No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Seksa rotaļlietas

Informatīvais biļetens

Anal Sucker

Portāls Anal Sucker by MEO ir inovatīva seksa rotaļlieta, kas sūc jūsu rozeti un pēc tam laiza, sūc un sūc! Elpu aizraujoša sajūta - gluži kā mēle, kas laiza tavu anālo atveri un pēc tam iekļūst dziļāk, lai novestu tevi līdz anālajam orgasmam!

Vairāk informācijas

2382/00

99,90 €


-20,00 €

79,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    MEO Anal Sucker ir inovatīva seksa rotaļlieta, kas sūc rozeti un pēc tam laiza, sūc un sūc! Elpu aizraujoša sajūta - gluži kā mēle, kas laiza tavu anālo atveri un pēc tam iekļūst dziļāk tevī, lai izraisītu anālo orgasmu!

     

    Anālās atveres laizīšana joprojām ir nedaudz tabu tēma, lai gan tā var sniegt pilnīgi jaunus un neparastus orgasmus. Izmēģini to un pārliecinies pats, kā tas ir, ja tevi palutina ar Anal Sucker! MR PLAY by MEO ® dizaina balvas ieguvējam ir 12 dažādi sūkšanas režīmi. Tāpēc jūs varat atrast ideālo iestatījumu intensīvam seksam rimming Lai jūs varētu palutināt ar intensīvu seksu. Turklāt mūsu Anal Sucker atpazīst jūsu anālās atveres smalkumus un rada perfektu sūkšanas efektu. Mīkstā mutīte apņem jūsu rozeti un sūc, sūc un laiza, līdz jūs sasniedzat anālo orgasmu.

     

    Anālās atveres laizīšana var būt ātrā seksa kulminācija vai intensīva priekšspēle anālajam seksam. Tūpļa laizīšana ir ideāli piemērota, lai spēcīgo un dažkārt saspringto sfinktera muskulatūru atbrīvotu, gaidot penetrāciju ar dzimumlocekli vai rotaļlietu.

     

    Anal Sucker izmantošana ir ļoti vienkārša. Izmantojiet nedaudz Aquameo lubrikanta, lai uzlabotu sūkšanas efektu, novietojiet to uz anālās atveres, un tas stingri sūc. Jūs varat kontrolēt 12 dažādus režīmus, vienkārši nospiežot funkciju pogu seksa rotaļlietas apakšpusē.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • rimming Anālā seksa rotaļlieta vīriešiem
    • 12 dažādi sūkšanas režīmi
    • Uzlādējams, izmantojot USB savienojumu
    • Materiāls: silikons un plastmasa, nesatur ftalātus
    • MR PLAY by MEO ® ir inovatīvs vīriešu seksa rotaļlietu zīmols
    • Izmēri: 27 mm diametrs un 116 mm garums
    • Lūdzu, izmantojiet tikai ar ūdenī šķīstošiem lubrikantiem, piemēram AnalPush vai AQUAMEO. Nedaudz EXTREMEO aerosola palīdzēs jums ievietot pat lielākas seksa rotaļlietas bez sāpēm.
    • Notīriet ar siltu ūdeni un mūsu aerosolu VERYCLEAN.
    • MR PLAY BY MEO ® Analtoys: rotaļlietas īpašai baudas sajūtai
    • Ja jums patīk eksperimentēt, jautri pavadīt laiku, izmēģinot jaunas lietas, un vēlaties piedzīvot intensīvāku orgasmu, tad MEO ® anālās rotaļlietas ir tieši jums. Tās ļauj stimulēt jūsu erogēniskāko zonu - anālo atveri - un izjust sajūtas, ko nekad agrāk neesat izjutuši. Pie anālās atveres savienojas vairāki nervu ceļi, kas sniedz jums īpašu baudas sajūtu.
    • MEO® seksa rotaļlietas ir kvalitatīvi izgatavotas un aprīkotas ar izsmalcinātām funkcijām. Plašajā piedāvājumā ir gan atsevišķas rotaļlietas, gan seksa rotaļlietas pāriem; no vienkārša dildo līdz ultramodernai seksa mašīnai. MEO ® zīmols aicina jūs tās izmēģināt un tādējādi meklēt nākamo aizraujošo piedzīvojumu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Super invention

    Un petit appareil ce "Anal Sucker" mais il est très puissant. La sensation est indescriptiblement intense.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Sono assolutamente entusiasta

    Un dispositivo piccolo ma molto potente. La sensazione è indescrivibile ma molto molto buona.

      Novērtēšana 

      I love it

      The suction is just right to get a good sensation from it, left me nice and puffy! Easy to clean and good solid toy for any anal enthusiast who is looking for lots of new feelings!

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
      Novērtēšana 

      Anal Sucker - wunderbar

      Ich bin mehr als begeistert vom Anal Sucker. So eine Funktion ist toll, wirklich einmalig und ich habe sie noch nie bei einem anderen Toy gesehen. Ich habe so geile Gefühle erlebt, wie ich sie vorher noch nie erlebt habe. Ein wundervolles, innovatives Sextoy, das ich komplett ohne Vorbehalte weiter empfehlen kann.

        Novērtēšana 

        Je suis très enthousiaste

        Je suis très enthousiaste à propos de ce jouet sexuel, le "Anal Sucker". La fonction est vraiment unique. Je vis des sensations comme je n'en avais jamais vécues auparavant. C'est encore mieux que le vrai rimming ! Un produit que je peux recommander sans hésitation. De plus, je dois aussi vivre et remercier le service client de MEO, car l'envoi au Maroc se fait toujours sans problème et de manière très discrète.

        • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
        Novērtēšana 

        Mauvaise surprise

        je pensais avoir trouvé le sextoy rare que je cherche depuis longtemps, alors j'ai acheté cet anal sucker.... Mais alors là vraiment je suis très déçu car le descriptif ne correspond vraiment pas à la réalité, en effet je ne ressens aucune sensation d'aspiration ou de léchage, mais vraiment rien !! j'entends juste le bruit du petit moteur et c'est tout. Je regrette vraiment cet achat et je ne le recommande à personne, mêmes les plus novices de ce côté là !!!

          Novērtēšana 

          Ottimo

          Fornisce una sensazione molto speciale e piacevole e si sente meravigliosamente

            Novērtēšana 

            Déçu !

            Très déçu par cet achat, le descriptif ne correspond absolument pas à la réalité : "sensation époustouflante" !!! Vraiment n'importe quoi, à part le bruit du moteur on ne ressent absolument rien !!

            • 3 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
            Novērtēšana 

            Wow

            Feels great, both of us really like this one!

            • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
            Novērtēšana 

            Unglaublich geil

            Unglaublich geil wie das Ding lutscht und saugt! Bis jetzt hat das noch kein Typ besser bei mir gemacht !!!! Ganz klare Kaufempfehlung für Männer die auf Rimming stehen!!!!

            • 7 no 7 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Anal Sucker

            Anal Sucker

            Portāls Anal Sucker by MEO ir inovatīva seksa rotaļlieta, kas sūc jūsu rozeti un pēc tam laiza, sūc un sūc! Elpu aizraujoša sajūta - gluži kā mēle, kas laiza tavu anālo atveri un pēc tam iekļūst dziļāk, lai novestu tevi līdz anālajam orgasmam!

            Uzrakstiet savu pārskatu

            Citi klienti arī iegādājās:

            30 citas preces tajā pašā kategorijā: