No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Ādas verdzības virve

Informatīvais biļetens

Šibari ādas bondage virve - melna

Mūsu dziļi melnā teļa ādas šibari sasaistes virve ir spēcīgs paziņojums jebkurā sasaistes sesijā. Ar rokām Itālijā ar vislielāko rūpību izgatavotā virve apvieno senās japāņu erotiskās sasaistīšanas mākslas - šibari - valdzinošo estētiku ar juteklisko eleganci un meistarību, ar ko slavena Itālija.

Vairāk informācijas

3513/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Mūsu dziļi melnā teļa ādas šibari sasaistes virve ir spēcīgs paziņojums jebkurā sasaistes sesijā. Ar rokām Itālijā ar vislielāko rūpību izgatavotā virve apvieno senās japāņu erotiskās sasaistīšanas mākslas - šibari - valdzinošo estētiku ar juteklisko eleganci un meistarību, ar ko slavena Itālija. Tā garums ir 9 metri un diametrs - 0,8 cm, tāpēc tas ir ideāli piemērots sarežģītiem mezgliem un jutekliskiem sasaistes momentiem.

     

    Virve ir izgatavota no augstas kvalitātes kokvilnas, kas pārklāta ar mīkstu teļa ādu no Itālijas. Tas piedāvā gan "takelāžas veicējam" (personai, kas veic sasaistīšanu), gan "zaķim" (personai, kas tiek sasaistīta) unikālu, juteklisku pieredzi, kas piešķir sajūtai pavisam jaunu dimensiju. Kokvilnas un teļa ādas kombinācija nodrošina patīkamu sajūtu uz ādas un piešķir virvei papildu izturību un estētiku.

     

    Teļa ādas virves garums ir 9 metri un diametrs - 0,8 cm, tāpēc tā ir pietiekami plaša, lai izmantotu dažādas sasaistīšanas tehnikas. Ādas tekstūra ļauj veidot īpaši pilnus un bagātīgus mezglus, kas ir ne tikai droši, bet arī estētiski pievilcīgi.

     

    Ja vēlaties izmantot virvi piekarināšanai, lūdzu, ņemiet vērā maksimālo svaru vai maksimālo stiepes spēku - 20 kg. Tas ir vienīgais veids, kā nodrošināt, ka cēlās ādas apvalks paliek neskarts un jūs varat ilgi baudīt šo augstas kvalitātes BDSM izstrādājumu.

     

    Shibari bondage virve no teļa ādas ir ideāls aksesuārs visiem, kas vēlas pacelt bondage rotaļas jaunā luksusa erotikas līmenī un novērtē augstas kvalitātes materiālus un kvalitāti. Katra atsevišķa virve ir itāļu meistarības un uzmanības pievēršanas detaļām apliecinājums, kas to atšķir no parastajām bondage virvēm. Nepieciešams ikvienam izsmalcinātu erotisko rotaļu cienītājam.

     

    Kas ir īpašs šajā teļa ādas virvē?

     

    Parastās kokvilnas obligāciju virves apvilkšana ar smalku itāļu teļa ādu ne tikai piešķir virvei greznumu, bet arī atšķir to no parastajām obligāciju virvēm. Itāļu teļa āda ir pazīstama visā pasaulē ar savu augstākās kvalitātes, elastīguma un patīkamās sajūtas pie ādas īpašībām. Šis augstas kvalitātes ādas apvalks ne tikai aizsargā ādu no iespējamā kokvilnas kairinājuma, bet arī piešķir virvei īpašu estētisku pieskārienu, kas pastiprina juteklisku pieredzi bondage laikā. Turklāt āda nodrošina papildu stabilitāti un izturību, kas pagarina virves kalpošanas laiku. Apvalks no teļa ādas arī padara virvi par īstu uzmanību piesaistošu un piešķir tai greznus akcentus. Tādējādi virve unikālā veidā apvieno funkcionalitāti un estētiku un ir augstas kvalitātes alternatīva parastajām obligāciju virvēm.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Shibari Bondage virve, augstākās kvalitātes
    • Mūsu virvi ar visaugstāko precizitāti izgatavo pieredzējuši meistari Itālijā. Mīkstā teļa āda ne tikai nodrošina ērtu sajūtu, bet arī piešķir virvei greznumu.
    • Materiāls: teļa āda, kokvilnas virve
    • Izmēri: Diametrs aptuveni 0,8 cm, garums 900 cm
    • MEO Italia BDSM veikalu itāļu valodā var atrast www.meoteam.it

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    As described

    Delivery was very quick and product is just like described. I used it for shibari and even after a few hours of the rope directly touching my naked skin, it didn't hurt at all.

      Novērtēšana 

      Super Qualtität

      Alles super, gut verarbeitet und angenehm zu benutzen. Würde ich jederzeit wieder bestellen.

        Novērtēšana 

        Perfectas

        Ninguna queja. Son excelentes para hacer nudos sobre el cuerpo sin que resulte doloroso o áspero. Son suaves y fáciles de manejar e incluso puedes unirlas con facilidad si necesitas más metros. Excelente compra.

          Novērtēšana 

          Top

          SUPER QUALITÉ !! Corde douce, pratique d'utilisation !!

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Šibari ādas bondage virve - melna

            Šibari ādas bondage virve - melna

            Mūsu dziļi melnā teļa ādas šibari sasaistes virve ir spēcīgs paziņojums jebkurā sasaistes sesijā. Ar rokām Itālijā ar vislielāko rūpību izgatavotā virve apvieno senās japāņu erotiskās sasaistīšanas mākslas - šibari - valdzinošo estētiku ar juteklisko eleganci un meistarību, ar ko slavena Itālija.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            10 citas preces tajā pašā kategorijā: