No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM mēbeles un seksa mēbeles

Informatīvais biļetens

BDSM mēbeles: Bondage un slaukšanas galds

Šī pārnēsājamā un diskrēti novietojamā BDSM mēbele jūs iedvesmos, jo tā ir ne tikai daudzpusīgi piemērota verdzināšanai, bet arī daudzām citām BDSM spēlēm, piemēram, CBT, anālai iekļūšanai vai padevīga vīrieša slaukšanai.

Vairāk informācijas

2771/00

1 299,90 €


-300,00 €

999,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šīs pārnēsājamās un diskrēti novietojamās BDSM mēbeles jūs iedvesmos, jo tās ir ne tikai universāli piemērotas verdzībai, bet arī daudzām citām BDSM spēlēm, piemēram, CBT, anālai iekļūšanai vai padevīga vīrieša slaukšanai.

     

    Izceltākās īpašības:

     

    • Atveres slaukšanai, CBT, anālajam seksam un daudz kam citam: iekļūstiet un stimulējiet savu partneri caur divām dažādām piekļuves atverēm! Piemēram, noguldi viņu uz vēdera, lai tu varētu viņu sasiet un lēnām slaukt viņa sulas!
    • Higiēnisks PU ādas polsterējums: Šī ērtā un viegli tīrāmā PU ādas gulta ir ideāli piemērota ilgām seksa sesijām.
    • D-veida gredzeni sasiešanai: Piestipriniet komplektā iekļautās plaukstu un potīšu aproces pie vienas no 20 D veida gredzeniem. Pārējiem D-veida gredzeniem var piestiprināt citus BDSM piederumus.
    • Izturīga konstrukcija: galda kājas un visa mēbeļu konstrukcija ir izgatavotas no pastiprināta tērauda, tāpēc šī izturīgā konstrukcija var izturēt ilgas sesijas!

     

    Izbaudiet polsterēto, higiēnisko PU ādu, kas klāj šo augstas kvalitātes un izturīgo bondage galdu. Piestipriniet roku un kāju aproces pie pievienotajām D-veida gredzeniem un turiet savu pakļāvīgo partneri stingri piestiprinātu. Iziet cauri galda atvērumam, lai pilnībā piekļūtu viņa dzimumorgāniem vai anālam atverim, vai arī sejas atvērumam, lai viņu stimulētu vai iekļūtu. Ļaujiet vaļu savai iztēlei, lai apmierinātu savu iekāri pēc dominējošas baudas.

     

    Kā lietot sasaistīšanas un slaukšanas galdu:

     

    Nogādājiet savu pakļāvīgo partneri uz paverdzināšanas galda un noregulējiet ērtos plaukstu un potīšu ierobežojumus tā, lai tie būtu droši pret izkļūšanu no viņa plaukstām un potītēm. Novietojiet viņu pozīcijā, kas jums sagādā vislielāko baudu, piestipriniet roku saites pie D-veida gredzeniem. Tagad izbaudiet savas fantāzijas visos iespējamajos veidos! Ja patiešām vēlaties savu partneri novest līdz galējībām, nolieciet viņu ar seju uz galda, piesprādzējiet tā, lai viņš nevarētu kustēties, un sāciet lēnām viņu glāstīt, lutināt un kārīgi sodīt. Sub Izmantojiet vibratorus, mūsu slaukšanas aparātu, dažādas seksa rotaļlietas un, protams, savas rokas, lai panāktu kulmināciju, vai slaukiet viņa sulas no apakšas, piestiprinot mūsu fantastisko slaukšanas aparātu zem galda.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Ekstrēmā verdzība un slaukšanas galds
    • Gultas garums: 178 cm, platums: 61 cm, augstums: 65 cm
    • Salocīts bondage galds: garums: 89 cm, platums: 60 cm, augstums: 20 cm
    • Atvere sejai: 20 cm x 15 cm
    • Atvere piekļuvei dzimumorgāniem: 25 cm x 13 cm
    • Roku aproces: 25 cm x 5 cm
    • Kāju aproces: 28 cm x 5 cm
    • Gultas svars: 24 kg
    • Materiāli: metāls, PU āda
    • Krāsa: melna, sudraba
    • Piezīme: Bondage mēbeles var izturēt maksimālo svaru 295 kg. Piegādes komplektācijā ir iekļauts roku dzelžu pāris un potīšu aproces kā piederumi. Visi pārējie BDSM piederumi ir pieejami atsevišķi.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Tolles Teil mit kleinen Einschränkungen

    Der Bondage- und Melktisch ist hochwertig, stabil und seinen Preis absolut wert! Leider ist das Loch für Zugänglichkeit von unten so weit von der Kopföffnung entfernt, dass sich das für Personen unter 185 cm Körpergröße nicht ausgeht.... Die volle Punktezahl hätte es gegeben, wenn der Tisch noch mit einer Tragevorrichtung ausgestattet wäre.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Super Qualität

    Super Qualität, ist jeden Cent wert. Tolle Verarbeitung

      Novērtēšana 

      Worth the price

      A sturdy quality piece of gear that is worth the price.

        Novērtēšana 

        What a great purchase!

        We’ve just started scratching the surface at all the possibilities available with this table. We both love it.

          Novērtēšana 

          Pretty great

          Table came fully assembled and very simple to set up. Feels really sturdy and it is lots of fun to use as one would imagine. Can fold away too which is a bonus if you don't have much space to spare.

          Of course this is a massage table as well so honestly it kinda kills two birds with one stone for me at least.

          Here's the thing, sexual possibilities aside for a second. Guys, have you ever had your lower back massaged on a table and your balls just get uncomfortably pressed on? Well this sure as shit solves that for me. Now we're massaging!

          So all around pretty great purchase to me. The only drawbacks is it's limited a bit based on how tall you are. I'm 5"11 and my face and crotch both fit fine but I do have to move down a bit for it to really get worked on. Not really a huge issue though.

          • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          BDSM mēbeles: Bondage un slaukšanas galds

          BDSM mēbeles: Bondage un slaukšanas galds

          Šī pārnēsājamā un diskrēti novietojamā BDSM mēbele jūs iedvesmos, jo tā ir ne tikai daudzpusīgi piemērota verdzināšanai, bet arī daudzām citām BDSM spēlēm, piemēram, CBT, anālai iekļūšanai vai padevīga vīrieša slaukšanai.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: