No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

BDSM mēbeles un seksa mēbeles

Informatīvais biļetens

Seksa mēbeles - atpūtas krēsls - kinky BDSM Couch

Ar šo ērto, skaisto un kompakto MEO seksa šezlongu jūsu mežonīgākās fantāzijas piepildīsies! Mūsu seksa mēbeles ir ne tikai īpaši ērtas gandrīz visām seksa pozām, bet arī izceļ katru telpu, pateicoties to augstas kvalitātes izskatam un estētikai.

Vairāk informācijas

2941/00

1 299,90 €


-300,00 €

999,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar šo ērto, skaisto un kompakto MEO seksa šezlongu jūsu mežonīgākās fantāzijas piepildīsies! Mūsu seksa šezelis ir ne tikai īpaši ērts gandrīz visās seksa pozās, bet arī izceļ katru telpu, pateicoties tā augstas kvalitātes izskatam un estētikai.

     

    Seksa mēbeles, kas pārliecina ikvienu, jo anatomiski ideālas formas seksa šezlonam ir pat noņemami un regulējami ierobežojumi, kas to padara ideāli piemērotu verdzības seansiem. Turklāt divi pozicionēšanas spilveni ļauj ērti atrasties guļus stāvoklī un atbalsta, lai seksa laikā beidzot varētu pilnīgi nepiespiesti izbaudīt gandrīz neiespējamas pozas. Ļaujiet viens otram ar šo seksīgo mēbeli, kas noteikti pacels jūsu mīlas dzīvi jaunā līmenī - jums tas patiks!

     

    Izcilākie elementi:

     

    • Elegants, seksīgs dizains: Seksa šezlonam ir izturīga metāla un koka pamatkonstrukcija, tas ir lieliski polsterēts un pārklāts ar gludu, seksīgu PU ādu, ko ir īpaši viegli tīrīt un uz kuras ir patīkami slīdēt un nodarboties ar seksu.
    • Izturīgs un lieliski piemērots seksam trijatā, Sex Chaise Longue ir veidots tā, lai vairāk nekā divi cilvēki varētu to baudīt dažādās pozās.
    • Unikālais dizains ir piemērots pat cietajam seksam.
    • Ērti seksa spilveni: Komplektā ir divi spilveni, viens mīksts un otrs stingrs, kurus varat izmantot ceļgaliem, plaukstām, elkoņiem vai sēžamvietai. Tādējādi jūs varat vēl ērtāk izbaudīt visas pozas. Spilveni arī nepieciešamības gadījumā maina seksa šezona formu un novērš izliekumu, ja kādā noteiktā pozā dodat priekšroku plakanai pamatnei.
    • Sagatavots paverdzināšanai: komplektācijā ietilpst siksnas, kā arī roku un kāju aproces, ar kurām varat sasiet savu partneri!
    • Seksa mēbeles ar 1000 iespējām! Nelielu pārskatu par iespējamām seksa pozām seksa laikā jūs varat atrast šeit MEO.

     

    Kas ir īpašs seksa šezlonā?

     

    Modernais un pievilcīgais seksa šezlongs piešķir jūsu seksuālajai dzīvei pavisam jaunu dimensiju! Seksa šezlonga pamatkonstrukcija ir izgatavota no koka un metāla un ir aprīkota ar mīkstu iekšējo oderi, kas nodrošina īpaši augstu komforta līmeni un padara to par izturīgu seksa mēbeli. Virsma ir apvilkta ar gludu, viegli tīrāmu PU ādu lakādas izskatā, kas ir absolūti patīkama uz ādas un spēj izturēt gandrīz jebkuru šķidrumu, ar ko tā tiek pakļauta. Ar komplektācijā iekļautajiem diviem spilveniem jūs varat mainīt un paplašināt atpūtas krēsla formu, izlīdzinot atpūtas krēsla virsmas izliekumu ar spilvenu, lai jūs varētu baudīt vēl vairāk pozu. Izmantojiet spilvenus kā seksa palīglīdzekli un atbalstu vai lai apslāpētu viņa baudas kliedzienus, kad esat uz viņu spēcīgi uzspiedis, ar katru spēcīgu grūdienu iespiežot viņa galvu spilvenā! Sasienieties ar dīvānam pievienotajām izturīgajām siksnām un aprocēm un ļaujiet savam Top tās izmantot, kamēr jūs līksmojat ekstāzē uz seksa šezlonga. Izbaudiet anālo seksu, rimming un dūkošanu pavisam jaunā veidā! Dažādās iespējas, ko piedāvā šis seksa atpūtas krēsls, patiešām ļauj jums izdzīvot visas savas fantāzijas pilnīgā komfortā. Mūsu atpūtas krēsls ir seksa rotaļu laukums, kurā varat atraisīties bez ierobežojumiem!

     

    Kā tīrīt šezlongu?

     

    Pēc lietošanas jūs varat vienkārši noslaucīt seksa šezlongu ar mitru drānu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Luksusa seksa šezlonga ar roku aprocēm un 2 atbilstošiem pozu spilveniem
    • Patiess uzmanību piesaistošs risinājums - uzlabo jebkuras telpas izskatu
    • Bezgalīgas iespējas - ideāli piemērots dažādām seksa pozām!
    • Noslogojamība līdz 199 kg
    • Izturīgs, izturīgs un daudzpusīgs
    • Gatavs sasaistīšanai - ideāli piemērots BDSM sesijai
    • Polsterēts un īpaši ērts
    • Regulējami ierobežojumi
    • Komplektā iekļauti divi spilveni divām pozīcijām
    • Izturīgs rāmis un grezna apdare
    • Vegānāda
    • Viegli tīrāms
    • Materiāls: koks, metāls, poliesteris, poliuretāns
    • Izmēri: Augstums 745 mm, platums 495 mm, garums 1655 mm
    • Spilvena izmēri: 47 x 30 x 10 cm un 47 x 50 x 17 cm
    • Svars: aptuveni 32 kg

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Versatile and convenient to use

    The delivery was very fast and the furniture was neatly packed. It makes a robust impression and is elegant in appearance.

      Novērtēšana 

      Erwartungen voll und ganz erfüllt!!!

      Die Sex Chaiselongue ist nicht ganz billig, aber hat unsere Erwartungen voll und ganz erfüllt. Die Verarbeitung ist hochwertig, stabil und die Chaiselongue sieht einfach klasse aus. Geliefert wurde die Chaiselongue absolut diskret, gut und sicher verpackt. Wir können und werden es weiter empfehlen.

        Novērtēšana 

        Alles super. Sehr zufrieden.

        Tolles Design und gute Verarbeitung. Der Sexsessel bzw. Sexliege bereitet uns viel Spass.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Seksa mēbeles - atpūtas krēsls - kinky BDSM Couch

          Seksa mēbeles - atpūtas krēsls - kinky BDSM Couch

          Ar šo ērto, skaisto un kompakto MEO seksa šezlongu jūsu mežonīgākās fantāzijas piepildīsies! Mūsu seksa mēbeles ir ne tikai īpaši ērtas gandrīz visām seksa pozām, bet arī izceļ katru telpu, pateicoties to augstas kvalitātes izskatam un estētikai.

          Uzrakstiet savu pārskatu

          Citi klienti arī iegādājās:

          30 citas preces tajā pašā kategorijā: