No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Reālistiski dildi

Informatīvais biļetens

Latin Lover Dildo

Sīki izstrādātais anālais dildo iekļūst dziļi ar saviem iespaidīgajiem 23 cm un stimulē visus baudas punktus ar maigi noapaļoto apakšžokli.

Vairāk informācijas

2101/00

39,90 €


-7,00 €

32,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Sīki izstrādātais anālais dildo ar 23 cm lielu izmēru iekļūst dziļi un stimulē visus baudas punktus ar maigi noapaļoto apakšžokli.

     

    Šis anālais dildo ir pārliecinošs: ļoti strukturētā virsma lutina sievietes G punktu un vīrieša P punktu, padarot "Latin Lover" dildo par patiesi elastīgu mīlnieku.

    Pateicoties elastīgajam materiālam, no kura izgatavots anālais dildo, "Latin Lover" dildo ir patīkami viegli ievietojams ar nelielu daudzumu EZ2FUCK lubrikanta. Platā dildo kājiņa nodrošina optimālu drošību anālās baudas laikā.

    Neatkarīgi no tā, vai šis brīnišķīgais anālais dildo ir paredzēts viņai vai viņam, tas noteikti izraisīs fantastiskus orgasmus.

     

    Pēc lietošanas anālais dildo ir viegli notīrāms ar ūdeni un mūsu rotaļlietu tīrīšanas līdzekli VERYCLEAN. To var izmantot arī ar visiem MEO lubrikantiem.

     

    Vairāk informācijas:

     

    • Materiāls: PVC, nesatur ftalātus
    • Garums: 23 cm
    • Diametrs: 4 - 4,5 cm
    • Dildo testa uzvarētājs Erotic Dispatch / MEO Dildo veikalā

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Amazing for the price

    My wife and I bought this for her in the beginning, but soon I found it's way to both of us. Even though the size is significantly bigger than I'm used to, I can ride this with great pleasure after a little warm up. It feels great and the feeling stays for hours after a session. The contours gives that extra joy when sliding down its length. Love it.

      Novērtēšana 

      der Hammer

      Der Latin Lover dildo ist der Hammer man fühlt ihn sehr intensiv anal ich kann ihn nur empfehlen zu kaufen. Schneller Versand und Top Verarbeitung also wenn es den noch dicker geben würde dann würde ich ihn auch von MEO bestellen

      • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Latin Lover Dildo

      Latin Lover Dildo

      Sīki izstrādātais anālais dildo iekļūst dziļi ar saviem iespaidīgajiem 23 cm un stimulē visus baudas punktus ar maigi noapaļoto apakšžokli.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      30 citas preces tajā pašā kategorijā: