubrikants - tas ir piedzīvojums, kas gaida, lai Jūs to piedzīvotu.

    Jūsu paša FuckBuddy™ gaida, lai pavadītu Jūs šajā piedzīvojumā un nodrošinātu Jums neaizmirstamas ekstāzes naktis. Dodieties šajā piedzīvojumā un izbaudiet, kā FuckBuddy™ katapultē jūsu iekāri jaunās sfērās. Gatavojieties piedzīvojumiem, kas ir tikpat unikāli kā jūs paši!

    Vairāk informācijas:

    • FuckBuddy™
    • Personīgais lubrikants uz ūdens bāzes
    • Sastāvs: 100 ml (3,38 fl oz.)
    • Sastāvs (INCI): Ūdens, glicerīns, hidroksietilceluloze, fenoksietanols, etilheksilglicerīns.
    • Lietošana: FuckBuddy™ ir lubrikants uz ūdens bāzes bez eļļas, taukiem un smaržvielām, kas neatstāj atlikumus un ir bez smaržas. Uzklājiet uz dzimumlocekļa, anālās atveres vai maksts pēc vajadzības. FuckBuddy™ ir saderīgs ar lateksu, viegli nomazgājams ar ziepēm, un tas jāuzglabā vēsā, bērniem nepieejamā vietā. Izvairieties no tiešiem saules stariem un pēc lietošanas cieši aizveriet.
    • Nekad nelietot lubrikantu uz atvērtām brūcēm vai iekaisušas ādas.
    • Mēs nepieļaujam nekādus kompromisus attiecībā uz mūsu produktu kvalitāti un drošību. MEO mēs katru dienu strādājam, lai pastāvīgi uzlabotu kvalitāti un jūsu apmierinātību izvirzītu pirmajā vietā. Mēs ražojam tikai Vācijā, izmantojot augstas kvalitātes, sertificētas sastāvdaļas, kas ir absolūti drošas jūsu seksuālajai dzīvei.
    • Sastāvs un pielietojums: FUCKBUDDY™ sastāvā Double Action Lube mēs paļaujamies uz augstas kvalitātes sastāvdaļu izvēli, lai garantētu Jums drošu un patīkamu pieredzi. Sīkāku informāciju par sastāvdaļām var atrast uz iepakojuma un šajā produkta aprakstā. Klientiem ar jutīgu ādu vai zināmām alerģijām iesakām pirms pirmās lietošanas reizes pārbaudīt produktu uz neliela ādas laukuma, lai izslēgtu iespējamu nepanesamību. Ja neesat pārliecināts par sastāvdaļām vai to iedarbību, jākonsultējas ar ārstu vai farmaceitu.
    • MEO ir Vācijā reģistrēta MEO preču zīme. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums. Zīmolu vai preču zīmju nosaukumi vai preču zīmes ir minēti tikai atsauces nolūkos un nenozīmē nekādu saistību vai partnerattiecības.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Love this slick long lasting lube

    Love this slick long lasting lube

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Great product

    Does what it says, great it being water based I will be buying again

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Top

    Es klebt nicht, gleitet sehr gut, macht keine Flecken, ist geruchsneutral und man kann es im Bett für alle, wirklich alle Spiele nehmen. Dass es in einer Dildoflasche kommt ist sehr gut!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Super

    Ich habe viele Gleitmittel auf Wasserbasis ausprobiert, auch wenn ich keine großen Erwartungen hatte, es war wirklich schrecklich...
    Also habe ich mir dieses Gleitgel von MEO bestellt und ich muss sagen, es ist wirklich toll.
    Es hält lange für ein Gleitgel auf Wasserbasis, hat keinen Geruch wie andere.
    Ich benutze es mit Silikonspielzeug und es greift das Material nicht an.
    Es trocknet auch nicht so unangenehm wie andere Gleitgele.
    Es verteilt sich auch sehr gut, was bedeutet, dass man weniger davon braucht :).
    Kann ich wirklich nur empfehlen.

      Novērtēšana 

      Buon prodotto

      Davvero un buon prodotto. Risulta davvero delicato,pur facendo ottimamente il suo lavoro.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Muy bueno

      La sensación al usarlo es muy buena, lubrica muy bien con solo un poco.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Guter Preis, geile Flasche

      Das Gleitgel fühlt sich sehr gut an, der Preis ist gut. Alles so wie beschrieben. Begeistert hat mich die doppelte Funktion als Dildo

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      this is amazing

      this is the best lube me and my boyfriend have ever used , a little goes a long way and it's so amazing for such a good price . i would 100% recommend this !

        Novērtēšana 

        Excellent Lube

        Excellent lube if the area is dry then this lube will get things flowing and you will be enjoying your pleasure and having a very fulfilling time.

          Novērtēšana 

          Bon

          Super produit, si vous souhaitez bien glisser lol

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          Satisfaisant

          Testé récemment , un produit assez bon dans l'ensemble .. ne sèche pas trop vite , chauffe un peu ce qui n'est pas désagréable .. la glisse est bonne , aucune odeur ni irritation .. un prix plus que raisonnable .. je vais certainement passer d'autres commandes

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
          Novērtēšana 

          Perfetto

          Premetto che ho la pelle molto sensibile e altri lubrificanti mi danno fastidio ma questo è perfetto e poi ne basta davvero poco

            Uzrakstiet savu pārskatu

            FUCKBUDDY™ Double Action Lube - Lubrikants uz ūdens bāzes

            FUCKBUDDY™ Double Action Lube - Lubrikants uz ūdens bāzes

            FuckBuddy™ - nosaukums saka visu! Šis personīgais lubrikants ir īpaši izstrādāts ikvienam, kas vēlas kaislīgu seksu - jebkurā laikā un bez saistībām - dzīvniecisku un uzbudinātu! Gluži kā īsts "Fuck Buddy", kas apzīmē nekomplicētu seksu bez emocionālām saistībām, FuckBuddy™ no MEO sniedz jums brīvību izdzīvot savas dziļākās vēlmes, kad vien vēlaties.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            26 citas preces tajā pašā kategorijā: