No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM mēbeles un seksa mēbeles

Informatīvais biļetens

BDSM krusts sienas montāžai

Mūsu BDSM krusts ir Svētā Andreja krusts mājām, ko var neuzkrītoši piestiprināt pie sienas. BDSM krustu izmanto BDSM sesijās, kurās partneris tiek piesiets pie BDSM krusta. Kad partneris ir sasiets, viņu var pakļaut dažāda veida sensorai stimulācijai vai Impact Play, atbilstoši jūsu vēlmēm.

Vairāk informācijas

3303/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu BDSM krusts ir augstas kvalitātes Svētā Andreja krusts mājai, ko var neuzkrītoši piestiprināt pie sienas. BDSM krustu izmanto BDSM seansos, kuros partneris tiek piesiets pie BDSM krusta ar ierobežojošiem līdzekļiem, parasti uz plaukstām un potītēm. Kad viņš vai viņa ir sasiets vai sasieta, atkarībā no jūsu vēlmēm vai jūsu partnera vēlmēm viņu var pakļaut dažāda veida sensorai stimulācijai vai Impact Play.

    Izcelt:

     

    • Vietas taupīšana: Andreja krusts ir novietots līdzeni pie sienas, gandrīz neaizņem vietu, un, kad to neizmanto, to var viegli paslēpt aiz skapja vai aizkariem.
    • Diskrēta piegāde: 5 atsevišķās daļas tiek piegādātas plakanā iepakojumā, un pēc piestiprināšanas pie sienas tās var pielāgot jebkuram ķermeņa izmēram un ķermeņa augšdaļas formai. Jūs varat izkārtot atsevišķās daļas, kā vien vēlaties, lai izveidotu pielāgotu un optimālu BDSM komplektu!
    • Optimāls polsterējums: roku un ķermeņa augšdaļas spilventiņi ir īpaši polsterēti un nodrošina augstu komforta līmeni!
    • Izturīga konstrukcija: BDSM krusts ir izgatavots no tērauda un koka, lai tas izturētu intensīvu lietošanu.
    • Daudzi stiprinājuma punkti: Pie BDSM krusta dažādiem stiprinājuma punktiem var piestiprināt tādus Bondage piederumus kā virves, roku saites, potīšu aproces un daudz ko citu.

     

    Jums patiks mūsu BDSM krusts:

     

    Andreja krusts, kas piestiprināms pie sienas, bagātinās jūsu nākamās BDSM sesijas! Mūsu atjautīgo, polsterēto BDSM krustu var piestiprināt pie sienas, lai ietaupītu vietu! Tas ir ideāli piemērots mazākām telpām un piedāvā vairāk vietas, lai līdzās BDSM krustam telpā izvietotu citus verdzības piederumus. Andreja krustu var izmantot jebkurā vietā, piemēram, guļamistabā, kur to var paslēpt aiz aizkara vai kumodes.

     

    Viegli samontējams un gatavs tūlītējai lietošanai:

     

    Viss, kas jums nepieciešams, ir urbis un skrūvgriezis. BDSM krusts sastāv no 5 atsevišķām daļām un tiek diskrēti piegādāts uz jūsu mājām plakanā iepakojumā! Jūs varat piestiprināt 5 atsevišķās daļas savā mājoklī vēlamajā augstumā, lai radītu labākos un ērtākos scenārijus sev un savam partnerim. Īpaši ērtie spilventiņi roku, kāju un rumpja piestiprināšanai ir pārklāti ar mākslīgo ādu, un tos var tīrīt ar mūsu INSTACLEAN aerosolu. Kāju un roku balstu sānos ir stiprinājuma punkti, pie kuriem var piestiprināt roku un potīšu aproces, virves vai citus verdzināšanas piederumus! Ar šo viegli samontējamo, vietu taupošo un viegli slēpto BDSM krustu jūs varat izmantot, sodīt vai palutināt savu partneri, kad un kā vien vēlaties!

     

    Kā lietot BDSM krustu:

     

    Pēc tam, kad esat droši piestiprinājuši BDSM krustu pie sienas, varat novietot tuvumā savas iecienītākās seksa rotaļlietas un BDSM piederumus. Tiklīdz jūsu vergs ir gatavs, piesieniet viņa plaukstas un potītes pie BDSM krusta, lai nostādītu viņu pozīcijā. Jūs varat likt viņam vai viņai vērsties uz priekšu vai pret sienu. Kad vergs ir nostājies pozīcijā, varat izmantot krūšgalu skavas, floggerpātagas, virves, knupīšus un daudz ko citu! Jūsu BDSM sesiju bagātinās īsts Svētā Andreja krusts, un jūs jutīsieties kā profesionālā dominante! Īpaši, izmantojot pātagas un pātagas, jūs sapratīsiet, cik daudz vieglāk un ērtāk to darīt ar mūsu BDSM krustu, jo tas aizņem ļoti maz vietas un sniedz jums pietiekamu kustību brīvību! Tas dod jums vairāk vietas, lai izmantotu pātagas un seksa rotaļlietas un saprātīgi pārvietotos.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Vairāk informācijas par BDSM krustu mājās
    • Bondage Svētā Andreja krusts
    • Montāžas izmēri: 183 cm garš x 95 cm plats, roku un kāju spilventiņi: 74 cm garš x 16,5 cm plats. Augšējās ķermeņa daļas spilventiņi: 48 cm gari x 39 cm plati.
    • Materiāls: koks, tērauds, PU un PVC
    • Krāsa: melna
    • Piezīme: komplektā ir iekļauts skrūvgriezis un 20 skrūves. Montāžai nepieciešams urbis, urbjmašīna un skrūvgriezis.
    • Šis 5 detaļu BDSM krusts tiek piegādāts plakans un salocīts, lai tas diskrēti nonāktu jūsu mājās. Pēc kastes atvēršanas jūs varat samontēt katru daļu vajadzīgajā augstumā un platumā. Tas ļauj to perfekti un anatomiski pielāgot partnera augumam un roku un kāju garumam!
    • Lūdzu, ņemiet vērā, ka BDSM vienmēr jānotiek uz abpusējas vienošanās pamata un visiem dalībniekiem jāievēro atbilstoši drošības pasākumi, lai izvairītos no traumām.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    É um produto de alta qualidade, perfeito para uso privado

    Aprecio especialmente o design que economiza espaço, já que fica rente à parede e pode ser facilmente escondido atrás de um armário ou cortina quando não estiver em uso. A entrega discreta em cinco partes embaladas individualmente facilitou a montagem e o ajuste ao meu tamanho e forma corporal. O conforto desta Cruz de Santo André é impressionante, com almofadas especiais para os braços e o tronco, proporcionando uma experiência agradável. A construção robusta em aço e madeira garante estabilidade e durabilidade, mesmo sob pressão Recomendo vivamente esta Cruz de Santo André. Combina qualidade, conforto e discrição em um design atraente. Um excelente investimento para quem procura uma experiência personalizável e de alta qualidade.

      Novērtēšana 

      Mi cruz de San Andrés: un éxito total

      ¡Estoy encantado con mi nueva cruz de San Andrés! Es de alta calidad y se instala discretamente en la pared. Me encanta su diseño compacto y la comodidad que ofrece. ¡Muy recomendable para vivir tus fantasías de forma segura!

        Novērtēšana 

        Thrilled with my new St. Andrew's Cross - Quality and Discretion

        I am absolutely thrilled with my recently purchased St. Andrew's Cross. It is a high-quality product, perfect for private use, and discreetly mounts to the wall.

        I particularly appreciate the space-saving design of the cross. It lays flat against the wall and can easily be hidden behind a cabinet or curtain when not in use. The discreet delivery in five flat-packed individual parts was also a plus, as it allowed for easy mounting and adjusting to my body size and shape. The personalized setup I was able to create was a genuine highlight!

        The comfort of this St. Andrew's Cross is impressive. The specially padded pads for arms and upper body ensure a pleasant experience, even during extended use. The sturdy construction of steel and wood guarantees stability and durability, even under heavy strain.

        The numerous attachment points offer versatile options for attaching accessories such as ropes, handcuffs, ankle cuffs, and much more. This St. Andrew's Cross meets all my expectations and allows me to explore my fantasies in a comfortable and safe environment.

        Overall, I highly recommend this St. Andrew's Cross. It combines quality, comfort, and discretion in an appealing design. An excellent investment for those seeking a high-quality and customizable experience.

          Novērtēšana 

          Hochwertiges Spielgerät

          Für die devote Sklavin bzw. den devoten Sklaven gibt es keinen besseren Platz, als am Andreaskreuz fixiert zu werden. Die Zugänglichkeit bietet der dominanten Person alle Optionen, seine Dominanz durch die Stimulation der erogenen Bereiche oder das Füllen der Öffnungen der devoten Person auszuleben.

            Novērtēšana 

            You won’t regret it

            Easy to assemble. Very good quality. Definitely worth the price.

            • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
            Novērtēšana 

            Ottimo prodotto

            Mi è arrivato da circa una settimana e per ora sono soddisfatta. MEO è una garanzia

            • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            BDSM krusts sienas montāžai

            BDSM krusts sienas montāžai

            Mūsu BDSM krusts ir Svētā Andreja krusts mājām, ko var neuzkrītoši piestiprināt pie sienas. BDSM krustu izmanto BDSM sesijās, kurās partneris tiek piesiets pie BDSM krusta. Kad partneris ir sasiets, viņu var pakļaut dažāda veida sensorai stimulācijai vai Impact Play, atbilstoši jūsu vēlmēm.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: