No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Ādas verdzības virve

Informatīvais biļetens

Šibari ādas bondage virve - zila

Mūsu spilgti zilā teļa ādas šibari sasaistīšanas virve piešķir krāsu jebkurai sasaistīšanas sesijai. Šī Itālijā mākslinieciski izgatavotā virve apvieno šibari, tradicionālās japāņu sasaistīšanas mākslas, būtību ar Itālijas cēlumu un smalko meistarību.

Vairāk informācijas

3510/00

149,90 €


-20,00 €

129,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu spilgti zilā teļa ādas šibari obligāciju virve piešķir krāsu jebkurai obligāciju sesijai. Šī Itālijā mākslinieciski izgatavotā virve apvieno šibari - tradicionālās japāņu sasaistīšanas mākslas - būtību ar Itālijas cēlumu un smalko meistarību. Tās garums ir iespaidīgie 9 metri, un diametrs ir 0,8 cm, kas ir ideāli piemērots izsmalcinātai un drošai sasaistīšanai

     

    Virve ir izgatavota no augstas kvalitātes kokvilnas, kas pārklāta ar mīkstu teļa ādu no Itālijas. Tas piedāvā gan "virves virpotājam" (personai, kas veic sasiešanu), gan "zaķim" (personai, kas tiek sasaistīta) unikālu, juteklisku pieredzi, kas piešķir sajūtai pavisam jaunu dimensiju. Kokvilnas un teļa ādas kombinācija nodrošina patīkamu sajūtu uz ādas un piešķir virvei papildu izturību un estētiku.

     

    Teļa ādas virves garums ir 9 metri un diametrs - 0,8 cm, tāpēc tā ir pietiekami plaša, lai izmantotu dažādas sasaistīšanas tehnikas. Ādas tekstūra ļauj veidot īpaši pilnus un bagātīgus mezglus, kas ir ne tikai droši, bet arī estētiski pievilcīgi.

     

    Ja vēlaties izmantot virvi piekarināšanai, lūdzu, ņemiet vērā maksimālo svaru vai maksimālo stiepes spēku - 20 kg. Tas ir vienīgais veids, kā nodrošināt, ka cēlās ādas apvalks paliek neskarts un jūs varat ilgi baudīt šo augstas kvalitātes BDSM izstrādājumu.

     

    Shibari bondage virve no teļa ādas ir ideāls aksesuārs visiem, kas vēlas pacelt bondage rotaļas jaunā luksusa erotikas līmenī un novērtē augstas kvalitātes materiālus un kvalitāti. Katra atsevišķa virve ir itāļu meistarības un uzmanības pievēršanas detaļām apliecinājums, kas to atšķir no parastajām bondage virvēm. Nepieciešams ikvienam izsmalcinātu erotisko rotaļu cienītājam.

     

    Kas ir īpašs šajā teļa ādas virvē?

     

    Parastās kokvilnas obligāciju virves apvilkšana ar smalku itāļu teļa ādu ne tikai piešķir virvei greznumu, bet arī atšķir to no parastajām obligāciju virvēm. Itāļu teļa āda ir pazīstama visā pasaulē ar tās augstākās kvalitātes, elastīguma un patīkamās sajūtas pret ādu. Šis augstas kvalitātes ādas apvalks ne tikai aizsargā ādu no iespējamā kokvilnas kairinājuma, bet arī piešķir virvei īpašu estētisku pieskārienu, kas pastiprina juteklisko pieredzi bondage laikā. Turklāt āda nodrošina papildu stabilitāti un izturību, kas pagarina virves kalpošanas laiku. Apvalks no teļa ādas arī padara virvi par īstu uzmanību piesaistošu un piešķir tai greznuma akcentus. Tādējādi virve unikālā veidā apvieno funkcionalitāti un estētiku un ir augstas kvalitātes alternatīva parastajām obligāciju virvēm.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Shibari Bondage virve, augstākās kvalitātes
    • Mūsu virvi ar visaugstāko precizitāti izgatavo pieredzējuši meistari Itālijā. Mīkstā teļa āda ne tikai nodrošina ērtu sajūtu, bet arī piešķir virvei greznumu.
    • Materiāls: teļa āda, kokvilnas virve
    • Izmēri: Diametrs aptuveni 0,8 cm, garums 900 cm
    • MEO veikalu itāļu valodā var atrast vietnē www.meoteam.it

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Für unsere Zwecker super

    Top Qualität!!!! Kauf war super!!!!
    Ware genau wie beschrieben und für das, wozu ich es wollte, einfach perfekt.

      Novērtēšana 

      Una cuerda que me encanta

      Es una cuerda suave pero firme, cumple su cometido para atar al sumiso/a de la forma que consideres y con 9 metros, sabes que no te va a faltar cuerda, además siendo negra da un toque de glamour.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Šibari ādas bondage virve - zila

        Šibari ādas bondage virve - zila

        Mūsu spilgti zilā teļa ādas šibari sasaistīšanas virve piešķir krāsu jebkurai sasaistīšanas sesijai. Šī Itālijā mākslinieciski izgatavotā virve apvieno šibari, tradicionālās japāņu sasaistīšanas mākslas, būtību ar Itālijas cēlumu un smalko meistarību.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        10 citas preces tajā pašā kategorijā: