No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

HiSmith jāšanas mašīnas

Informatīvais biļetens

HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 ar tālvadības pulti

Nākamās paaudzes jāšanas mašīnas! Mūsu HiSmith seksa mašīna izmanto revolucionāru seksa tehnoloģiju, lai dienas beigās nodrošinātu jums pelnīto apmierinājumu! To var pat kontrolēt no jebkuras vietas pasaulē, izmantojot lietotni; no draugiem vai svešiem cilvēkiem, tieši tā, kā tev patīk!

Vairāk informācijas

2919/00

879,90 €


-100,00 €

779,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Nākamās paaudzes jāšanas mašīnas! Mūsu HiSmith seksa mašīna izmanto revolucionāru seksa tehnoloģiju, lai dienas beigās nodrošinātu jums pelnīto apmierinājumu! To var kontrolēt pat visā pasaulē, izmantojot lietotni; draugi vai svešinieki, tieši tā, kā tev patīk!

     

    Izceltākās funkcijas:

     

    • Jaudīga drāšanās mašīna ar līdz pat 240 sitieniem minūtē.
    • Ar lietotnes starpniecību var kontrolēt jūsu partneris, draugi vai pilnīgi sveši cilvēki!
    • Regulējams leņķis un augstums individuālai baudai.
    • Iespiešanas dziļumu var regulēt no 3 līdz 15 cm
    • Ergonomisks dizains - vadība ar tālvadības pulti vai lietotni un vienkārša montāža.
    • Izturīga konstrukcija ar hromētiem tērauda stieņiem.

     

    HiSmith Premium Fuck Machine ar tālvadības pulti neatlaidīgi spiež jūsu baudas kanālā un nodrošina tādu intensitāti, kādu vēl nekad neesat piedzīvojis. Vadāma ar lietotni, šī fuck machine ir pilnībā jūsu kontrolē vai, ja vēlaties, jūsu draugu vai pilnīgi svešu cilvēku kontrolē!

     

    Ar savu ārkārtīgi jaudīgo dzinēju, drāšanās mašīna sasniedz grūdienu ātrumu, par kādu līdz šim varējāt tikai sapņot. Vienkārši noregulējiet tālvadības pults regulatoru, lai iestatītu ātrumu, un izbaudiet ārkārtīgi dziļu un neparasti uzbudinošu iekļūšanu. Cik daudz jūs varat izturēt?

     

    Komplektā ar augstākās kvalitātes silikona dildo šajā fantastiskajā seksa mašīnā ir viss, kas nepieciešams, lai sāktu tūlītēju darbību. Silikona dildo ievietošanas garums ir 15 cm, un tas pārsteidz ar dzīslotu kātu, izspūrušām bumbiņām un izteiktu dzimumlocekli. Šo augstas kvalitātes mīlas mašīnu var perfekti ievietot un vadīt tieši tur, kur vēlaties. Kāpēc gan neuzaicināt draugu, lai noskatītos, kā jūs patiešām labi izjādējaties?

     

    Tālvadības pults ir nepieciešama tikai viena AAA baterija, lai jūs varētu izmantot dažādas iespējas vienatnē vai kopā ar partneri. Tālvadības pults vietā varat izmantot arī inovatīvo HiSmith lietotni savā viedtālrunī, lai izlemtu, vai vēlaties, lai jūs apmierina draugi vai pilnīgi sveši cilvēki. Vai tā nebūtu absolūti aizraujoša doma - pilnībā ļauties pilnīgi svešiem cilvēkiem un ļaut sevi izmantot bez jebkādiem "ja" un "bet"?

     

    Ergonomiski veidoto HiSmith Premium Fuck Machine var ātri un viegli uzstādīt, un tā augstumu var regulēt, lai apmierinātu jūs individuāli. To var regulēt arī vairākos leņķos, un piespiešanas dziļumu var mainīt no 3 cm līdz 15 cm atkarībā no tā, kā jūs tobrīd jūtaties. Geniālais dizains nozīmē arī to, ka šo augstākās klases trīcēšanas mašīnu varat izbaudīt dažādās pozās, piemēram, suņa stilā, braucot ar mašīnu uz gultas, misionāra vai stāvus - iespējas patiešām ir bezgalīgas. HiSmith Premium seksa mašīna ir apbrīnojami klusa, taču mēs nevaram apsolīt, ka arī jūs būsiet kluss, kad sāksies jāšanās un jūs kliegsiet un stenēsiet no baudas.

     

    Izturīgā konstrukcija ir izgatavota no hromēta tērauda kronšteiniem, padarot seksa mašīnu izturīgu un ideāli piemērotu tiem, kam seksa laikā patīk iet smagāk!

     

    Neaizmirstiet pasūtīt mūsu piesūcekņa adapteri vai Vac-U-Lock adapteri, lai jūs varētu piestiprināt pie mašīnas visus savus iecienītākos dildo vai dibena spraudņus.

     

    Un tagad, visdraudzīgākajā veidā: GET FUCKED!

     

    Sīkāka informācija:

     

    • HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0 (HiSmith Premium 1 Fuck Machine 2.0)
    • Vadāms ar viedtālruni, izmantojot lietotni
    • Izstrādājuma izmēri: 46,8 x 26 x 44,9 cm
    • Izstrādājuma svars 11,15 kg
    • Barošanas avots: Iebūvējamā jauda: elektrības tīkla pieslēgums
    • Tālvadības pults
    • Piegādes komplektācija: Šukšanas ierīce, 1 x ātruma regulators, 1 x tālvadības pults, 1 silikona dildo uzgalis
    • Materiāls: Mašīna: hromēts nerūsējošais tērauds, plastmasa, alumīnijs. Dildo: 100% medicīniskais augstākās kvalitātes silikons.

     

     

    HiSmith irbuļmašīnas ar aplikācijas vadību

    Kā darbojas jaunā Hismith Smart lietotne?

    Android ierīcēm dodieties uz Google Play veikalu. IOS ierīcēm atveriet Apple Store. Kad esat atvēris App Store, meklējiet Hismith un lejupielādējiet attiecīgo Hismith Smart App. Lietojumprogrammu var instalēt dažādās valodās, piemēram, angļu, holandiešu, vācu, franču, ķīniešu un japāņu valodā. Mēs iesakām izvēlēties angļu valodas iestatījumu, jo lietotne ir īpaši izstrādāta lietošanai angļu valodā: Šādā veidā tā darbosies pēc iespējas raitāk. Turklāt arī lietotnes interaktīvā platforma, kurā lietotāji var dalīties savā pieredzē, pārsvarā ir angļu valodā - tāpēc šī ir labākā valoda, kurā jums vislabāk veidot tīklu. Taču varat arī viegli pārslēgties starp valodām, mainot valodas iestatījumus lietotnē.

    Bezgalīga jautrība

    Lietotne piedāvā dažādas funkcijas un funkcijas. Piemēram, jums vienmēr ir pieejams pārskats par 8 frekvencēm, un katru dienu tiek pievienoti jauni varianti. Lietotne ir arī vienīgais veids, kā izvēlēties savas frekvences un ātrumus. Turklāt ar lietotnes palīdzību varat kontrolēt ierīci attālināti un pat nodot vadību citai personai, kas atrodas pavisam citā pasaules vietā, un ļaut viņai vadīt ierīci. Tas nozīmē, ka pat tad, ja jūs un jūsu seksa partneris atrodaties tālu viens no otra, jūs joprojām varat justies cieši saistīti, izmantojot lietotni. Un, ja jūtaties īpaši "avantūrīgi", varat pat ļaut svešiniekam pārņemt kontroli pār savu baudu un apmierinājumu īpašajā lietotnē platform.....

    Izvēlieties savu baudu

    Izmantojot Hismith Smart lietotni, varat iestatīt savu pievilkšanās biežumu un ātrumu, kā arī saglabāt iecienītākos iestatījumus nākotnei. Varat arī izpētīt citu lietotāju izveidotās programmas (un viņi var izmantot jūsu programmas) - tas sniedz jums nebeidzamu dažādību, nodarbojoties ar seksu ar savu seksa mašīnu! Hismith kopienas platformas lietotāji var arī virtuāli "patikt" cits citam, tērzēt, dalīties ar savām izveidotajām programmām un daudz ko citu.

    Hismith® Smart App priekšrocības

    • Sekss! Ar jums, jūsu partneri vai svešiniekiem! Jebkurā laikā un jebkurā vietā!
    • Kontrolējiet HiSmith seksa mašīnu no jebkuras vietas pasaulē
    • Izvēlieties savu ātrumu
    • Izveidojiet savas programmas un frekvences
    • Tiešā vadība: pavelciet uz ekrāna uz augšu un uz leju, lai palielinātu/samazinātu ātrumu
    • Ļaujiet savam partnerim, mīļotajam vai svešiniekam kontrolēt jūsu baudu, izmantojot Hismith Smart lietotni
    • Iedvesmojieties no citiem lietotājiem un dalieties ar saviem padomiem un trikiem

     

    Lejupielādēt

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Stößt richtig geil zu

    Es ist ein Genuss von der Maschine ordentlich durchgenommen zu werden, allerdings ist der mitgelieferte Dildo für mich etwas zu klein, man muss schon sehr aufpassen das er nicht ständig rausflutscht, habe mir daher noch zwei größere bei MEO nachbestellt die bleiben nun auch bei höherer Geschwindigkeit drin. Wenn man mit niedrigerer Geschwindigkeit arbeitet kann man sich auch schon mal ne Stunde am Stück verwöhnen lassen ohne dass der Motor zu heiß wird. Ich würde dieses Gerät jederzeit nochmal kaufen und kann es nur wärmstens empfehlen!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Ich bin glücklich

    Es gibt einfach nichts zu sagen, als: schon die Paketannahme weckte Hoffnung. Das Gewicht. Unglaublich. Alles ist massiv, kein Billigteil, sehr wohl ist eine Betriebsanleitung dabei, in Englisch UND gutem Deutsch. Ich bin Novize, aber diese Maschine wird mich zur Fickstute machen. Huuuuuuiiiii :)

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Sehr gut und solide

    Robuste, saubere Verarbeitung. Ich bin zwar kein Sexmaschinen-Ingenieur aber alles scheint sehr gut und solide verarbeitet zu sein. Einstellen der Hublänge und Winkel selbsterklärend und schnell zu bewerkstelligen. Kliclocksystem ist ebenfalls super. Bei der Hublänge habe ich 12 cm gemessen. Ich habe mir einige andere Geräte angeschaut und bei vielen ist mir aufgefallen das die Hublange im Vergleich meist bei der Hälfte oder weniger liegt. Der mitgelieferte Dildo ist etwas weicher als ich dachte und hat eine sehr gute Qualität. Natürlich 5 Sterne von mir!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 ar tālvadības pulti

    HiSmith Premium 1 App Fuck Machine 2.0 ar tālvadības pulti

    Nākamās paaudzes jāšanas mašīnas! Mūsu HiSmith seksa mašīna izmanto revolucionāru seksa tehnoloģiju, lai dienas beigās nodrošinātu jums pelnīto apmierinājumu! To var pat kontrolēt no jebkuras vietas pasaulē, izmantojot lietotni; no draugiem vai svešiem cilvēkiem, tieši tā, kā tev patīk!

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    27 citas preces tajā pašā kategorijā: