No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Sekss slings un mīlestības šūpoles

Informatīvais biļetens

BDSM mīlas šūpoles - Seksa šūpoles Multi Vario - līdz maks. 150 kg

Vienmēr dažādība, vienmēr jaunas pozas seksa laikā, vienmēr uzbudināts! Brīvi piekaramās BDSM mīlas šūpoles no MEO rada vislabākos apstākļus, lai bez ierobežojumiem sasniegtu visus karstos punktus un atveres. Vai jūs vienmēr neesat vēlējies izmēģināt un izbaudīt neparastas pozas?

Vairāk informācijas

2905/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Vienmēr dažādība, vienmēr jaunas pozas seksa laikā, vienmēr uzbudināts! Brīvi piekaramās BDSM mīlas šūpoles no MEO rada vislabākos apstākļus, lai bez ierobežojumiem sasniegtu visus karstos punktus un atveres.

     

    MEO® mīlas šūpoles paver jaunas, neiedomājamas seksuālās baudas un ekstāzes dimensijas! Vai jūs vienmēr esat vēlējies izmēģināt un izbaudīt neparastas pozas?



    Kādas pozas ir iespējamas mīlas šūpolēs?

     

    Ir neskaitāmas pozas un variācijas, kuras var praktizēt. Izmantojiet savu iztēli un nedaudz paspēkojieties ar iespējām. Tad mīlas šūpoles nekad nekļūs garlaicīgas un būs pilnīgi aizraujošas.

     

    Klasiskā ideja ir tāda, ka pasīvais partneris apsēžas mīlas šūpolēs, bet aktīvais partneris stāv priekšā un ķeras pie darba. Protams, tas viss darbojas arī no muguras, orāli vai anāli. Kamasutras praksi var izmēģināt arī mīlas šūpolēs.

     

    Vai zinājāt, ka mūsu mīlas šūpoles varat izmantot arī vienatnē?

     

    Ja partneris nav pieejams, mīlas šūpoles palīdz arī masturbēt. Tas sniedz jums peldēšanas sajūtu, un tas veicina orgasmu. Īpaši interesanta ir mūsu šūpošanās iekārtas izmantošana kombinācijā ar mīlas šūpolēm.

     

    Vai jūs zinājāt, ka mīlas šūpolēm ir daudz priekšrocību?

     

    Piemēram, nodarbojoties ar seksu mīlas šūpolēs, jums pieskaras tikai viena lieta - jūsu partneris. Sajūta ir tāda, it kā jūs peldētu kosmosā, un vienīgais, ko jūs jūtat, ir jūsu partneris. Tas rada sajūtu deprivācijas efektu un palielina sajūtu un baudas intensitāti.

     

    Vissvarīgākais īsumā:

     

    • Pasīvais partneris guļ pilnīgi ērti, jo mīlas šūpoles ir regulējamas un cilpas ir polsterētas. Bezsvara un neparasta seksa pieredze bez jebkādas ķermeņa daļas iesprūšanas, aizmigšanas vai akrobātikas prasmju nepieciešamības.
    • Mūsu mīlas šūpoles var ievērojami bagātināt jūsu un jūsu partnera seksuālo dzīvi. Jūs piedzīvosiet radošu, bezsvara baudu un varēsiet izmēģināt daudzas lietas, kas citādi nebūtu iespējamas. Nemaz nerunājot par iespēju tikt penetrētam ārkārtīgi dziļi visās pozās anāli, orāli vai vagināli.
    • Jūs varat izmantot mīlas šūpoles klasiskā veidā vai iekļaut tās BDSM, lomu spēlēs vai priekšspēlēs. Jūsu iztēlei nav robežu, ja vien šūpoles ir drošas un viegli pieejamas.
    • Ja vēlaties iegādāties mīlas šūpoles, ar mūsu mīlas šūpolēm jūs nekļūdīsieties. Kā liecina nosaukums "multi vario", ir iespējamas daudzas pozīcijas. Jūsu iztēlei šeit nav nekādu ierobežojumu.
    • Mūsu mīlas šūpoles ir sēdošas mīlas šūpoles, kas galvenokārt ir izgatavotas no poliestera un neilona. Šīm mīlas šūpolēm ir labi polsterētas siksnas, tāpēc šūpolēs var ļoti ērti sēdēt vai gulēt.
    • Visas cilpas ir ļoti viegli regulējamas, tāpēc tās garantē vieglu augstuma regulēšanu.

     

    Ar īpaši mīksto un plato siksnu atbalstu abi vai viens no partneriem var šūpoties erotisko vēlmju augstākajās sfērās bez jebkādas fiziskas piepūles. ONA vai ON var gulēt vai sēdēt Viņam priekšā un uz Viņa. ON var gulēt un sēdēt zem vai šūpoties UZ Viņas/viņa no ārpuses - jūsu seksa fantāzijām nav robežu! Pat braukšana ar garu, lielu dildo kļūst par elpu aizraujošu baudu.

     

    Viegli regulējamās visas cilpas un muguras siksna garantē ērtu stāvokli pat visdrosmīgākajās pozās. Komplektā ir speciāla atspere un lietošanas instrukcija, kā arī pozīciju ieteikumi, kas sniedz labu ieskatu milzīgajā variāciju klāstā.

     

    Kā tīrīt mīlas šūpoles?

     

    Mēs iesakām veikt zināmu pamataprūpi, lai mīlestības šūpoles pēc iespējas ilgāk saglabātu vislabāko kvalitāti. Laiku pa laikam ieteicams lietot arī dezinfekcijas līdzekli, piemēram, mūsu VERYCLEAN aerosolu. Tam vajadzētu būt pašsaprotamamam, jo īpaši partneru maiņas gadījumā.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Mīlas šūpoles ar platām, viegli regulējamām siksnām.
    • Komplektā ar īpašu atsperi.
    • Komplektā ietilpst lietošanas instrukcija un ieteikumi par pozīcijām.
    • Labākā kvalitāte jau vairāk nekā 25 gadus
    • Daudzas pozicionēšanas iespējas
    • Mīkstas un platas siksnas
    • Slēgta tērauda ķēde
    • Maksimāla drošība un kvalitāte
    • Var pārvadāt līdz 150 kg
    • 5 gadu garantija
    • Ražots Vācijā!
    • Attēlotais slinga rāmis nav iekļauts piegādes komplektācijā, bet ir pieejams atsevišķi.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Qualität top

    Wer Qualität sucht wird hier fündig. Man bekommt durch die Liebesschaukel die Chance, seinem Lustgefühl einen neuen Kick zu verabreichen. Es ist ein ungewohntes, aber aufregend neues Gefühl, Man kann so viele Positionen ausprobieren. Kurzum kann man seiner Lust freien Lauf lassen und gemeinsam mit Spaß kreativ werden. Der Preis ist hinsichtlich des Designs, dem mitgelieferten Montagematerial und der Belastbarkeit wirklich in Ordnung. Da Lohnt es sich im Vergleich zu billigen Produkten mal etwas zu investieren. Jetzt wo ich die Schaukel getestet habe und weiß wie schön und bequem es im Hängen sein kann, möchte ich sie auch nicht mehr missen. Es war gerade die ersten Male ein spannendes und interessantes unterfangen. Also für alle die gerne etwas Neues ausprobieren möchten, ist das genau das richtige, denn beide Partner kommen ganz auf ihre Kosten.

      Novērtēšana 

      You won't believe what you can do with this swing!

      You won't believe what you can do with this swing! Enjoy totally new dimensions of play – the BDSM Swing makes countless positions possible. slighty adjustable straps. Comes with a special spring. Max. load 150 kg. User manual and tips for positions included.
      Made in Germany…

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Made in Germany

      Very well made, strong harness, straps are sturdy, the hardware very easy to install

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      The MEO sex swing takes sex to the next level.

      The MEO sex swing takes sex to the next level. It's hard to explain how great it feels, it must be experienced. It's definitely a purchase you won't regret.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Macht Spass

      Zu empfehlen für jeden der etwas Neues ausprobieren möchte und dabei Wert legt auf Komfort und Qualität. Macht Spass

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Grenzenloses Vergnügen nicht nur bei BDSM

      Mit dieser BDSM Liebeschaukel sind der Fantasie keine Grenzen gesetzt. Habe damit ungeahnte Höhepunkte und unvergessliche Momente mit meinem Liebsten erlebt. Die Liebesschaukel besteht aus breiten, verstellbaren Gurten und besitzt eine Belastbarkeit von bis zu 150kg. Zur richtigen Montage wird dir natürlich eine Gebrauchsanleitung mitgeliefert, welche zusätzlich zur Verpackung einige interessante Stellungsvorschläge besitzt. Lass dich inspirieren oder lass deiner Fantasie beim Bondage freien Lauf. Einer erotischen, abenteuerlichen Nacht steht dir und deinem Liebesten mit dieser tollem Liebesschaukel nichts mehr im Wege.

      • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      BDSM mīlas šūpoles - Seksa šūpoles Multi Vario - līdz maks. 150 kg

      BDSM mīlas šūpoles - Seksa šūpoles Multi Vario - līdz maks. 150 kg

      Vienmēr dažādība, vienmēr jaunas pozas seksa laikā, vienmēr uzbudināts! Brīvi piekaramās BDSM mīlas šūpoles no MEO rada vislabākos apstākļus, lai bez ierobežojumiem sasniegtu visus karstos punktus un atveres. Vai jūs vienmēr neesat vēlējies izmēģināt un izbaudīt neparastas pozas?

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: