No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dildi

Informatīvais biļetens

Dildo Hunglock TITAN 30 x 9 cm

MEO® Hunglock sērijas XXL TITAN dildo no Hunglock sērijas ir ar spēcīgi dzīslotu virsmas tekstūru, kas nodrošina īpaši reālistiskas sajūtas. Neraugoties uz tā ievērojamo 35 cm garumu, 9 cm platais dildo ir īpaši ērts ievietošanai, pateicoties elastīgajam materiālam. Izteikti izteiksmīgais dzīslojums intensīvi masē jūsu karstos punktus.

Vairāk informācijas

3047/00

149,90 €


-30,00 €

119,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    MEO® Hunglock sērijas XXL TITAN dildo ir ar spēcīgi dzīslotu virsmas tekstūru, kas nodrošina īpaši reālistisku sajūtu. Pateicoties elastīgajam materiālam, 9 cm platu dildo ir īpaši patīkami ievadīt anāli, neskatoties uz tā ievērojamo 35 cm garumu. Izteikti izteiksmīgais dzīslojums intensīvi masē jūsu karstos punktus. Izbaudiet absolūti piepildītu anālo piedzīvojumu un ļaujiet sevi pārsteigt ar elpu aizraujošo 30 cm iebāžamo garumu. Platā kājiņa iesūc visas gludās virsmas, tādējādi piedāvājot iespēju izdomas pilniem solo seksa piedzīvojumiem. Šis XXL dildo ir saderīgs arī ar Vac-U-Lock sistēmu un daudziem mūsu seksa aparātiem.

     

    Kas padara šo dildo tik īpašu?

     

    Šis dildo ir saderīgs ar patentēto Vac-U-Lock sistēmu, un to var izmantot, piemēram, ar atbilstošu peginga siksniņu vai mūsu seksa mašīnu. Dildo ir brīnišķīgi elastīgs, sasniedz ikvienu vietu dziļi jūsu iekšienē un piedalās visās seksa variācijās. Neliels Extremeo aerosols atvieglo ievietošanu! Izgatavots no vinila un saderīgs ar visiem MEO® lubrikantiem.

     

    MEO™ ir speciālists un viens no vadošajiem neparastu un lielu dildo un anālo seksa rotaļlietu veikaliem vīriešiem un sievietēm. Ja vēlaties iegādāties dubulto dildo, anālo spraudni, vibratoru, anālās bumbiņas vai dildo, mūsu dildo veikalā jūs atradīsiet plašu produktu klāstu gan iesācējiem, gan pieredzējušiem anālo rotaļu spēlētājiem.

     

    Materiāls un kopšana:

     

    Šī seksa rotaļlieta ir izgatavota no augstas kvalitātes vinila. Materiāls ir lieliski elastīgs un slidens. Turklāt mūsu izmantotais vinils ir ļoti stabils, tāpēc jūsu seksa rotaļlieta kalpos ilgu laiku. Rotaļlietu var tīrīt ar maigām ziepēm un ūdeni. Rūpīgai higiēnai mēs iesakām arī regulāri lietot mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Dildo Hunglock TITAN 30 x 9 cm
    • Materiāls: vinils, nesatur ftalātus, viegli tīrāms un ādai draudzīgs
    • Lubrikants: Mēs iesakām izmantot mūsu lubrikantus FUCKSLUT, EZ2FUCK vai MANCUNT.
    • Tīrīšana: Silts ūdens un mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzeklis VERYCLEAN
    • Mūsu EXTREMEO aerosols atslābina jūsu sfinkteri un atvieglo ievietošanu.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Er bietet das was Man(n) braucht.

    Das war mein erstes großer Riesendildo als ich den ausgepackt habe habe ich mich schon derbe erschrocken. Ich hatte vorher nur Erfahrungen mit Durchmessern von 5 bis 6 cm. Aber das war schon ein großer Schritt in eine andere LIga zu kommen von einem Durchmesser von 9 cm. Habe so ungefähr eine Woche trainiert bis er halbwegs rein ging. Aber am Anfang habe ich echt nur gedacht den kriegst du nie rein. Dann irgendwann lief es perfekt. Ich benutze ihn mit EZ2FUCK silikonbaisert. Er gleitet dann einfach supergut rein. Den Anfängern empfehle ich nur geht langsam nach und nach ran irgendwann klappt es schon. Absolute und klare Kaufempfehlung.

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    AWESOME

    I have long been looking for something bigger and waited until this dildo was on sale. Then I could hardly wait to unpack it. I must say that I was really surprised by the size, it is significantly larger than I expected...
    After a short cleaning I had to try it of course immediately. I think the rating " satisfactory " is really appropriate with this awesome dildo. It is not too hard but also not too soft and by the suction cup from the Fuck & Play accessories to use really everywhere where you want to use. However, it should be used in any case with plenty of lube. Thus, who looks for something BIG, should buy this dildo in any case, I would do it again at any time.

    • 3 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Dildo Hunglock TITAN 30 x 9 cm

    Dildo Hunglock TITAN 30 x 9 cm

    MEO® Hunglock sērijas XXL TITAN dildo no Hunglock sērijas ir ar spēcīgi dzīslotu virsmas tekstūru, kas nodrošina īpaši reālistiskas sajūtas. Neraugoties uz tā ievērojamo 35 cm garumu, 9 cm platais dildo ir īpaši ērts ievietošanai, pateicoties elastīgajam materiālam. Izteikti izteiksmīgais dzīslojums intensīvi masē jūsu karstos punktus.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: