No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Pātagas un flogger

Informatīvais biļetens

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Starp sāpēm un baudu.

BDSM flogger "CrimsonCaress" no Mauvais Garçon Sērijas no MEO ir daudzpusīgs un skaisti veidots Impact Play aksesuārs. A flogger ir BDSM pasaulē plaši izmantots instruments, ko galvenokārt izmanto jutekliskākiem miesas sodiem.

Vairāk informācijas

3572/00

pieejams

Vairāk informācijas

BDSM flogger "CrimsonCaress" no Mauvais Garçon Sērijas no MEO ir daudzpusīgs un skaisti veidots Impact Play aksesuārs. A flogger ir BDSM pasaulē plaši izmantots instruments, ko galvenokārt izmanto jutekliskākiem miesas sodiem. Atšķirībā no citiem BDSM piederumiem, piemēram, pātagām, paddle vai slapperkas paredzēti mērķtiecīgiem un intensīviem pērieniem, BDSM pletnes ir paredzētas mērķtiecīgiem un intensīviem pērieniem flogger ļauj izbaudīt plašāku sajūtu gammu, sākot no viegliem, glāstošiem pieskārieniem līdz spēcīgākiem, bet joprojām izkliedētiem sitieniem.

BDSM pātagas "CrimsonCaress" pārsteidz ar savu augsto kvalitāti un estētisko dizainu. Tam ir brūns, mākslinieciski veidots koka rokturis, kas ar elegantu ādas juvelierizstrādājumu mezglu ir savienots ar pātagas ādas siksnām. Tā kopējais garums ir 71 cm, pātagas garums - 46 cm un koka roktura garums - 25 cm, tāpēc tas nodrošina lielisku līdzsvaru un vadāmību flogger lielisks līdzsvars un ērta pārvaldība. Koka roktura 37 mm diametrs nodrošina drošu un ērtu satvērienu, kas ir īpaši svarīgi ilgāku pēršanas seansu laikā.

"CrimsonCaress" sver 350 gramus, tāpēc ērti iekļaujas rokā un ļauj to efektīvi un vienlaikus kontrolēti lietot. Ādas siksniņas ir ideāli piemērotas maigai ādas sasildīšanai, kā arī intensīvākām sajūtām, kas nav pārāk puncīgas vai sāpīgas. Tas viss padara "CrimsonCaress" ideāli piemērotu gan iesācējiem, gan pieredzējušiem lietotājiem flogger gan iesācējiem, gan pieredzējušiem BDSM praktizētājiem.

BDSM pātaga "CrimsonCaress" ir kas vairāk nekā tikai BDSM pātaga - tas ir jutekliskās mākslas instruments, kas ļauj iepazīt partnera ķermeni. Vai nu kā maigs ievads intensīvākām spankinga nodarbībām, vai kā galvenais spēlētājs maigākā rotaļu stilā, BDSM pātaga "CrimsonCaress" piedāvā iespaidīgu daudzpusību un nepārspējamu pieredzi Impact Play pasaulē.

Vairāk informācijas:

  • BDSM pātaga "CrimsonCaress"
  • Impact Play Aksesuārs no Mauvais Garçon MEO sērijas
  • Lāpstiņa ar ādas siksniņu, dekoratīvs ādas mezgls, kas savieno brūno, skaisti veidoto koka rokturi ar flogger ādas siksniņām.
  • Izmēri: Kopējais garums 71 cm, garums flogger 46 cm, koka roktura garums 25 cm, koka roktura diametrs 37 mm.
  • Kopējais svars 350 g
  • Materiāls: āda, koks
  • Kvalitāte un pieredze, kas pārsteidz: MEO nav tikai vārds, bet gan kvalitātes un inovāciju sinonīms augstas kvalitātes BDSM piederumu jomā. Jau gadiem ilgi MEO ir nodrošinājis augstākās klases produktus, kas izgatavoti no labākajiem materiāliem un izgatavoti ar vislielāko rūpību un precizitāti. Produktu klāsta produkti Mauvais Garçon klāsts ir izcils piemērs meistarībai un pieredzei, ko MEO iegulda katrā savā izstrādājumā. Šie BDSM pātagas ar savu izturīgo konstrukciju un eleganto dizainu iemieso aizrautību un pieredzi, ar kādu MEO izstrādā produktus prasīgiem pazinējiem. Klienti visā pasaulē novērtē izturīgos un uzticamos izstrādājumus, kas ne tikai attaisno viņu cerības, bet arī regulāri tās pārsniedz. Šis izstrādājums ir kas vairāk nekā tikai BDSM aksesuārs - tas ir MEO uzticības, kvalitātes un inovāciju izpausme katrā detaļā.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Starp sāpēm un baudu.

BDSM-Flogger "CrimsonCaress" - Starp sāpēm un baudu.

BDSM flogger "CrimsonCaress" no Mauvais Garçon Sērijas no MEO ir daudzpusīgs un skaisti veidots Impact Play aksesuārs. A flogger ir BDSM pasaulē plaši izmantots instruments, ko galvenokārt izmanto jutekliskākiem miesas sodiem.

Uzrakstiet savu pārskatu

24 citas preces tajā pašā kategorijā: