No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM paddle

Informatīvais biļetens

BDSM paddle no koka - Big Bad Wolf

Ja esi dominējošs, mūsu BDSM airis "Big Bad Wolf" tevi pārliecinās, bet, ja esi pasīvs Sub, tu no tā baidīsies! Šis BDSM airi patiešām var palīdzēt jums iespaidīgi uzbudināt partneri - izmēģiniet to!

Vairāk informācijas

3306/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ja esi dominējošs, mūsu BDSM airis "Big Bad Wolf" tevi pārliecinās, bet, ja esi pasīvs Sub, tu no tā baidīsies! Šis BDSM airi patiešām var palīdzēt jums iespaidīgi uzbudināt savu partneri - izmēģiniet to!

     

    BDSM paddle izgatavots no koka - Big Bad Wolf

     

    Vai jūs meklējat perfektu BDSM airi, kas ne tikai labi izskatās, bet ir arī funkcionāls? Tad mūsu paddle no koka ir tieši tas, kas piemērots tieši jums. Koka BDSM airu priekšrocība ir tā, ka tie ir ļoti izturīgi un stabili. Koks ir izturīgs materiāls, kas ir īpaši piemērots spankingam. "Big Bad Wolf" airiņa sitamajā virsmā esam izgriezuši arī vilka kāju, kas burtiski atstās paliekošu iespaidu uz suba dibena. Pareizās rokās BDSM lāpstiņa nodrošinās kārtīgi izplēstu pakaļu ar paliekošu suvenīru, kas pasīvajam partnerim vēl ilgi atgādinās par šo spankinga seansu... BDSM lāpstiņa lieliski iekļaujas rokā, bet ādas siksna nodrošina drošu satvērienu ar katru sitienu, lai cik spēcīgs tas būtu.

     

    Spankings ar BDSM airi:

     

    Mūsu BDSM airis tiek izmantots, lai ar to sāpinātu sēžamvietas, jo īpaši, lai radītu baudas sāpes vai ekstāzes sajūtu. To var izmantot priekšspēles laikā vai BDSM seansa laikā, un, protams, vienmēr ir nepieciešama visu dalībnieku piekrišana. Koka BDSM lāpstiņu izmantošana prasa lielu uzmanību un iejūtību, lai izvairītos no ievainojumiem un ievērotu iesaistīto personu robežas. Psiholoģiskie spankinga un BDSM airu izmantošanas aspekti var būt ļoti dažādi un atkarīgi no iesaistīto cilvēku individuālās pieredzes un vēlmēm. Kopumā spankingu un pletņu izmantošanu var uzskatīt par varas un pakļaušanās formu, kurā dominējošā persona īsteno kontroli pār pakļāvīgo personu.

     

    Kā rūpēties par BDSM airi?

     

    Lai koptu BDSM airi, pēc lietošanas noslaukiet to ar mitru drānu. Pēc tam pakariniet to pie cilpas un uzglabājiet līdz nākamajai spankinga sesijai.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Turpmākai informācijai: BDSM airis "Big Bad Wolf
    • Piemērots spēcīgiem sitieniem spankinga laikā.
    • Gluds un lakots koks ar dabīgu tekstūru.
    • Ādas roktura cilpa ērtai lietošanai.
    • Materiāls: koks un āda
    • Izmēri: platums: aptuveni 12,7 cm, garums: aptuveni 35,6 cm, biezums: aptuveni 1,9 cm.
    • Lūdzu, ņemiet vērā, ka seksuālo rotaļlietu, piemēram, mūsu BDSM airi, lietošana ir personisks lēmums, un to drīkst izmantot tikai pēc konsultēšanās un ievērojot drošības pasākumus. Lai arī kā tiktu praktizēta erotiskā spankings, ir vispārpieņemts, ka erotiskā spankinga izšķirošais pamats ir absolūtas drošības, saprātīguma un konsensualitātes (droša, saprātīga, konsensuāla) principi.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Perfect combination of aesthetics and functionality

    The Big Bad Wolf wooden BDSM paddle is the perfect combination of aesthetics and functionality. Made from durable and stable wood, it delivers a satisfying impact during spanking sessions. The carved wolf paw on the striking surface leaves a lasting impression on the sub's bottom. With its comfortable grip and secure leather loop, this paddle ensures precise control and a memorable experience.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Getting attention

    This will really get your attention, can feel the bite.

      Novērtēšana 

      Must-Have für alle BDSM-Liebhaber!

      Dieses BDSM Paddle aus massivem Holz ist der absolute Knaller! Die Verarbeitung ist top und das Design super stylish. Es liegt perfekt in der Hand und lässt echt keine Wünsche offen. Meine absolute Empfehlung – holt es euch!

        Uzrakstiet savu pārskatu

        BDSM paddle no koka - Big Bad Wolf

        BDSM paddle no koka - Big Bad Wolf

        Ja esi dominējošs, mūsu BDSM airis "Big Bad Wolf" tevi pārliecinās, bet, ja esi pasīvs Sub, tu no tā baidīsies! Šis BDSM airi patiešām var palīdzēt jums iespaidīgi uzbudināt partneri - izmēģiniet to!

        Uzrakstiet savu pārskatu

        Citi klienti arī iegādājās:

        30 citas preces tajā pašā kategorijā: