No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Sekss slings un mīlestības šūpoles

Informatīvais biļetens

Regulējams Fuck Bench ar galvas balstu

Ja vēlaties, lai jūsu partneris iekļūst īpaši dziļi ar savu dūri, dzimumlocekli, roku vai siksnu, mūsu Doggy Style Fuck Bench ir ideāls piederums. Šis brīnišķīgais izgudrojums nav tikai seksa sols. Tas ir vispusīgs talants; un daudzfunkcionāls seksa sols vienkārši visām jūsu fantāzijām.

Vairāk informācijas

2998/00

749,90 €


-50,00 €

699,90 €

plus piegādes izmaksas

Pieejams drīzumā

    Vairāk informācijas

    Ja vēlaties, lai jūsu partneris dziļi iekļūst ar savu dūri, dzimumlocekli, roku vai siksnu, mūsu Doggy Style Fuck Bench ir ideāls aksesuārs. Šis brīnišķīgais izgudrojums nav tikai seksa sols. Tas ir vispusīgs talants; un daudzfunkcionāls seksa sols vienkārši visām jūsu fantāzijām.

     

    Mūsu Fuck Bench sastāv no trim polsterētiem, blakus novietotiem atsevišķiem soliņiem ar kopējo platumu 65 cm, kas nodrošina ērtu lietošanu. Fuck Bench vidusdaļu var pacelt, lai partneris varētu ieņemt pozas, kas atvieglo fistingu, rimming vai abiem atvieglot un padarīt seksu vieglāku un intensīvāku. Jūs varat izmantot Fuck Bench, piekārtu pie griestiem, mūsu sling statīvā vai uz grīdas.

     

    Pie Doggy Style ar mūsu Fuck Bench tas kļūst vēl ērtāks jums abiem, un jūsu partneris var iekļūt daudz dziļāk. Tas padara seksu vai fisting sajūtas vēl intensīvākas! Tā vietā, lai balstītos uz rokām, jūs balstāties uz elkoņiem. Regulējamā augstuma Fuck Bench vidējā daļa atbalsta jūsu ķermeņa augšdaļu. Tas vairāk parāda jūsu seksīgo dibenu, un jūs varat izstiept savu dibenu partnerim daudz acīmredzamākā un aicinošākā veidā. Priekšrocība jums: partneris var iekļūt vēl dziļāk

     

    Izceltākās īpašības:

     

    • Spēcīgs, drošs un ērts!
    • Šis nav tikai seksa sols. Tas ir universāls; daudzfunkcionāls seksa sols vienkārši visam.
    • Uzņemiet to stingri. Fist viņam. Pieskarieties viņam. Spank viņam. Pievelciet viņu.
    • Doggy Style vai uz muguras. Uz grīdas vai pakārts mūsu sling plauktā.
    • Ar Fuck Bench jūs izveidojat savu rotaļu istabu!

     

    Kas ir tik īpašs seksā ar Doggy Style Fuck Bench?

     

    Perspektīvas maiņa nekad nenāk par ļaunu, tad kāpēc gan seksa laikā nemainīt savu skatpunktu? Tu esi uz četrām kā kucēns, kamēr partneris dziļi iekļūst tev no muguras - mēs, protams, runājam par Doggy Style pozīciju. Tā ir viena no populārākajām seksa pozām.

     

    Suņa stila variantā tu esi ceļos uz četrām kājām, partneris stāv tev aiz muguras un iekļūst tev no mugurpuses. Jūsu pozīcija ir pasīvāka. Jūsu partneris uzņemas aktīvu lomu un pats izlemj, cik ātri un dziļi iespiesties - daudziem vīriešiem tieši tas padara Doggy Style pozīciju tik pievilcīgu. Taču arī šai pozai ir savas priekšrocības: Tavs baudas punkts - prostata - tiek stimulēts vairāk nekā citās seksa pozās.

     

    Kā lietot Doggy Style Fuck Bench?

     

    Jūs varat izmantot Doggy Style Fuck Bench uz grīdas vai piekārtu pie griestiem. Tomēr mēs iesakām to izmantot mūsu sling rāmī. Fuck Bench vidusdaļu var noregulēt augstāk, lai to varētu ērti lietot, sist ar dūri vai apskāvienos Doggy Style pozīcijā. Ja atgriežat vidusdaļu plakani pamatnes pozīcijā, varat pat izmantot mūsu Fuck Bench kā sling dēli.

     

    Fuck Bench ir uzstādīts uz ļoti izturīga metināta tērauda rāmja, kas noteikti kalpos visu mūžu. Trīs atsevišķie soliņi ir izgatavoti no koka un polsterēti ar biezu, augsta blīvuma putuplastu, kā arī apvilkti ar melnu, ūdensnecaurlaidīgu jūrniecības mākslīgo ādu.

     

    Kā tīrīt Fuck Bench?

     

    Vienkārši notīriet Fuck Bench ar mitru drānu. Ja vēlaties dezinficējošu tīrīšanu, izmantojiet mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Doggy Style Fuck Bench
    • Fuck Bench garums ir 1 metrs.
    • Ķēdes un āķīši nav iekļauti komplektā.
    • Izmēri: 65 cm x 100 cm x 10 cm.
    • Svars: 23 kg
    • Materiāls: poliuretāns, koks, metāls.
    • Ražots Eiropā
    • Iespējamie stiprinājumi: Sling Iespējamie stiprinājumi: statīvs vai piestiprināts pie griestiem.
    • Piesardzības pasākumi: PIRMS CAURUMU URBŠANAS VEICIET VISUS PIESARDZĪBAS PASĀKUMUS UN PĀRBAUDIET GRIESTU STABILITĀTI. Mēs neuzņemamies atbildību par kritieniem, kas radušies nepareizas Fuck Bench lietošanas/uzstādīšanas dēļ.



     

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    sehr gute qualität

    wenn auch nicht sehr billig, die qualiität ist aber bestens - hier 5 sterne. die farben in bordeaux und schwarz sind genau wie abgebildet. wir sind jedenfalls sehr zufrieden, die fickbank kann man unbedingt weiter empfehlen. lieferung und gute diskrete verpackung. und schnelle lieferung vielen dank markus und stefan

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Regulējams Fuck Bench ar galvas balstu

    Regulējams Fuck Bench ar galvas balstu

    Ja vēlaties, lai jūsu partneris iekļūst īpaši dziļi ar savu dūri, dzimumlocekli, roku vai siksnu, mūsu Doggy Style Fuck Bench ir ideāls piederums. Šis brīnišķīgais izgudrojums nav tikai seksa sols. Tas ir vispusīgs talants; un daudzfunkcionāls seksa sols vienkārši visām jūsu fantāzijām.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: