No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Fisting gēls

Informatīvais biļetens

Boy Butter Fistinga lubrikants - Original Formula - Izspiediet pudelīti

Drīzumā gaidāms  Piedāvājums

Fistinga lubrikants, kas pazīstams ar savu gludo konsistenci Boy Butter tradicionāli tiek pārdots burciņā. Tagad MEO to piedāvā arī praktiskā izspiežamā pudelītē! Tas nodrošina higiēniskāku lubrikanta dozēšanu fistingam un tādējādi ir ideāls risinājums ikvienam, kas vēlas lielāku higiēnu un komfortu tā lietošanā.

Vairāk informācijas

29,90 €


-20%

23,92 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Fistinga lubrikants, kas pazīstams ar savu gludo konsistenci Boy Butter tradicionāli tiek pārdots burciņā. Tagad MEO to piedāvā arī praktiskā izspiežamā pudelītē! Tas nodrošina higiēniskāku lubrikanta dozēšanu fistingam un tādējādi ir ideāls risinājums ikvienam, kas vēlas lielāku higiēnu un komfortu tā lietošanā. Turklāt Boy Butter saspiežamā pudelītē piedāvā tādas pašas pārbaudītas priekšrocības kā Boy Butter Original Formula - tāda pati kvalitāte, jauns formāts!

    Atklājiet Boy Butteraugstas kvalitātes lubrikantu, kas izgatavots no augu eļļām. Īpaši izstrādāts fisting ir ārkārtīgi gluds, salīdzināms ar šķidro sviestu un ļauj bez piepūles iekļūt visās atverēs! Bagātināts ar tādām sastāvdaļām kā kokosriekstu eļļa un silikons Boy Butter patīkamai sajūtai fisting.

    Neaizstājams, tiklīdz to iepazīsti: Boy Butter lubrikants fistingam, kas no jauna nosaka visus standartus!

    Anālajam fistingam nepieciešams izmantot augstas kvalitātes lubrikantu, piemēram, Boy Butter. Bez šī lubrikanta pieredze var būt ne tikai nepatīkama, bet arī bīstama veselībai. Tas ir tāpēc, ka atšķirībā no maksts vai mutes anālais atveris neražo dabisku lubrikantu. Tāpēc lubrikants ir fisting lubrikants ir ļoti svarīgs, lai samazinātu berzi un novērstu iespējamas traumas.

    Boy Butter ir lielisks lubrikants anālajam fistingam. Pateicoties augu eļļas bāzei, tas nodrošina īpaši gludu tekstūru, kas atgādina kausētu sviestu. Tas nodrošina vienmērīgu slīdēšanu un vienlaikus sniedz lielāku drošību anālā fistingā fisting. Turklāt formulas sastāvā esošā kokosriekstu eļļa un silikons mitrina un tādējādi veicina elastību.

    Vēl viena priekšrocība Boy Butter ir tā ilgnoturīgā eļļošana. Atšķirībā no daudziem citiem lubrikantiem, garāku fisting sesiju laikā lubrikants nav pastāvīgi atkārtoti jālieto, jo tas paliek nemainīgi eļļots. Vēl viena izšķiroša priekšrocība salīdzinājumā ar citiem lubrikantiem uz eļļas bāzes ir šķīdība ūdenī Boy Butter. Boy Butter tāpēc to var viegli un vienkārši nomazgāt ar siltu ūdeni.

    Jūs būsiet pārsteigti, cik neticami efektīvs ir šis lubrikants!

    Sastāvdaļas, piemēram, kokosriekstu eļļa un silikons, kas Boy Butter nodrošina izcilu slīdēšanas efektu, kas atvieglo rokas vai dūriena ievietošanu anālajā atverē un uzlabo sajūtas. Pateicoties tā krēmīgajai konsistencei, to ir ne tikai viegli uzklāt, bet tas arī vienmērīgi klājas. Atšķirībā no daudziem citiem fisting Lubrikantiem, tas paliek Boy Butter precīzi tur, kur tas ir nepieciešams, un nesmērējas.

    Kāpēc Boy Butter ir jūsu jaunais lubrikants!

    Original Formula no Boy Butter ir uz kokosriekstu eļļas bāzes veidota formula, kas homogenizēta, veidojot brīnišķīgi krēmīgu personīgo lubrikantu. Saskaroties ar ādu, lubrikants kļūst caurspīdīgs un pārsteidz ar savu ilgnoturīgo eļļojamību, kas nekādā ziņā neatpaliek no silikona bāzes fisting lubrikantiem. Boy Butter tas ir ļoti mīksts un viegls un garantē optimālu eļļošanu ar katru lietošanas reizi. Turklāt tas ir Boy Butter ir drošs lietošanai, nav toksisks un to var viegli noņemt no ādas un tekstilizstrādājumiem ar ūdeni. Neatkarīgi no tā, vai tas paredzēts relaksējošām masāžām vai visa veida anālajām baudām - tā vienmēr ir pareizā izvēle Boy Butter vienmēr ir pareizā izvēle.

    Boy Butter izspiedēja pudelītē, kas atrodas uzreiz pēc lietošanas:

    • 100 % augu izcelsmes un vegāns.
    • Īpaši gluds, ideāli piemērots fistingam.
    • Viegli tīrāms - šķīst ūdenī, neskatoties uz eļļas bāzes.
    • Ilgnoturīga eļļojoša iedarbība.
    • Barojošas sastāvdaļas, piemēram, kokosriekstu eļļa un silikons, kopj ādu.
    • Nav saderīgs ar lateksa prezervatīviem.
    • Ēdams un nesatur toksīnus.
    • Saderīgs ar silikona seksa rotaļlietām.
    • Ideāli piemērots visiem anālā seksa veidiem.
    • Ražots ASV no augstas kvalitātes dabīgām sastāvdaļām.


    Kas padara Boy Butter ir tik īpašs? Neskatoties uz to, ka ir uz eļļas bāzes Boy Butter ir ūdenī šķīstošs, tāpēc to var viegli noskalot ar siltu ūdeni. Bet esiet uzmanīgi! Boy Butter nav saderīgs ar prezervatīviem. Ja jums ir svarīgs drošs sekss, iesakām izmantot Aquameo - lubrikantu uz ūdens bāzes.

    . Vairāk informācijas:

    • fisting Boy Butter Original Formula
    • Praktiskā saspiežamā pudelītē
    • Pieejami 3 izmēri: Boy Butter Oriģinālā 266 ml / 9 fl.oz. un Boy Butter Original 739 ml / 25 fl.oz.
    • Piezīme: Boy Butter nav saderīgs ar lateksa prezervatīviem, bet var lietot ar citu materiālu prezervatīviem.
    • Sastāvs (INCI): daļēji hidrogenētas augu eļļas, glicerīns, polisorbāts 60, tokoferila acetāts, glicerila stearāts, feniltrimetikons.
    • Visi Boy Butter Produkti ir atbildīgi ražoti no visaugstākās kvalitātes, dabīgām un vegāniskām sastāvdaļām.
    • Ražots ASV.
    • MEO un Boy Butter ir divi labi pazīstami zīmoli lubrikantu un seksuālās labsajūtas jomā. Abi uzņēmumi piedāvā dažādus produktus, tostarp eļļas un ūdens bāzes lubrikantus, piem Boy Butter un Aquameo.
    • MEO un MEO par savu reputāciju ir pateicīgi Boy Butter ne tikai ar savu produktu augsto kvalitāti, bet arī ar apņemšanos nodrošināt produktu drošību un klientu apmierinātību. Uzņēmumi apzinās savu klientu īpašās vajadzības, kas atspoguļojas to piedāvāto produktu daudzveidībā.
    • MEO ir MEO preču zīme Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Cool

    Très bon produit

      Novērtēšana 

      5 stars

      Very slippery once warmed up! Easy to clean under water.

        Novērtēšana 

        Favorite Lube

        I do not use any other type of lube and usually buy this at a local sexual health store. However, they can't always keep it in stock, so I decided to buy from MEO.
        This product doesn't stain, doesn't get sticky or sticky, and has no fragrance. It's perfect for my activities in the bedroom - alone or with others.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Boybutter ist ein geiles Zeug!

        Boybutter ist ein geiles Zeug! Sparsam und unglaublich langanhaltend.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Boy Butter Fistinga lubrikants - Original Formula - Izspiediet pudelīti

          Boy Butter Fistinga lubrikants - Original Formula - Izspiediet pudelīti

          Fistinga lubrikants, kas pazīstams ar savu gludo konsistenci Boy Butter tradicionāli tiek pārdots burciņā. Tagad MEO to piedāvā arī praktiskā izspiežamā pudelītē! Tas nodrošina higiēniskāku lubrikanta dozēšanu fistingam un tādējādi ir ideāls risinājums ikvienam, kas vēlas lielāku higiēnu un komfortu tā lietošanā.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          19 citas preces tajā pašā kategorijā: