No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Piespiedu orgasms CUMELOT

Informatīvais biļetens

CUMELOT Magic Milking Stick

Portāls CUMELOT Magic Milking Stick sasniedz prostatu, pateicoties tās anatomiskajai uzbūvei, un stimulē to ārkārtīgi spēcīgi, līdz sperma tiek izspiesta. Trīs integrēti, īpaši jaudīgi motori ierosina visus prostatas nervus CUMELOT Magic Milking Stick visus prostatas nervus. Tas spēcīgi stimulē prostatu un pasīvajam vīrietim nodrošina ekstremālu prostatas orgasmu.

Vairāk informācijas

3073/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Portāls CUMELOT Magic Milking Stick sasniedz prostatu, pateicoties tās anatomiskajai uzbūvei, un stimulē to ārkārtīgi spēcīgi, līdz sperma tiek izspiesta. Pateicoties trim integrētiem, īpaši jaudīgiem motoriem CUMELOT Magic Milking Stick visus prostatas nervus. Tas spēcīgi stimulē prostatu un nodrošina pasīvajam vīrietim ekstrēmu prostatas orgasmu.

     

    Izceltie elementi:

    • Uzlādējams anālais vibrators piespiedu prostatas masāžai.
    • Ideāli piemērots piespiedu orgasmam vai piespiedu atbrīvošanai pakļāvīgiem vīriešiem.
    • Ar CUMELOT Magic Milking Stick stimulē prostatu, līdz sperma tiek izspiesta, bez nepieciešamības pēc baudas vai uzbudinājuma.
    • Ideāli piemērots šķīstības jostu valkātājiem.
    • Ergonomisks rokturis, kas ērti iekļaujas plaukstā
    • Ideāla koncepcija: CUMELEOT kāts ir elastīgs, lai pielāgotos iekšējai anatomijai un īpaši stimulētu prostatu.
    • Trīs motori: ģenerē 7 vibrācijas ātrumus un daudzus vibrācijas ritmus.
    • Ērti regulējami tieši uz CUMELOT ar vienu pogas pieskārienu.
    • Plaša pamatne ar vadības paneli Drošai lietošanai bez slīdēšanas.
    • Ūdensizturīgs: jautrībai vannā, baseinā un dušā.
    • Silikons ar maigu pieskārienu tekstūru: īpaši patīkamai sajūtai uz ādas un ķermeņa.

    Kā lietot CUMELOT Magic Milking Nūjiņu?

     

    Iekļaujiet nūjiņu anālajā vietā CUMELOT Magic Milking Stick ir īpaši viegli, pateicoties elastīgajam, noapaļotajam galam. Rokturis nodrošina optimālu lietošanu un drošu lietošanu, nūjiņai neieslīdot pārāk dziļi CUMELOT Magic Milking Stick ieslīdot pārāk dziļi. Vienmēr izmantojiet lubrikantu uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo, lai padarītu gludo silikona materiālu vēl slidenāku. Tagad ieslēdziet vēlamos vibrācijas režīmus. Vienkārši nospiediet attiecīgās pogas. CUMELOT Magic Milking Stick var izmantot arī bez partnera, piemēram, sasaistīšanai vai pašsaistīšanai.

     

    Kas ir tik īpašs CUMELOT Magic Milking Stick?

     

    CUMELOT Magic Milking Stick ir fantastiska vibratora un anālo pērlīšu ķēdītes kombinācija. Tā īpaši intensīvi palutina, pateicoties īpašajam dizainam un daudziem dažādiem vibrācijas režīmiem. Platā pamatne ar vadības paneli nodrošina drošu lietošanu un neļauj tai ieslīdēt. Tas ir īpaši aizraujoši, ja izmantojat lodītes vibratoru piespiedu atbrīvošanai un izvelkat to īsi pirms kulminācijas - orgasms nevar būt eksplozīvāks! Jūs pat varat ņemt CUMELOT Magic Milking Stick pat ņemt to līdzi vannā vai dušā, jo tas ir CUMELOT Magic Milking Stick ir ūdensizturīgs. Tas sniedz plašas iespējas jūsu anālajām fantāzijām - vienatnē vai divatā.

     

    Kā piespiedu ejakulācija darbojas BDSM? Kas ir piespiedu ejakulācija?

    Piespiedu ejakulācija ir BDSM prakse, kurā pasīvais vīrietis tiek piespiests ejakulēt aktīvajam partnerim, kungam vai dominantei neatkarīgi no viņa paša gribas. Mērķis parasti ir novērst vīrieša erekciju, jo viņš nedrīkst just nekādu baudu vai uzbudinājumu. Tāpēc piespiedu ejakulācija bieži ir daļa no BDSM lomu spēlēm ar nekonsensuāliem elementiem. Lomu spēlē piespiedu ejakulācija ir sods pasīvajam vīrietim. Lai gan termins "piespiedu ejakulācija" norāda uz nekonsensualitāti starp aktīvo un pasīvo personu, portālam Bottom šajā BDSM praksē erotisku efektu rada tieši ideja par to, ka persona ir ārkārtīgi pakļauta iedarbībai. Tā kā vīriešiem parasti ir grūti uzreiz pēc orgasma uzbudināties, piespiedu izmešanās vai piespiedu orgasms kalpo arī kā sagatavošanās lomu spēlēm, kurās sāpju erotika palielina iesaistīto partneru baudu. Šo praksi var veikt dažādos veidos. Ideālā gadījumā vajadzētu izvairīties no refleksīvās ejakulācijas. Lēna spermas masāža no prostatas, izmantojot sūknēšanas slaukšanas kustības (tā dēvētais prostatas slaukšana), palielina vīrieša erekcijas funkciju un izturību uz laiku pēc procedūras, tādējādi palielinot viņa izturību turpmākajām lomu spēlēm. Optimālā pozīcija piespiedu izdalīšanai vai piespiedu orgasmam pasīvajam cilvēkam ir guļus uz sāniem un pievelkot kājas saliektas pie ķermeņa. Tas atvieglo aktīvās personas piekļuvi prostatai caur anālo atveri. Piespiedu ejakulāciju var veikt arī kā patstāvīgu praksi BDSM sesijas laikā. Viens no rotaļu veidiem, kas dalībniekiem var sagādāt vēl lielāku uzbudinājumu, ir tā sauktā "ārēji noteiktā slaukšana". Tā ietver vīrieša piespiedu slaukšanu, ko veic vairāki cilvēki, kas, no vienas puses, kalpo kā varas demonstrācija dominantei vai meistaram, bet, no otras puses, var vēl vairāk uzkurināt pasīvā cilvēka iztēli par galēju pamestību un bezpalīdzību.

    Kā tīrīt CUMELOT Magic Milking Nūju?

     

    Vienkārši notīriet CUMELOT Magic Milking Stick vienkārši ar ūdeni un maigām ziepēm. Ja vēlaties izmantot dezinfekcijas tīrīšanas līdzekli, lūdzu, izmantojiet mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Kas man ir nepieciešams, lai CUMELOT Magic Milking Stick jāņem vērā?

     

    Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo, jo silikonu saturoši lubrikanti varētu sabojāt anālā vibratora augstas kvalitātes materiālu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • CUMELOT Magic Milking Stick
    • Sīkāka informācija par: Bullet vibrators
    • Ar trim jaudīgiem motoriem
    • 7 vibrācijas ātrumi un funkcijas
    • Elastīga vārpsta
    • Vadības panelis ar pogām un LED apgaismojumu
    • Ergonomisks rokturis, kas ērti iekļaujas rokā
    • Ūdensizturīgs
    • Materiāls: silikons + ABS, nesatur ftalātus
    • Uzlādējams, izmantojot USB
    • Izmēri: Kopējais garums 24 cm, ievietojamais garums 14,5 cm, platums 4 cm.
    • Spiediet šeit, lai izlasītu detalizētu testa ziņojumu!

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Funktioniert super!

    Man kann das Teil sehr gut alleine aber auch mit einem aktiven Partner verwenden. Bei mir funktioniert es super und es ist sehr intensiv. Verarbeitung, Qualität und schneller Versand alles top.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Very satisfying

    It's a good size and with the 7 mode vibration is very satisfying. Generously lubing up it's shaft and working it in and out until fully in my anus. The vibration patterns were quite enjoyable, but I would love more intense vibrations.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    CUMELOT Magic Milking Stick

    CUMELOT Magic Milking Stick

    Portāls CUMELOT Magic Milking Stick sasniedz prostatu, pateicoties tās anatomiskajai uzbūvei, un stimulē to ārkārtīgi spēcīgi, līdz sperma tiek izspiesta. Trīs integrēti, īpaši jaudīgi motori ierosina visus prostatas nervus CUMELOT Magic Milking Stick visus prostatas nervus. Tas spēcīgi stimulē prostatu un pasīvajam vīrietim nodrošina ekstremālu prostatas orgasmu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    24 citas preces tajā pašā kategorijā: