No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Prostatas stimulatori

Informatīvais biļetens

Rude-Boy Xtreme Prostatas vibrators no Rocks-Off

Ar unikālo prostatas vibratoru Rude-Boy Xtreme no Rocks-Off jūs piedzīvosiet intensīvus prostatas orgasmus un atklāsiet pavisam jaunu baudas dimensiju! Šī luksusa seksa rotaļlieta ar diviem jaudīgiem motoriem nosaka jaunus standartus intensīvas prostatas stimulācijas ziņā.

Vairāk informācijas

3367/00

129,90 €


-30,00 €

99,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Ar unikālo prostatas vibratoru Rude-Boy Xtreme no Rocks-Off piedzīvosiet intensīvus prostatas orgasmus un atklāsiet pavisam jaunu baudas dimensiju! Šī luksusa seksa rotaļlieta ar diviem jaudīgiem motoriem nosaka jaunus standartus attiecībā uz visintensīvāko prostatas stimulāciju.

     

    Atklājiet prostatas stimulācijas priekus un piedzīvojiet garākus un intensīvākus orgasmus nekā jebkad agrāk. Ar mīkstajiem, maigi stimulējošajiem uzgaļiem Rude-Boy Xtreme vienlaikus stimulē prostatu un starpribu. Izgatavots no ķermenim draudzīga silikona un īpaši elastīgs, tas lieliski pielāgojas vīrieša anatomijai, garantējot maksimālu komfortu prostatas stimulācijas laikā.

     

    Izbaudiet pilnīgi jauna veida seksuālo baudu - prostatas orgasmu!

     

    Prostatas orgasms ir daudz intensīvāks un dziļāks par parasto orgasmu, tas sniedz neticamu sajūtu gammu, kas pārpludinās jūsu sajūtas un ievedīs jūs augstākās eiforijas un ekstāzes stāvoklī. Prostata, ko bieži dēvē par "vīriešu G punktu", ir apslēpts dārgums, kas gaida, kad tiks atklāts. Slēpta, bet ar lielu spēku apveltīta, šī nelielā dziedzeris ir pulsējošu baudas viļņu avots, kas plūst cauri visam ķermenim. Tas ir orgasms, kas ne tikai pastiprina seksuālo pieredzi, bet arī veicina seksuālo veselību. Tad kāpēc gaidīt? Iekarojiet jaunas baudas virsotnes ar prātu aizraujošu prostatas orgasmu. Ir pienācis laiks patiešām iepazīt savu ķermeni un atklāt pavisam jaunu seksuālās apmierinātības nodaļu. Jo sekss nav tikai kulminācijas sasniegšana, bet arī baudas gūšana, lai tur nonāktu....

     

    Prostatas vibrators Rude-Boy Xtreme no Rocks-Off:

     

    Vibratoram Rude-Boy Xtreme ir divi jaudīgi neatkarīgi motori, ērts izmērs un kāts, kas ir īpaši pielāgots ķermenim, lai sasniegtu pasaulē slaveno prostatas orgasmu. Prostatas vibrators Rude-Boy Xtreme no Rocks-Off ir lieliski piemērots solo seansiem, taču to var arī lieliski iekļaut mīlēšanās ar partneri. Ar komplektā iekļauto tālvadības pulti jūs varat viegli pārslēgt 10 vibrācijas iestatījumus. Tas kļūst vēl aizraujošāk, ja atsakāties no kontroles un ļaujat partnerim izlemt, kad un kur jūs baudīsiet intensīvu prostatas masāžu. Pateicoties kompaktajai konstrukcijai, Rude-Boy Xtreme var valkāt pilnīgi diskrēti pat ikdienā zem apģērba.

     

    Prostatas vibrators Rude-Boy Xtreme ir ūdensizturīgs, un to var ātri un vienkārši uzlādēt, izmantojot komplektā iekļauto USB kabeli. Neatkarīgi no tā, vai esat dušā vai vannā, šis greznais prostatas stimulators nodrošina intensīvu un individuālu stimulāciju, lai kur vien vēlaties. Ūdensizturīgais dizains arī atvieglo tā tīrīšanu un paildzina tā kalpošanas laiku.

     

    Kas vēl jums būtu jāpatur prātā:

     

    Pēc lietošanas vienkārši notīriet Rude-Boy Xtreme ar remdenu ūdeni un antibakteriālām ziepēm vai mūsu aerosolu VERYCLEAN un nosusiniet to ar drānu, kas neveido plūksnas. Lūdzu, izmantojiet tikai lubrikantus uz ūdens bāzes, piemēram, Aquameo. Aquameo no MEO ir pazīstams ar savām ilgstoši slīdošajām īpašībām un ādai draudzīgo formulu. Tas ir bezkrāsains, bez smaržas un nesatur nevajadzīgas piedevas, tāpēc ir ideāli piemērots cilvēkiem ar jutīgu ādu. Tā arī viegli noskalo ar ūdeni, tādējādi atvieglojot tīrīšanu pēc lietošanas.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Rude-Boy Xtreme Prostatas vibrators no Rocks-Off
    • Izmēri: Ievietojamais garums aptuveni 13 cm, diametrs 3 cm.
    • Materiāls: ABS, silikons
    • Piemēroti lubrikanti: uz ūdens bāzes
    • Stimulācijas mērķis: Prostatas, starpenes daļa
    • Vibrācijas intensitāte: mainīga vibrācija
    • Vadība: bezvadu tālvadības pults
    • Vibrācija: regulējama vibrācija / vairāki ātrumi
    • Vibrācijas līmeņu skaits: 10
    • Darbības laiks: 60 min
    • Enerģijas padeve: 60 min: Uzlādes kabelis (USB)
    • Skaļums: ļoti kluss
    • Uzlādes laiks: 120 min

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Great

    Great It was more vibrating than I imagined for the price. And, dripping wet when I didn't expect it. Keep a towel handy.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Perfect

    Does exactly what it is supposed to do. Couldn't be happier

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Offenbarung

    Der Prostatavibrator von MEO war für mich eine Offenbarung. Nachdem ich mit ihm - ganz langsam - meinen inneren Schließmuskel überwunden hatte, gab es kein Halten mehr. Hat man sich erst einmal an das Ding gewöhnt, wird man regelrecht süchtig danach. Er füllt einen total aus und gibt einem das perfekte Gefühl der totalen, unwiderruflichen, vollständigen Stimulation! Aber meine jetzige Freundin findet es etwas unheimlich. Im Moment benutze ich ihn "nur" zur Selbstbefriedigung. Mit früheren Partnerinnen und Partnern habe ich ihn auch in Rollenspiele miteinbezogen...

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Der Hammer!

    5 Sterne voll und ganz verdient. Die Vibration ist super leise und MEGA stark. Der niedrige Geräuschpegel stört überhaupt nicht.
    Die Bewegung des Teils ist super und erfüllt alle Erwartungen und Versprechungen.
    Leicht zu reinigen, schnell zu laden, hält lange!
    Pure Begeisterung.
    Für mich das beste Gerät auf dem Markt!
    Und das für den Preis. Unglaublich!
    Schnelle Lieferung, diskrete Verpackung.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Rude-Boy Xtreme Prostatas vibrators no Rocks-Off

    Rude-Boy Xtreme Prostatas vibrators no Rocks-Off

    Ar unikālo prostatas vibratoru Rude-Boy Xtreme no Rocks-Off jūs piedzīvosiet intensīvus prostatas orgasmus un atklāsiet pavisam jaunu baudas dimensiju! Šī luksusa seksa rotaļlieta ar diviem jaudīgiem motoriem nosaka jaunus standartus intensīvas prostatas stimulācijas ziņā.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: