No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM mēbeles un seksa mēbeles

Informatīvais biļetens

Bareback Submission Horse - Seksa mēbeles

Iegremdējieties pasaulē, kurā saplūst sekss un pakļaušanās - ar Bareback Submission Horse šis sapnis kļūst par realitāti. BDSM mēbele, kas ir daudz vairāk nekā tikai nauda. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par intensīvu spankingu, aizraujošu sasaistīšanu, kaislīgu Doggy Style seksu vai visu šo juteklisko rotaļu veidu kombināciju - šī mēbele piedāvā ideālu risinājumu visām jūsu vēlmēm.

Vairāk informācijas

3430/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Iegremdējieties pasaulē, kurā saplūst sekss un pakļaušanās - ar Bareback Submission Horse šis sapnis kļūst par realitāti. BDSM mēbele, kas ir daudz vairāk nekā tikai nauda. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par intensīvu spankingu, aizraujošu sasaistīšanu, kaislīgu Doggy Style seksu vai visu šo juteklisko rotaļu veidu kombināciju - šī mēbele piedāvā ideālu risinājumu visām jūsu vēlmēm. Tās elegantajā un izturīgajā dizainā apvienots viss nepieciešamais, lai paceltu savu seksuālo dzīvi jaunā līmenī.

     

    Bareback Submission Horse no MEO: jūsu vārti uz neierobežotu ekstāzi!

     

    • Jutekliskais dizains: Bareback Submission Horse apvieno vegānu ādu ar spīdīgiem metāla akcentiem, kas nesatur niķeli. Fantastisks un cēls BDSM mēbeļu gabals jūsu pašu play room.
    • Izturīgs un uzticams: Ar iespaidīgo kravnesību aptuveni 300 kg, paliktnis droši stāv, kamēr jūs varat pilnībā ļauties baudai.
    • Maksimāls komforts: pateicoties mīkstajiem polsterētajiem balstiem, katra sesija var kļūt par ilgstošu pieredzi.
    • Ideāli piemērots sasaistīšanai: Seši fiksācijas punkti gaida, kad jūs tos atklāsiet. Sasieniet partneri, kā vien vēlaties, un pilnībā kontrolējiet savu partneri seksa vai BDSM sesijas laikā.
    • Izgatavots bez niķeļa: viegli tīrāms un piemērots alerģiskiem cilvēkiem. Bezrūpīgiem un intensīviem baudas mirkļiem, jo visas metāla detaļas nesatur niķeli un vegānu āda ir viegli tīrāma pēc lietošanas.

     

    Piepildiet savas tumšākās BDSM fantāzijas!

     

    Ar Bareback Submission Horse jūs varat pārvērst savas fantāzijas realitātē. Ko jūs gaida? Iedomājieties, kā jūsu partneris pavedinoši guļ uz Bareback Submission Horse melnās ādas un nodevīgi gaida jūs. Piesiets ķēdēm un gatavs visam, kas ienāk prātā. No juteklisku ķircināšanu ar spalvām līdz intensīvai seksa rotaļlietu vai pātagas izmantošanai - jūsu iztēlei nav robežu. Ērtums un optimālais buka augstums ļauj jums ļoti ērti ienirt šajās BDSM pasaulēs, par kurām līdz šim esat tikai sapņojis.

     

    Bareback Submission Horse: Doggy Style seksa pilnība!

     

    Bareback Submission Horse ir ne tikai perfekta BDSM mēbele, bet arī paver jaunas fiziskās tuvības un intensitātes dimensijas, īpaši seksa laikā Doggy Style pozīcijā. Polsterētais balsts un stabilie stiprinājuma punkti ir ideāli piemēroti, lai novietotu un nostiprinātu partneri ideālā augstumā un pozīcijā maksimālai baudai un kontrolei. Bareback Submission Horse ir lieliski pielāgots anatomijai un piedāvā jums un jūsu partnerim Doggy Style pieredzi, ko ir grūti pārspēt komforta, drošības un intensitātes ziņā.

     

    Lūk, kā tas darbojas:

     

    Novietojiet savu partneri: pierunājiet viņu uzkāpt uz estakādes tā, lai ķermeņa augšdaļa balstītos uz augšējā balsta, bet rokas un ceļgali - uz apakšējā balsta. Šī pozīcija paceļ iegurni un pavedinoši parāda dibenu.

    Ierobežojumi labākai kontrolei: Izmantojiet ierobežošanas punktus, lai fiksētu galvu, plaukstas un potītes. Tas ne tikai sniedz padotajam absolūtas padevības sajūtu, bet arī dod dominējošajam partnerim lielāku kontroli pār viņa kustībām.

    Izbaudiet intensitāti: Bareback Submission Horse lielākais leņķis un atbalsts ļauj veikt dziļas un precīzas penetrācijas Doggy Style seksa laikā.

     

    • Sīkāka informācija:

     

    • BDSM mēbeles, spanking trestle, seksa mēbeles: BDSM mēbeles, spanking trestle, seksa mēbeles
    • Izmēri: Ārējie izmēri: garums 96,5 cm x platums 75 cm x augstums 70 cm, sēdekļa augstums 24 cm, ceļa balsts 18 cm x 96,5 cm
    • Kravnesība: aptuveni 300 kg
    • Materiāls: PU āda, koks, putuplasts, metāls bez niķeļa
    • Krāsa: tumši melna

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ein echt geiles Bondage-Möbel!

    Seitdem wir das MEO Bareback Submission Horse in unseren Play Room integriert haben, sind unsere Sessions auf ein neues Level gehoben worden. Die Kombination aus elegantem Design und funktionaler Robustheit hat uns überzeugt. Mein Partner liegt verführerisch auf dem schwarzen Leder, gefesselt und bereit für alles, was ich mir perverses ausgedacht habe. Die Bequemlichkeit und die perfekte Höhe des Bocks lassen uns Dinge machen, von denen ich bisher nur geträumt habe. Die einfache Reinigung ist ein zusätzlicher Bonus. Dieses Möbel hat unsere Erwartungen übertroffen und ist jeden Cent wert!

      Novērtēšana 

      Pleasure achieved!

      Not gonna lie, I use this on myself and it's soooo goood! When my Dom wants to strap me in and watch, it's great. But I can also strap my own legs in and one arm,then I grab the remote and control the fuck machine myself. I like to pretend I can't change the controls and keep it on a really intense speed for a while until I find myself screaming! There's nothing like a good fuck that is exactly what you need, when you want it. I just feel bad for my neighbors if they hear me! They probably think I have men over all the time that they never see!! Little do they know… it's just my fucking machine!

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Bareback Submission Horse - Seksa mēbeles

        Bareback Submission Horse - Seksa mēbeles

        Iegremdējieties pasaulē, kurā saplūst sekss un pakļaušanās - ar Bareback Submission Horse šis sapnis kļūst par realitāti. BDSM mēbele, kas ir daudz vairāk nekā tikai nauda. Neatkarīgi no tā, vai runa ir par intensīvu spankingu, aizraujošu sasaistīšanu, kaislīgu Doggy Style seksu vai visu šo juteklisko rotaļu veidu kombināciju - šī mēbele piedāvā ideālu risinājumu visām jūsu vēlmēm.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: