No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM mēbeles un seksa mēbeles

Informatīvais biļetens

Ginekoloģijas krēsls "Ekstrēma paklausība" BDSM sesijām

Profesionālais BDSM ginekoloģiskais krēsls piedāvā visu nepieciešamo aizraujošam BDSM seksam ar partneri. Ideāli piemērots viņa vai viņas sasiešanai, sodīšanai, palutināšanai, izpētei vai lai ļautu kādai no mūsu seksa mašīnām viņu spēcīgi savaldīt.

Vairāk informācijas

3114/00

999,90 €


-300,00 €

699,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Profesionālais BDSM ginekoloģiskais krēsls piedāvā visu nepieciešamo uzbudinošam BDSM seksam ar partneri. Ideāli piemērots viņa vai viņas sasiešanai, sodīšanai, palutināšanai, izpētei vai lai ļautu kādam no mūsu seksa aparātiem viņu vai viņu stingri savaldīt. Šis daudzpusīgais, regulējamais BDSM ginekoloģijas krēsls ir izturīgs, stabils, ērts un ļoti seksīgs. Tas ir ideāli piemērots jūsu play room, jūsu guļamistabai vai dungeon!

     

    Kas ir tik īpašs BDSM ginekoloģijas krēslā "Extreme Obedience"?

     

    Vai vēlaties iegādāties ginekoloģisko krēslu? Iedvesmojieties no mūsu augstākās klases ginekoloģiskā krēsla un piepildiet savu vēlmi pēc profesionālas kvalitātes BDSM ginekoloģiskā krēsla, kuru ir viegli uzstādīt un kuru var izmantot pat vismazākajās telpās. Universāli lietojamo BDSM mēbeļu izturīgā konstrukcija ir izgatavota no pulverkrāsota metāla un aprīkota ar polsterētiem, viegli tīrāmiem vinila ādas spilveniem augšstilbiem, sēžamvietai un mugurai.

     

    Extreme Obedience ir angļu valodā un nozīmē galēju paklausību - un mūsu ginekoloģiskais krēsls nes šo nosaukumu pamatoti! BDSM ginekoloģiskā krēsla "Extreme Obedience" sānos un augšpusē ir D veida gredzeni, pie kuriem var piestiprināt roku dzelžus, potīšu aproces, ķēdes vai virves. D-veida gredzeni sniedz jums lielisku iespēju sasiet savu partneri vai piestiprināt pie BDSM ginekoloģijas krēsla savas iecienītākās seksa rotaļlietas un izmeklēšanas instrumentus, lai tie būtu viegli pieejami. Ginekoloģijas krēsls ir aprīkots arī ar neilona krūšu, gurnu un augšstilbu siksnām ar ABS sprādzēm. Tās ļauj jums bez lielas piepūles fiksēt savu pakļāvīgo partneri piespiedu izmeklēšanai vai paverdzināšanas seansam. Siksnas un sprādzes ir arī veidotas tā, lai tās varētu ātri atvienot, ja jūsu partneri pēc sesijas bez lielas piepūles nepieciešams atbrīvot no ierobežojumiem.

     

    Atzveltni var elastīgi regulēt, lai jūs varētu to ērti izmantot ideālā leņķī sev vai tam, ko esat ieplānojuši ar savu Sub! Turiet viņu/viņu (vai sevi pašbondāžas gadījumā) sasietus un pakļāvīgā stāvoklī stundām ilgi!

     

    Visi balsti ir ērti polsterēti un ērti. Pat ja jūs neizmantojat profesionālo BDSM ginekoloģisko krēslu "Extreme Obedience" kopā ar partneri, jūs joprojām varat to izmantot pašsaistīšanai ar mūsu elektroniskajām laika slēdzenēm MEOBond vai ar kādu no mūsu seksa mašīnām.

     

    Izceltākās funkcijas:

     

    • Regulējams atzveltnes balsts: ar regulējamu atzveltnes balstu jūs varat izmantot savu partneri, kamēr viņš vai viņa sēž vai guļ. Piestipriniet viņu vai viņu un pārvietojiet atzveltni uz augšu vai uz leju, lai izvēlētos ideālu leņķi, kas jums nodrošina optimālu piekļuvi atverēm!
    • Ērts, mīksts polsterējums: ideāli piemērots ilgām sesijām! Polsterējums ir īpaši ērts un absorbē pat vissmagākos triecienus vai nervozas kustības.
    • Optimāli kāju balsti: Kāju balsti ir lieliski novietoti, labi polsterēti un regulējami pēc augstuma, tāpēc ginekoloģijas krēsls ir profesionāls ginekoloģiskais krēsls piespiedu izmeklējumiem un anālajai vai vaginālajai iekļūšanai.
    • Izturīga konstrukcija: Profesionālais BDSM ginekoloģiskais krēsls "Extreme Obedience" patiešām var izturēt sitienus, pat ja sesijas laikā situācija kļūst patiešām skarba. Izturīgais rāmis ir izgatavots no augstas kvalitātes metāla un tērauda, padarot to par izturīgu BDSM mēbeli.
    • Ātrās atvienošanas sprādzes: Ātrās sprādzes ir izgatavotas no ABS plastmasas, un tās var viegli atvienot, ja jūsu partnerim ir jāmaina pozīcija, ja vēlaties noregulēt fiksāciju vai pārtraukt sesiju.
    • D-veida gredzeni obligāciju piederumu piestiprināšanai: piestipriniet roku dzelžus vai citus obligāciju piederumus pie D-veida gredzeniem, lai sesijai vai piespiedu pārbaudēm pievienotu vēl vienu elementu!
    • Saderīgs ar seksa mašīnām: Erekcijas mašīna nav iekļauta komplektācijā, taču krēsls ir lieliski piemērots mūsu seksa mašīnām(skatiet arī turētāju seksa mašīnām - noklikšķiniet šeit)!

     

    Kā lietot BDSM ginekoloģijas krēslu "Extreme Obedience"?

    Tiklīdz esat uzstādījis BDSM ginekoloģijas krēslu "Extreme Obedience", varat pats tajā apsēsties, lai izjustu tā augstumu, stabilitāti un komfortu. Ja vēlaties to izmantot kopā ar partneri, ļaujiet viņam vai viņai apsēsties uz BDSM ginekoloģiskā krēsla pirms pirmās sesijas, lai padziļināti to izpētītu. Noregulējiet atzveltnes slīpumu un novietojiet to tādā pozīcijā, kas jums abiem šķiet visērtākā jūsu kinky sesijai! Kad esat veikuši pielāgojumus, nostipriniet partneri ar siksnām, cieši un cieši savelkot tās. Saviļņojiet un mociet savu pakļāvīgo partneri, kā vien vēlaties, līdz viņš būs pilnīgi bezpalīdzīgs un pakļauts jūsu žēlastībai, izkliedzies baudā un ekstāzē un lūgs pēc atbrīvošanas! Izmantojiet spekulāmu, anālo izkliedētāju, floggersprauslu skavas, knaiblīšu skavām, ķeksīšus, dildo un daudz ko citu, kamēr jūsu partneris ir sasiets un pakļauts jūsu fantāzijām. Ja vēlaties izmantot BDSM ginekoloģisko krēslu "Extreme Obedience" vienatnē, bez partnera, tad iekārtojieties ērti uz ginekoloģiskā krēsla, piesprādzējieties ar siksnām, cieši tās savelciet un izbaudiet atbalstu, ko jums sniedz kāju balsti, kamēr jūsu kājas ir plaši izstieptas. Apvienojiet BDSM ginekoloģisko krēslu "Extreme Obedience" ar kādu no mūsu tālvadības pults vadāmajām seksa mašīnām un ļaujiet sevi ļoti spēcīgi izdrāzt izplestā ērgļa pozā!

     

    Pēc lietošanas BDSM ginekoloģisko krēslu "Extreme Obedience" varat notīrīt ar mūsu aerosolu INSTACLEAN un mīkstu drānu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Vairāk informācijas par Bondage mēbelēm un ginekoloģiskās izmeklēšanas krēslu
    • Izmēri: Kopējais garums 102 cm x kopējais platums 55 cm x kopējais augstums 145 cm. Augšējā ķermeņa spilvens 79 cm garš x 24 cm plats, sēdekļa spilvens 56 cm garš x 24 cm plats, kāju balsti: 18 cm gari x 20 cm plati.
    • Svars: aptuveni 40 kg
    • Maksimālais svars: 200 kg
    • Materiāli: dzelzs, koks, putas, PVC āda, neilons, ABS plastmasa.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Unbelievable

    This thing is a must!!!!!!!!!!!!!! She absolutely loved this thing and so did I!!! HIGHLY, HIGHLY, HIGHLY RECOMMEND!! TRUST ME :)

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Profi Qualität

    Der Gyn Stuhl lässt wirklich keine Wünschen offen. Ich gehöre zu den Glücklichen die den Prototypen ausgiebig testen durften und ich kann nichts anderes sagen, dass ich vollkommen von der Qualität und von der Gestaltung begeistert bin. Super sind die vielen Verstellmöglichkeiten und das man den Gyn Stuhl für alles mögliche benutzen kann. Sobald er lieferbar ist, werde ich ihn sofort bestellen!

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Ginekoloģijas krēsls "Ekstrēma paklausība" BDSM sesijām

    Ginekoloģijas krēsls "Ekstrēma paklausība" BDSM sesijām

    Profesionālais BDSM ginekoloģiskais krēsls piedāvā visu nepieciešamo aizraujošam BDSM seksam ar partneri. Ideāli piemērots viņa vai viņas sasiešanai, sodīšanai, palutināšanai, izpētei vai lai ļautu kādai no mūsu seksa mašīnām viņu spēcīgi savaldīt.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: