No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Pātagas un flogger

Informatīvais biļetens

BDSM flogger izgatavots no ādas

Drīzumā gaidāms  Piedāvājums

Maigiem vai spēcīgiem triecieniem! Uz flogger no MEO jūs iedvesmos! Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes pītas ādas un lieliski pieguļ rokai.

Vairāk informācijas

2174/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Maigiem vai spēcīgiem triecieniem! MEO's flogger jūs iedvesmos! Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes pītas ādas un lieliski pieguļ rokai.

     

    In dubio pro MEO attiecas arī uz pātagas instrumentiem, jo mēs sadarbojamies tikai ar pieredzējušiem pātagu meistariem, kuri, izmantojot tradicionālos ražošanas procesus, izgatavo izcilas pātagas un pātagas flogger pātagas.

     

    Mūsu pātagas 15 siksnas, no kurām katra ir pīta pāri pusei tās garuma, rada lielu gaisa pretestību un, atsitoties pret zemi, rada raksturīgo skaņu flogger raksturīga skaņa trieciena brīdī.

     

    Mūsu flogger no ādas izmanto, no vienas puses, lai sasildītu skartās ķermeņa vietas, tādējādi veicinot labāku asinsriti un tādējādi samazinot traumu risku, un, no otras puses, maigiem sitieniem vai spēcīgiem sitieniem. Rokas siksna nodrošina labu satvērienu, un tās garums ir 70 cm flogger lieliski novietots. Īsumā: šis flogger ir neaizstājams visiem spankinga cienītājiem.

     

    Izturīgais rokturis ir pārklāts ar pītu ādu, un tam ir plaukstas siksniņa. Tas nozīmē, ka jums ir flogger droši turēsiet rokā, un to var uzglabāt arī piekarinātu (ieteicams visiem pātagām un pātagām).

     

    Papildu informācija:

     

    • flogger no mūsu HURTME klāsta.
    • Izgatavots ar rokām no labākās ādas.
    • Kopējais garums: aptuveni 68 cm
    • Roktura garums: aptuveni 22 cm
    • Roktura biezums: 2,5 cm
    • 24 ādas siksnas
    • Piemērots BDSM iesācējiem un BDSM profesionāļiem.
    • Pātagu bieži izmanto kā seksuālu praksi, lai radītu seksuālu baudu. Tā sauktā pēršana ir daļa no BDSM seksuālajām rotaļām. BDSM procesā pātagas bieži izmanto priekšnieki. Tos izmanto gan sodīšanai, gan baudas gūšanai.
    • BDSM rotaļlietu izmantošana, piemēram, mūsu floggervienmēr prasa dalībnieku atbildības sajūtu un savstarpēju cieņu. Vienmēr ievērojiet "Droša, saprātīga, saskaņota" principus.
    • Drošs: izmantojiet tikai flogger tikai tad, ja esat iepazinušies ar tās lietošanu. Izvairieties no jutīgām ķermeņa vietām, īpaši sejas, kakla un nieru zonas. Iepriekšēja vingrināšanās uz spilvena vai līdzīga materiāla var būt noderīga, lai sajustu, kā rīkoties flogger iejusties tajā.
    • Esiet saprātīgi: BDSM aktivitātes vienmēr jāveic ar skaidru prātu. Izvairieties no flogger ja esat alkohola, narkotiku vai spēcīgu medikamentu ietekmē. Turklāt vienmēr pievērsiet uzmanību saņēmēja fiziskajam un garīgajam stāvoklim.
    • Vienprātība: atklāti un godīgi sazinieties ar savu seksuālo partneri par robežām un vēlmēm. Skaidrs Safeword būtu jāvienojas, lai aktivitāti varētu izbeigt jebkurā brīdī, ja kāds no dalībniekiem jūtas neērti.
    • Atcerieties: BDSM ir intīmas attiecības, kurās uzticēšanās un komunikācija ir vissvarīgākā. Izmantojiet mūsu flogger ar cieņu un atbildību, lai nodrošinātu drošu un patīkamu pieredzi visiem iesaistītajiem.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Materiale di qualità!

    Ho preso questo frustino per provare nuove cose con la mia ragazza, e devo dire che ci troviamo molto bene. Il materiale è ottimo, se usata bene provata molto piacere senza lasciare segni o lividi.

      Novērtēšana 

      Sehr edle Peitsche.

      Ich habe dieses Modell von meiner Domina empfohlen bekommen und es war eine sehr guter Kauf. Die Vearbeitung ist sehr edel und das Leder ist ein Traum.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        BDSM flogger izgatavots no ādas

        BDSM flogger izgatavots no ādas

        Maigiem vai spēcīgiem triecieniem! Uz flogger no MEO jūs iedvesmos! Tas ir izgatavots no augstas kvalitātes pītas ādas un lieliski pieguļ rokai.

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        24 citas preces tajā pašā kategorijā: