No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Anal Depth Play

Informatīvais biļetens

Dziļuma rotaļu dildo - zirga dzimumloceklis - ļoti garš dildo 57 cm x 8,5 cm

Dažreiz svarīgs ir garums! Mūsu Anal Depth Play dildo ne tikai pārsteidz ar savu iespaidīgo 57 cm garumu, bet arī ir izstrādāts tā, lai atgādinātu zirga dzimumlocekļa izskatu un sajūtu.

Vairāk informācijas

2544/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Dažreiz svarīgs ir garums! Mūsu Anal Depth Play Dildo ne tikai pārsteidz ar savu iespaidīgo 57 cm garumu, bet tas ir arī izstrādāts tā, lai atgādinātu zirga dzimumlocekļa izskatu un sajūtu.

     

    Fantāzijas par dziļu anālo iekļūšanu beidzot kļūs par realitāti ar garo Anal Depth Training dildo. Izteiktais dzeltenums īpaši stimulē baudas punktu un sniedz tieši tādu apmierinājumu, kādu vēlaties. Elastīgais materiāls ir lokans, taču izturīgs, tāpēc ārkārtīga bauda ir garantēta. Mūsu 8,5 cm platais un 57 cm garais anālais dildo vienmēr būs pieejams, kad tas būs nepieciešams, un vienmēr gatavs Jūs apmierināt - gan stallī, gan guļamistabā, gan dušā, gan jebkur citur.

     

    Anal Depth Play anal Depth Training apzīmē tā dēvēto "anālā dziļuma treniņu". Ar mūsu Anal Depth Play Dildo jūs iekļūsiet visdziļākajā anālajā dziļumā. Jūs varat izstiept anālo atveri ar daudziem spraudņiem un dildo, bet šis ļoti garais dildo jūs apmācīs jūs anālo dziļumu ... un ļoti dziļi.

     

    Tas ir īsts must-have jūsu seksa rotaļlietu kolekcijā! The Anal Depth Play Dildo lieliski iekļaujas rokā, gludais materiāls ļoti atvieglo ievietošanu, un vīrieši vai sievietes paši var izlemt, cik dziļi dildo var iekļūt Anal Depth Play Dildo ir atļauts iekļūt.

     

    Ko nozīmē anālais dziļums?

     

    Anālais dziļuma treniņš ir anālā treniņa veids, kas vērsts uz ļoti gara dildo ievietošanu dziļi anālajā kanālā. Progresējot anālā dziļuma apmācībai, apmācāmajiem vajadzētu spēt ievietot ļoti garus dildo, dibena spraudņus un citus priekšmetus dziļi anālajā kanālā. Atšķirībā no citiem anālo treniņu veidiem, piemēram, anālās stiepšanās, anālā dziļuma treniņa laikā nav svarīgi, cik lieli vai biezi ir ievietotie priekšmeti, bet gan cik tālu tie iespiežas.

     

    Anālo dziļo treniņu var veicināt vai pasūtīt Top. Tomēr kāds var sākt anālo dziļuma treniņu arī tāpēc, ka viņam patīk izmantot anālās seksa rotaļlietas vai tikt sistam ar pirkstiem un viņš vēlas anālo rotaļu līmeni paaugstināt.

     

    Ir divi galvenie izaicinājumi, kas jāpārvar personai, kura sāk anālo dziļuma treniņu. Pirmkārt, ir jāiemācās atslābināt tā saukto puborektālo cilpu - spēcīgu muskuli, kas veido taisnās zarnas pirmo izliekumu. Šis muskulis mēdz saspringt un aizvērt taisno zarnu, kad tas izjūt spiedienu, kā tas notiek anālā seksa vai stimulācijas laikā. Veiksmīgas anālās dziļas apmācības atslēga ir iemācīties atslābināt šo muskuli pat stimulācijas laikā. Otrkārt, cilvēkiem, kas apgūst anālo treniņu, ir jāiemācās saistīt dziļo spiedienu, ko viņi izjūt anālās penetrācijas laikā, ar baudu. Koncentrēšanās uz ķermeņa atslābināšanu un saskaņu ar tā sajūtām var atbalstīt anālo dziļo treniņu. Daudzi cilvēki uzskata, ka dziļa elpošana palīdz viņiem atslābināties anālās penetrācijas laikā. Atslābināties palīdz arī dažas pozas, piemēram, uz četrām kājām vai ceļos.

     

    Lai gan anālajai dziļajai apmācībai var izmantot parastus dildo, vibratorus un ļoti garus anālos dildo, MEO ir arī daži īpaši izstrādāti palīglīdzekļi un lubrikanti.

     

    Spiediena un neliela diskomforta sajūta anālo dziļo treniņu laikā ir normāla, taču īstu sāpju nav. Jums vienmēr vajadzētu ieklausīties savā ķermenī un nekad nepārsniegt savas robežas. Anālo dziļo treniņu nevajadzētu sasteigt, vienmēr labāk ir turpināt lēnām. MEO ® iesaka sākt ar pirkstiem, pirms pāriet pie garā anālā dziļuma treniņa dildo ievietošanas.

     

    Kas ir īpašs ļoti garā Anal Depth Play Dildo?

    Garais dildo paceļ anālās rotaļas jaunā līmenī, jo dziļais anālais sekss sniedz ļoti īpašas sajūtas! Neatkarīgi no tā, vai meklējat klasisko 1 metra dildo vai vēlaties iegādāties citus īpaši garus dildo, esat nonācis īstajā vietā MEO ® dildo veikalā. MEO ® ir viens no speciālistiem anālā dziļuma treniņu jomā: ekstrēms garums, lieli diametri, neparastas tekstūras un pārliecinošs materiāls, kas ir pietiekami stingrs un elastīgs vienlaikus, lai jūs to varētu sajust tieši īstajās vietās! Šis dildo jūs pārsteigs ne tikai ar savu garumu, bet arī ar īpašo dizainu, kas jums sagādās neaizmirstamus mirkļus.

     

    Kā lietot ļoti garu Anal Depth Play Dildo?

    Tā garuma un apkārtmēra dēļ ļoti garā anālā dildo ievietošana sākotnēji var būt sarežģīta. Nesteidzieties, rīkojieties lēni un izvēlieties pozīciju, kas ļauj izstiept ķermeni. Iecienīts palīglīdzeklis ir mūsu ASS UP spilvens anālā dziļuma treniņiem. Atgulieties uz muguras ar mūsu ASS UP spilvenu zem sēžamvietas un paceltām un izstieptām kājām. ASS UP spilvens stabili un ērti atbalstīs jūsu ķermeni pat saspringtās pozās. Stingrais ASS UP spilvens arī neļaus Jums iegrimt gultā un atvieglos daudzas citas pozīcijas anālā dziļuma treniņa laikā.

     

    Kādu lubrikantu izmantot Anal Depth Play un anālo dziļuma treniņu?

    Lietojiet daudz lubrikanta! Mēs nekad nenogurstam atkārtot šo punktu. Anālais kakls ir ne tikai jutīgāks nekā maksts, bet arī kļūst jo jutīgāks, jo augstāk jūs ejat. Tāpēc noteikti jālieto daudz un dažādi lubrikanti, lai pārliecinātos, ka nesabojā sevi. Ja plānojat izmantot ļoti garu dildo, mēs iesakām izmantot mūsu FUCKSLUT lubrikantu Anal Depth Play tas ir uz silikona bāzes, un tā sajūta ir tāda kā nevienā citā lubrikantā. FUCKSLUT padara garā dildo lietošanu dziļa anālā treniņa vajadzībām par intensīvu baudu. Mēs noteikti iesakām arī mūsu EXTREMEO aerosolu. Šis aerosols ir lieliska izvēle gan iesācējiem, gan pieredzējušiem Anal Depth Play Ideāla izvēle. EXTREMEO ir īpašs produkts anālajam seksam, anālajam dziļajam treniņam un anālajai stiepšanai. Pateicoties īpašai aktīvo sastāvdaļu kombinācijai, šis aerosols nodrošina, ka pat ļoti garu dildo var vieglāk ievietot. EXTREMEO īpašais efekts veicina vieglu iekļūšanu un tādējādi rada relaksētu un kaislīgu baudu. Aerosols darbojas bez sajūtu zuduma, samazina sfinktera sāpīgo jutīgumu un palīdz sasniegt perfektu iekļūšanu Anal Depth Play.

    Materiāls un kopšana Anal Depth Play Dildo:

     

    Šis garais dildo Anal Depth Play ir izgatavots no augstas kvalitātes vinila. Materiāls ir lieliski elastīgs un slidens. Mūsu izmantotais materiāls ir arī ļoti izturīgs, tāpēc jūsu garais dildo kalpos ilgi. Jūs varat tīrīt garo dildo Anal Depth Play Dildo ar maigām ziepēm un ūdeni. Rūpīgai higiēnai mēs arī iesakām regulāri lietot mūsu aerosolu VERYCLEAN. Protams, tīrīšana ir īpaši svarīga arī pēc lietošanas. Iespējams, pirms ļoti garā dildo lietošanas jūs arī pats vēlēsieties izmantot anālo dušu, lai attīrītu zarnas. Mūsu veikala kategorijā "Anālie duši" (klikšķiniet šeit) jūs atradīsiet piemērotu anālo dušu anālajam dziļuma treniņam.

     

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Anal Depth Play Sīkāka informācija par: Dildo (ļoti garš zirga dzimumloceklis dildo)
    • Šo seksa rotaļlietu jums ir izgatavojis MEO ® Eiropā.
    • Izmēri: Garums 57 cm, diametrs 8,5 cm
    • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus, viegli tīrāms un ādai draudzīgs
    • Lubrikants: Mēs iesakām mūsu lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK vai MANCUNT.
    • Tīrīšana: Ieteicams: silts ūdens un mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzeklis VERYCLEAN
    • Mūsu EXTREMEO aerosols atslābina jūsu sfinkteri un atvieglo ievietošanu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    OMG

    this was wow waiting for this horse cock for ages and with no prep never had something slip inside with so much speed. Deep so deep and omg did I open so quickly. The quality of the material just went in a made shake shake like a girl for the first time xxx

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Damn this is hot

    Immensely long. Firm enough, flexible enough. Thick, but not too much so. Hours and hours of bliss with this remarkable toy. Such a perfect, beautiful, blissful shape. I do not think you can get such a comfortable toy, of such length, anywhere else.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    fun to use

    i couldnt believe i could get that far up my ass butt it was a lot of fun to use

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Dziļuma rotaļu dildo - zirga dzimumloceklis - ļoti garš dildo 57 cm x 8,5 cm

    Dziļuma rotaļu dildo - zirga dzimumloceklis - ļoti garš dildo 57 cm x 8,5 cm

    Dažreiz svarīgs ir garums! Mūsu Anal Depth Play dildo ne tikai pārsteidz ar savu iespaidīgo 57 cm garumu, bet arī ir izstrādāts tā, lai atgādinātu zirga dzimumlocekļa izskatu un sajūtu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: