No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Fisting gēls

Informatīvais biļetens

Boy Butter Fistinga lubrikants - Original Formula

Jauns Piedāvājums

Atklājiet fistingam paredzēto lubrikantu no ASV: Boy Butter! Šis fisting lubrikants ir gluds kā kausēts sviests, ideāli piemērots vieglai iekļūšanai katrā atverē! Tā sastāvā ir tādas sastāvdaļas kā kokosriekstu eļļa un silikons Boy Butter nodrošina maigu, absolūti patīkamu efektu. Boy Butter ilgi saglabājas slidens un nekļūst lipīgs.

Vairāk informācijas

19,90 €


-25%

14,93 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

Vairāk informācijas

Atklājiet oriģinālo fistingam paredzēto lubrikantu no ASV: Boy Butter, kas ražots tikai no augu eļļām. Šis fisting lubrikants ir gluds kā kausēts sviests, ideāli piemērots vieglai iekļūšanai katrā atverē! Tā sastāvā ir tādas sastāvdaļas kā kokosriekstu eļļa un silikons Boy Butter nodrošina maigu, absolūti patīkamu efektu. Boy Butter ilgu laiku paliek slidens un nepielipst pie rokām.

Nekad vairs bez tā: Boy Butter lubrikants fistingam, kas tevi iedvesmos!

Bez laba lubrikanta anālais fistings var būt nepatīkams un pat bīstams Boy Butter var būt nepatīkams un pat bīstams. Tā kā anālajā atverē un taisnajā zarnā nav tādas dabiskas eļļošanas kā vagīnā vai mutē, ir svarīgi izmantot lubrikantu, lai fistingā izvairītos no berzes un iespējamiem ievainojumiem fisting lai izvairītos no berzes un iespējamiem ievainojumiem.

Boy Butter ir ideāls lubrikants iekļūšanai ar roku vai dūrienu anālajā atverē, jo tā augu eļļas bāzes dēļ tam ir ārkārtīgi gluda tekstūra, kas līdzinās kausētam sviestam. Tas nodrošina vienmērīgu slīdēšanu un lielāku drošību. Arī formulas sastāvā esošās kokosriekstu eļļas un silikona mitrinošās īpašības veicina gludumu un mazina jebkādu diskomfortu.

Boy Butter turklāt ir īpaši ilgnoturīgs, kas nozīmē, ka garākas fisting sesijas laikā nav nepieciešams atkārtoti uzklāt lubrikantu. Un atšķirībā no daudziem citiem lubrikantiem uz eļļas bāzes tas ir Boy Butter ūdenī šķīstošs, un to var viegli nomazgāt ar siltu ūdeni.

Jūs neticēsiet, cik gluds ir šis fistinggēls!

Tādas sastāvdaļas kā kokosriekstu eļļa un silikons nodrošina arī lielisku slīdēšanas efektu, kas atvieglo iekļūšanu anālajā atverē un palielina komfortu. Krēmveida konsistence Boy Butter ļauj viegli uzklāt un efektīvi sadalīt. Boy Butter tas paliek tur, kur tas nepieciešams, un nesmērējas kā daudzi citi lubrikanti.

Ļaujiet sviestam plūst: Kāpēc Boy Butter ir jūsu jaunais obligāti nepieciešamais lubrikants!

Boy Butter Original Formula pamatā ir kokosriekstu eļļa, un tā pārvēršas par lieliski krēmīgu lubrikantu. Tas kļūst caurspīdīgs, saskaroties ar ādu, un ir tikpat ilgi noturīgs kā silikona bāzes varianti. Tas ir tik maigs un viegls, ka nodrošina perfektu eļļošanu ar katru lietošanas reizi. Tas ir ēdams, nav toksisks un viegli noņemams no ādas un tekstilizstrādājumiem ar ūdeni. Neatkarīgi no tā, vai tas paredzēts masāžām vai visu veidu anālai baudai - tas Boy Butter vienmēr ir pareizā izvēle.

Kas ir īpašs Boy sviestā? Lai gan tā pamatā ir eļļa, tā ir ūdenī šķīstoša, tāpēc to var viegli nomazgāt ar siltu ūdeni. Bet esiet uzmanīgi! Boy Butter tas nav saderīgs ar prezervatīviem. Ja vēlaties nodarboties ar drošāku seksu, iesakām izmantot Aquameo - lubrikantu uz ūdens bāzes.

Boy Butter īsumā:

  • 100% augu izcelsmes un vegāns.
  • Ļoti slidens, ideāli piemērots fisting.
  • Viegli tīrāms - šķīst ūdenī, neskatoties uz eļļas bāzes.
  • Ilgnoturīga lubrikanta iedarbība.
  • Ādu saudzējošas sastāvdaļas, piemēram, kokosriekstu eļļa un silikons.
  • Nav saderīgs ar lateksa prezervatīviem.
  • Ēdams un netoksisks.
  • Drošs silikona seksa rotaļlietām.
  • Piemērots visiem anālā seksa veidiem.
  • Ražots ASV no augstas kvalitātes dabīgām sastāvdaļām.


Ja jūs Boy Butter īpaši fistingam, ņemiet vērā, ka, atkārtoti iemērcot roku lubrikanta burciņā, varat piesārņot pārējo lubrikanta saturu. Tāpēc izņemiet nepieciešamo daudzumu Boy Butterpirms sākat ar fisting sākat to lietot. Kā alternatīvu iepakošanai burciņā mēs piedāvājam arī lubrikantu Boy Butter higiēniskākā saspiežamā pudelē.

Sīkāka informācija:

  • fisting Boy Butter Original Formula
  • Praktiskā burciņā, kurā var iegremdēt visu roku.
  • Pieejami 3 izmēri: Boy Butter Oriģinālais 118 ml, Boy Butter Original 237 ml / 8 fl.oz un Boy Butter Original 473 ml / 16 fl.oz.
  • Piezīme: Boy Butter nav saderīgs ar lateksa prezervatīviem, bet var lietot ar citu materiālu prezervatīviem.
  • Sastāvs (INCI): daļēji hidrogenētas augu eļļas, glicerīns, polisorbāts 60, tokoferila acetāts, glicerila stearāts, feniltrimetikons.
  • Visi Boy Butter Produkti ir atbildīgi ražoti no visaugstākās kvalitātes, dabīgām un vegāniskām sastāvdaļām.
  • Ražots ASV.
  • MEO un Boy Butter ir divi labi pazīstami zīmoli lubrikantu un seksuālās labsajūtas jomā. Abi uzņēmumi piedāvā dažādus produktus, tostarp eļļas un ūdens bāzes lubrikantus, piem Boy Butter un Aquameo.
  • MEO un MEO par savu reputāciju ir pateicīgi Boy Butter ne tikai ar savu produktu augsto kvalitāti, bet arī ar apņemšanos nodrošināt produktu drošību un klientu apmierinātību. Uzņēmumi apzinās savu klientu īpašās vajadzības, kas atspoguļojas to piedāvāto produktu daudzveidībā.
  • Atklājiet pasauli fisting ar mūsu augstas kvalitātes fisting Smērvielām un fisting Krēmiem. MEO mēs piedāvājam plašu produktu klāstu, tostarp populāros Boy Butter Original Formula un īpaši izstrādātu lubrikantu fistingam. Mūsu fistingam paredzētais lubrikants nodrošina perfektu eļļošanas daudzumu un ir drošs aizraujošiem fistingam. Neatkarīgi no tā, vai meklējat uzticamu fisting Lubrikantu, vai fisting Krēmu vai fistingam piemērotu lubrikantu, mums ir labākie produkti fistingam. Izbaudiet intensīvu baudu un relaksāciju fisting sesijas laikā ar mūsu augstas kvalitātes lubrikantiem fistingam fisting. Atklājiet mūsu fistingam paredzēto lubrikantu tagad un izbaudiet aizraujošu un drošu fisting pieredzi.
  • MEO ir MEO zīmols Vācijā. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

Boy Butter Fistinga lubrikants - Original Formula

Boy Butter Fistinga lubrikants - Original Formula

Atklājiet fistingam paredzēto lubrikantu no ASV: Boy Butter! Šis fisting lubrikants ir gluds kā kausēts sviests, ideāli piemērots vieglai iekļūšanai katrā atverē! Tā sastāvā ir tādas sastāvdaļas kā kokosriekstu eļļa un silikons Boy Butter nodrošina maigu, absolūti patīkamu efektu. Boy Butter ilgi saglabājas slidens un nekļūst lipīgs.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

19 citas preces tajā pašā kategorijā: