No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

DOXY Massager

Informatīvais biļetens

DOXY Original Wand Massager - Black

Jauns Piedāvājums

Portāls DOXY Original Wand Massager ir līdz 9000 apgriezienu minūtē, tāpēc tas ir piemērots spēcīgai un ātrai rotaļai, taču ir efektīvs arī pie ļoti zemiem apgriezieniem. Pat pie zema ātruma (3000 apgr./min) vibrators iekļūst DOXY Original Wand Massager iekļūst dziļi muskuļos un garantē ekstrēmus orgasmus.

Vairāk informācijas

3607/00

119,90 €


-5%

113,91 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

Vairāk informācijas

Portāls DOXY Original Wand Massager ir līdz 9000 apgriezienu minūtē, tāpēc tas ir piemērots spēcīgai un ātrai rotaļai, taču ir efektīvs arī pie ļoti maza ātruma. Pat pie zema ātruma (3000 apgr./min) vibrators iekļūst DOXY Original Wand Massager iekļūst dziļi muskuļos un garantē ekstrēmus orgasmus. Lai arī kā jūs vēlētos izmantot šo jaudīgo vibratoru DOXY Original Wand Massager izvērš savu intensīvo, iespiešanās efektu tieši tur, kur tas ir visvairāk nepieciešams.

The DOXY Massager Original - aicinājums uz dziļām sajūtām

The DOXY Original Wand Massager ir viens no mūsu pieejamākajiem Wand Massager. Tā korpuss ir izgatavots no augstas kvalitātes ABS, kas nozīmē, ka mēs varam to piedāvāt par lielisku cenu. Tomēr izdevīgā cena nenozīmē, ka tas piedāvā mazāk nekā citi mūsu produkti DOXY Sienas masāžieriem! Zem pelēkās, ķermenim draudzīgās silikona galvas atrodas mūsu raksturīgā lietā metāla galva, kurā atrodas tas pats motors un kura nodrošina ārkārtīgi spēcīgu vibrāciju, kas padara šo masāžas aparātu Wand Massager no mūsu augstākās kvalitātes liešanas sērijas.

Precīza vadība ar vienu pogas pieskārienu!

DOXY Original Wand Massager ir par 30 % jaudīgāks nekā Hitachi Magic Wand. Lai kontrolētu šo elpu aizraujošo intensitāti, ir uzstādīts DOXY Original Wand Massager ir mūsu klientu iecienītas vadības ierīces, kas ļauj lēnām palielināt ātrumu no maigas vibrācijas ar 3000 apgriezieniem minūtē līdz pērkona kressendo ar 9000 apgriezieniem minūtē. Nospiediet un turiet ieslēgšanas pogu trīs sekundes, lai aktivizētu pieaugošo impulsu režīmu un ļautu oriģinālajam sienas masāžas aparātam pārņemt kontroli DOXY Oriģinālais masāžas ar nūjiņu kontrolē. Apzinieties, ko jūs darāt ... The DOXY Wand Massager tas nav parasts vibrators, bet gan drebošs un pulsējošs mega monstrs ar elastīgu galviņu. Tas ir tik spēcīgs, ka ar vieglumu atslābina gadiem ilgi sacietējušos muskuļus. Tāpēc novietojiet masiera galviņu uz intīmās, erogēnās zonas un izbaudiet triecienviļņus, kas virzās cauri jūsu ķermenim. Vai esat gatavs šim elpu aizraujošajam izaicinājumam?

Izbaudiet DOXY Wand Massager burvību!

Doxy galviņas svars un mehānika ir veidota no alumīnija un monotona dungošanas vietā nodrošina nomierinošu drebēšanu un pulsēšanu. Dziļi ķermenī iekļūstošās vibrācijas padara masāžu DOXY Wand Massager īpaši efektīvas, ja tās izmanto kā visa ķermeņa masāžas aparātu vai intīmākiem brīžiem.

DOXY Wand Massager pārsteidz ar savu lielisko dizainu!

Ergonomiski veidotā korpusa DOXY Original ērti iekļaujas plaukstā un ir izgatavots no izturīga materiāla, kas ir pazīstams ar savu triecienizturību. Tam nevar kaitēt dabiskās vai mākslīgās eļļas. Precīzi izgatavotā, 6 cm garā metāla galviņa ir pārklāta ar samtaini mīkstu, medicīniski tīru silikonu, kas nodrošina nevainojamu apdari.

Jūsu drošība ir pirmajā vietā!

Ieslēdzamais barošanas avots nodrošina, ka līdz ierīcei nonāk tikai zemsprieguma līdzstrāva Wand Massager un tādējādi nodrošina drošu un netraucētu lietošanu jebkurā pasaules vietā. Pateicoties ietilpīgajam 3 metrus garajam kabelim, jums nav jāuztraucas par to, vai vēlaties izmantot ierīci, atrodoties tuvu elektrības rozetei Wand Massager to izmantot.

DOXY Wand Massager - īsts universālis!

DOXY Wand Massager tas ir daudz vairāk nekā tikai vēl viens masāžas aparāts, tas ir vārti uz baudas visumu, kas tikai gaida, kad tiks atklāts. Neatkarīgi no tā, kāda dzimuma pārstāvjiem esat, vai dodaties kaislīgā ceļojumā vienatnē vai kopā ar partneri DOXY piedāvā jums elpu aizraujošas iespējas.

Sievietēm:

  • Solo: spēcīgās vibrācijas DOXY var izmantot ārējai stimulācijai. Daudzas sievietes to uzskata par īpaši efektīvu klitora stimulēšanai, kas izraisa intensīvus orgasmus. Plašā galviņa DOXY Wand Massager aptver lielu laukumu un nodrošina dziļu, vibrējošu sajūtu, kas sniedzas ārpus kontakta zonas.
  • Ķermeņa masāža DOXY Sienas masieris ir piemērots ne tikai seksuālai baudai, bet arī ķermeņa masāžai. Tas atslābina saspringtos muskuļus, īpaši kakla, muguras un plecu zonā.


Vīriešiem:

  • Solo: vīrieši var izmantot DOXY stimulēt starpribu - jutīgo zonu starp sēkliniekus un anālo atveri. Kad masieris tiek vadīts gar dzimumlocekļa kātu, tiek radīta unikāla vibrācijas sajūta. Arī anālajā atverē jūtama DOXY Wand Massager jūtas brīnišķīgi.
  • Ķermeņa masāža: tāpat kā sievietes, arī vīrieši var izmantot ķermeņa masāžu DOXY lai atslābinātu visu ķermeni un atbrīvotos no dienas stresa.


Pāriem:

  • Izbaudiet kopā: Pāri var izmantot DOXY Wand Massager priekšspēles laikā un pārmaiņus masēt viens otru vai izpētīt erogēnās zonas. Vibrāciju jauda un diapazons var pievienot seksam guļamistabā aizraujošu elementu.
  • Palielināt intimitāti: izmantojot DOXY Wand Massager seksuālā akta laikā var uzlabot seksuālo pieredzi. DOXY var izmantot, piemēram, klitora stimulēšanai penetrācijas laikā, kas palielina abu partneru baudu.


Apkopojot var teikt, ka DOXY Wand Massager pārsniedz tradicionālās seksa rotaļlietu robežas, un ikvienam ir kaut kas piemērots. Esiet pārsteigti par tās spēku DOXY Wand Massager un dodieties nepārspējamas baudas ceļojumā.

Sīkāka informācija:

  • DOXY Original Wand Massager
  • Izmēri: Kopējais garums 37 cm, galvas diametrs 6 cm, korpusa apkārtmērs 16 cm.
  • Svars: 500 g
  • Barošanas avots: Strāvas padeves bloks nodrošina ierīci ar zemsprieguma līdzstrāvu.
  • Komplektā iekļauts adapteris - Apvienotā Karaliste, ES, ASV un ĀS/NZ
  • Kabeļa garums: 3 metri
  • Apvienojiet DOXY Wand Massager ar mūsu ūdens bāzes lubrikantu Aquameo maigai un drošai stimulācijai un notīriet ierīci Wand Massager ar VERYCLEAN Spray, mūsu ātras un vieglas tīrīšanas aerosolu.
  • Atklājiet baudas virsotni! Iegremdējiet sevi pasaulē, kur kvalitāte satiekas ar baudu - ar nepārspējamiem DOXY vibratoriem un plašo MEO kolekciju, kas neatstāj nekādas atkāpes. Izvēlieties labāko, jo neesat pelnījuši neko citu. DOXY & MEO - kur kvalitāte satiekas ar baudu! DOXY un MEO ir divi labi pazīstami zīmoli pieaugušo industrijā. Abi ir izveidojuši savu nišu ar produktiem, kuru prioritāte ir kvalitāte, veiktspēja un lietotāju apmierinātība. Katram zīmolam ir savas stiprās puses: Kamēr DOXY ir pazīstams ar saviem jaudīgajiem masāžas aparātiem, kas sniedz nepārspējamas sajūtas, savukārt MEO raksturo daudzveidīgs produktu klāsts, kas atbilst dažādām gaumēm un vēlmēm. Vissvarīgākais ir tas, ka abi zīmoli izmanto augstas kvalitātes materiālus saviem izstrādājumiem. Tie nodrošina klientu izturību un drošību.
  • MEO ir Vācijā reģistrēta MEO preču zīme. Visi pārējie zīmolu nosaukumi, logotipi un preču zīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.

Tas varētu jūs arī interesēt:

KLIENTU ATSAUKSMES

Vēl nav klientu komentāru

Uzrakstiet savu pārskatu

DOXY Original Wand Massager - Black

DOXY Original Wand Massager - Black

Portāls DOXY Original Wand Massager ir līdz 9000 apgriezienu minūtē, tāpēc tas ir piemērots spēcīgai un ātrai rotaļai, taču ir efektīvs arī pie ļoti zemiem apgriezieniem. Pat pie zema ātruma (3000 apgr./min) vibrators iekļūst DOXY Original Wand Massager iekļūst dziļi muskuļos un garantē ekstrēmus orgasmus.

Uzrakstiet savu pārskatu

Citi klienti arī iegādājās:

20 citas preces tajā pašā kategorijā: