No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Sekss slings un mīlestības šūpoles

Informatīvais biļetens

fisting sling Board

Šis fantastiskais sling dēlis ir ideāls piederums, lai papildinātu savu play room. Neatkarīgi no tā, vai fisting, rimming, seksu vai šļākšanu, ar MEO sling dēli jūs varat īstenot savas tumšākās un skarbākās fantāzijas.

Vairāk informācijas

2999/00

Piegādes laiks aptuveni 4 dienas

    Vairāk informācijas

    Šis fantastiskais sling dēlis ir ideāls piederums, lai papildinātu savu play room. Neatkarīgi no tā, vai fisting, rimming, seksu vai šļakstīšanu, ar MEO sling dēli jūs varat īstenot savas vissmagākās un vissmagākās fantāzijas.

     

    Šī izturīgā seksa mēbele piedāvā ne tikai lielāku komfortu, pateicoties ērtajam polsterējumam. Liela priekšrocība ir tā, ka sling dēlis viegli šūpojas, pateicoties balstam. Tas padara iespējamas pat garas un smagas sesijas! Atšķirībā no sling paklājiņiem, sling sols ļauj jums sisties vai nodarboties ar seksu ļoti stabilā pozīcijā uz muguras, kā arī ļauj veikt citas pozas (piemēram, uz sling sola var atrasties ceļos).

     

    Izceltākās iespējas:

     

    • Ērts sling dēlis "peldošam" seksam.
    • Stabila konstrukcija lielākai drošībai asā seksa laikā.
    • Liela /guļamā virsma ar biezu polsterējumu: Sling dēlis ir ne vairāk kā 100 cm garš un ne vairāk kā 75 cm plats un piedāvā pietiekami daudz vietas visām seksa pozām.
    • Viegli tīrāms.
    • Noslogojamība līdz 180 kg
    • Optimāli piemērots izmantošanai mūsu sling rāmī

     

    Kas ir tik īpašs sling dēlim?

     

    Šo daudzpusīgo un ergonomiski veidoto sling dēli var izmantot spankingam, verdzībai, seksam un citām seksuālām aktivitātēm, fisting, rimming palutinošai masāžai un intensīviem seksa piedzīvojumiem, un pieder kā pamataprīkojums gandrīz katrā rotaļu istabā!

     

    Kā lietot sling dēli?

     

    Ar sling dēli jūs varat baudīt īpaši dziļu iekļūšanu ar minimālu piepūli un izmēģināt jaunas seksa pozas un anālo seksu fisting izmēģiniet. Lielais sling dēlis ar bagātīgu polsterējumu no biezas ādas imitācijas nodrošina ērtas pozīcijas. Sling dēli var ātri pakārt sling rāmī vai pie griestiem uz izturīgiem griestu āķiem (nav iekļauti komplektā). Ar karabīnes palīdzību sling dēli var viegli noregulēt līdz vēlamajam augstumam un leņķim. Ideāli piemērots dažāda lieluma partneriem un daudzpusīgām pozīcijām.

     

    Kā tīrīt sling dēli?

     

    Vienkārši notīriet sling dēli ar mitru drānu. Ja vēlaties dezinficējošu tīrīšanu, lūdzu, izmantojiet mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • sling Sols vai sling dēlis
    • Ķēdes un āķīši nav iekļauti komplektā.
    • Izmēri: 65 cm x 100 cm x 10 cm.
    • Svars: 13 kg
    • Materiāls: poliuretāns, koks, metāls.
    • Ražots Eiropā
    • Iespējamie stiprinājumi: Iespējamie stiprinājumi: Sling rāmī vai piestiprināt pie griestiem.
    • Piesardzības pasākumi, nostiprinot pie griestiem: pirms caurumu urbšanas veiciet visus piesardzības pasākumus un pārbaudiet griestu stabilitāti. Mēs neuzņemamies atbildību par kritieniem, kas radušies nepareizas sling sola lietošanas/montāžas dēļ.



     

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Hochwertig

    Sehr schöne, hochwertige Sex Schaukel. Gut und stabil verarbeitet. Durch die breite Fläche auch für zwei Personen bequem zu nutzen. Preis finde ich gerechtfertigt.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Effektiv und auch bequem

    Bis vor kurzem habe ich immer einen normalen Ledersling benutzt und seit kurzem dieses Sling Board. Ich persönlich empfinde das als effektiver und bequemer beim Fisten, allerdings ist das wohl eher Geschmacksache. Die Verarbeitung und die Polsterung sind jedenfalls toll und man kann das Board sehr gut im Slinggestell nutzen. Ein weiterer Vorteil ist der Bezug, der sich am Ende des Tags einfach reinigen lässt.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    fisting sling Board

    fisting sling Board

    Šis fantastiskais sling dēlis ir ideāls piederums, lai papildinātu savu play room. Neatkarīgi no tā, vai fisting, rimming, seksu vai šļākšanu, ar MEO sling dēli jūs varat īstenot savas tumšākās un skarbākās fantāzijas.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: