No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Dzimumlocekļa gredzeni

Informatīvais biļetens

Cock Ring Donut ROYAL: dzimumlocekļa gredzens, sēklinieka gredzens un sēklinieka svars

Atkarībā no izmēra jūs varat izmantot MEO augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda donutu gredzenus kā dzimumlocekļa gredzenu, dzimumlocekļa gredzenu, sēklinieka gredzenu vai pat kā sēklinieku atsvaru. Neatkarīgi no tā, vai tas nepieciešams cietai erekcijai, izspūrušam dzimumorgānam, lielākai baudai seksa laikā vai sēkliniekam izstiept: šeit, MEO, jūs atradīsiet visplašāko Donut locekļa gredzenu

Vairāk informācijas

29,90 €


-5,00 €

24,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    MEO augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda donutu gredzenus var izmantot kā dzimumlocekļa gredzenu, dzimumlocekļa gredzenu, dzimumlocekļa gredzenu vai pat kā sēklinieku atsvaru, atkarībā no izmēra. Neatkarīgi no tā, vai tas nepieciešams cietai erekcijai, izspūrušam dzimumorgānam, lielākam baudījumam seksa laikā vai sēklinieka izstiepšanai: šeit, MEO, jūs atradīsiet visplašāko Donut dzimumlocekļa gredzenu izvēli.

    Kas īsti ir Donut dzimumlocekļa gredzens?

    No medicīniskā nerūsējošā tērauda izgatavots dongaļu gredzens ir gredzens, ko nēsā ap dzimumlocekļa pamatni, tikai ap sēkliniekiem vai dzimumlocekli, vai kā dzimumlocekļa gredzenu ap dzimumlocekli un sēkliniekiem. Termins "donuts" attiecas uz gredzena apaļo formu, kas atgādina Donut. Medicīniskais nerūsējošais tērauds ir augstas kvalitātes, ar ķermeni saderīgs materiāls, ko bieži izmanto medicīniskiem implantiem un instrumentiem.

    Izmēri - Donut Cock Ring Modelis Royal:

    augstums 15 mm, biezums 8 mm (vidēji smaga versija)

    Šos nerūsējošā tērauda donuta gredzenus mēs piedāvājam ar dažādiem iekšējiem diametriem:

    25 mm kā gredzenu gredzens
    30 mm kā gredzenu gredzens vai gredzens dzimumloceklim
    35 mm kā gredzenu gredzens vai gredzens dzimumloceklim
    40 mm kā gredzens dzimumloceklim vai mazāks locekļa gredzens
    45 mm kā klasiskais locekļa gredzens
    50 mm kā klasiskais locekļa gredzens
    55 mm kā lielāks locekļa gredzens

    Mēs piedāvājam šos donut-Gredzenus arī vieglākā versijā (Donut Cock Ring Duke - klikšķiniet šeit) un smagākā versijā (Donut Cock Ring Imperial - klikšķiniet šeit)! Mēs piedāvājam arī magnētiskos donutu gredzenus (klikšķiniet šeit) un donutu bumbiņu stieņa stieņus (klikšķiniet šeit).

    Kas īpašs ir Donut gredzens?

    • Donuta formai ir dažas izdevīgas īpašības, kas to atšķir no citiem gredzeniem. Donuta formas gredzens var palīdzēt jums panākt cietāku un ilglaicīgāku erekciju, ierobežojot asins plūsmu no jūsu erekcionētā dzimumlocekļa. Tas var arī nedaudz aizkavēt ejakulāciju, kas var pagarināt seksuālo aktivitāti. Daudzi mūsu klienti uzskata, ka penis gredzena papildu svars un spiediens ir patīkams, jo tas palielina seksuālo baudu. Turklāt donga gredzens var padarīt jūsu dzimumlocekli lielāku un kuplāku, kas var būt vizuāli pievilcīgs gan jums, gan jūsu partnerim.
    • Salīdzinot ar citiem gredzenu veidiem, donuta formai ir dažas priekšrocības. Pirmkārt, donuta formas gredzena noapaļotās malas ir ērtākas un samazina kairinājuma vai diskomforta risku, ko var izraisīt asas malas. Tas ir svarīgi, jo gredzens cieši pieguļ ķermenim un to var nēsāt ilgāku laiku. Donuta forma arī ļauj vienmērīgāk sadalīt spiedienu ap dzimumlocekli vai dzimumlocekli un sēkliniekiem, kas var nodrošināt labāku asinsrites regulāciju un patīkamāku pieredzi. Turklāt donuta gredzena apaļā forma arī izskatās diezgan labi un nodrošina lielisku izskatu.


    Galu galā pareizā gredzena izvēle ir atkarīga no jūsu personīgajām vēlmēm un komforta līmeņa, taču īpašajam donuta formas dizainam noteikti ir dažas izdevīgas īpašības, kas to atšķir no citiem gredzeniem.

    Donuta formas gredzens piedāvā vairākaspriekšrocības un funkcijas, piemēram:

    • Erekcijas uzlabošana: erekcijas gredzena izmantošana samazina asins plūsmu no erekcijas stāvoklī esošā dzimumlocekļa, kas var veicināt stingrāku un ilgstošāku erekciju.
    • Aizkavēta ejakulācija: daži vīrieši ziņo, ka kakla gredzena lietošana palīdz aizkavēt ejakulāciju, kas var pagarināt seksuālo aktivitāti.
    • Lielākas sajūtas: Dažiem vīriešiem gredzena papildu svars un spiediens var palielināt seksuālo baudu.
    • Vizuālais efekts: dzimumlocekļa gredzens var padarīt dzimumlocekli lielāku un kuplāku, kas var būt vizuāli pievilcīgs lietotājam un viņa partnerei.


    Eņģeļa gredzens piedāvā vairākas priekšrocības un funkcijas, piemēram:

    • Lielākas sajūtas: ja lietojat dzimumlocekļa gredzenu, tas var palielināt dzimumlocekļa jutīgumu, kas seksa laikā rada intensīvākas sajūtas. Tas var būt patiešām forši!
    • Ilgāk noturēties seksa laikā: daudzi vīrieši uzskata, ka, izmantojot dzeloņgala gredzenu, viņiem palīdz nesasniegt orgasmu tik ātri. Tas nozīmē, ka viņi seksa laikā var izklaidēties ilgāk, un tas izklausās labi, vai ne?
    • Foršs izskats: Dzelkšņa gredzens var piešķirt dzimumloceklim super izskatu, jo gredzens izceļ un izceļ dzimumlocekli. Tas jums un jūsu partnerim var šķist diezgan seksīgi.


    Mūsu tiešsaistes veikalā atradīsiet plašu metāla ozolzīļu gredzenu un dzimumlocekļa gredzenu klāstu, Donut nerūsējošā tērauda gredzenus, metāla dzimumlocekļa gredzenus, silikona dzimumlocekļa gredzenus, gumijas dzimumlocekļa gredzenus un TPE dzimumlocekļa gredzenus.

    Kas ir push-up efekts?

    Ar push-up efektu Donut dzimumlocekļa gredzenu jeb Donut ball stretcher apzīmē veidu, kā šo gredzenu valkāšana maina dzimumorgānu izskatu. Kad gredzens ir novietots ap dzimumlocekļa pamatni vai ap sēkliniekiem, tas rada spiedienu un "izspiež" dzimumorgānus uz priekšu, padarot tos kuplākus un lielākus. Šis "push-up" efekts var būt gan estētiski patīkams, gan labvēlīgs seksuālās baudas gūšanai. Izceļot un izceļot dzimumlocekli un sēkliniekus, gredzens var palīdzēt palielināt seksuālo uzbudinājumu jums un jūsu partnerim. Daži mūsu klienti uzskata, ka dzimumlocekļa gredzena vai lodīšu stieņa papildu svars un spiediens ir ļoti patīkams, kas vēl vairāk uzlabo seksuālo baudu.

    . Sīkāka informācija:

    • Donut CAZZOMEO gredzens dažādos izmēros
    • Erekcijas gredzens, dzimumlocekļa gredzens, dzimumlocekļa gredzens vai sēklinieka gredzens
    • Metāla dzimumlocekļa gredzens bez niķeļa - lieliski piemērots alerģiju slimniekiem
    • Materiāls: nerūsējošais tērauds
    • Tīrīšana: Mēs iesakām tīrīšanu ar mūsu dezinfekcijas aerosolu INSTACLEAN.
    • Lubrikants: šo dzimumlocekļa gredzenu var lietot ar jebkuru lubrikantu.
    • Dzimumlocekļa gredzens ir izliekts no ārpuses un izgatavots no nerūsējošā tērauda bez niķeļa. Visa virsma ir pulēta.
    • Šī pīnes formas gredzena priekšrocība ir patīkamā, apaļā forma - īsts roku baudītājs -, kas arī ilgu nēsāšanu (piemēram, visu vakaru, visu nakti) padara par absolūtu baudu.
    • Iepakojums: melns samta maisiņš uzglabāšanai, tostarp daudzvalodu instrukcija.
    • CAZZOMEO ™ ir reģistrēta MEO preču zīme.


    Kā noteikt pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru un cik ilgi var lietot dzimumlocekļa gredzenu?

    • Izmēriet apkārtmēru: Ņemiet elastīgu mērlenti vai auklu un izmēriet sava daļēji atkailinātā dzimumlocekļa vai dzimumlocekļa un sēklinieku apkārtmēru. Lai izmērītu dzimumlocekļa un sēklinieku apkārtmēru, novietojiet mērlenti aiz sēkliniekiem un ap dzimumlocekļa pamatni.
    • Aprēķiniet diametru: lai iegūtu diametru, izmērīto apkārtmēru daliet ar 3,14 (pi).
    • Pielāgojiet izmēru: vislabāk no noteiktā diametra atņemt 1-2 mm, lai gredzens pieguļ pietiekami cieši, bet ne tik cieši, lai tas būtu neērti vai radītu sāpes.


    Atcerieties, ka elastīgi materiāli, piemēram, silikons un gumija, ir elastīgāki un labāk pielāgojas dažādiem izmēriem. Ja dzimumlocekļa gredzeni ir izgatavoti no stingriem materiāliem, piemēram, nerūsējošā tērauda, ir īpaši svarīgi atrast pareizo izmēru. Šeit, mūsu tiešsaistes veikalā, jūs atradīsiet lejupielādei dzimumlocekļa gredzena lietošanas instrukciju, kurā ļoti labi izskaidrots, kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu, un sniegti detalizēti norādījumi, kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru. Šīs instrukcijas ir pievienotas arī katram pie mums pasūtītajam dzimumlocekļa gredzenam. Jūs varat arī pieprasīt tās no mums pa tālruni vai e-pastu. Pamatojoties uz mūsu ilggadējo pieredzi, mēs uzskatām, ka 45 mm diametrs ir piemērots normāla izmēra dzimumlocekļiem (kad gredzens tiek nēsāts ap dzimumlocekli un sēkliniekiem). Dzimumlocekļa vārpstas gredzeniem mēs iesakām izmantot gredzenus ar diametru no 30 līdz 40 mm, bet dzimumlocekļa gredzeniem - ar diametru no 25 līdz 30 mm.

    Tas, cik ilgi var lietot gredzenu, ir atkarīgs no dažādiem faktoriem:

    • Materiāls: Mīkstus, elastīgus materiālus, piemēram, silikonu un gumiju, parasti var nēsāt ilgāk nekā gredzenus, kas izgatavoti no cietiem materiāliem, piemēram, nerūsējošā tērauda.
    • Valkāšanas ērtums: pārliecinieties, ka gredzens ērti pieguļ un nespiež. Ja tas kļūst neērti vai jūtat sāpes, gredzens nekavējoties jānoņem.


    Parasti dzimumlocekļa gredzenu nevajadzētu nēsāt ilgāk par 30 minūtēm, lai samazinātu asinsvadu bojājumu vai citu veselības problēmu risku. Ir svarīgi ieklausīties savā ķermenī un pārtraukt lietot gredzenu, tiklīdz rodas diskomforts vai sāpes.

    Lejupielādēt

    Kakla gredzeni

    Kā uzvilkt dzimumlocekļa gredzenu un kā izvēlēties pareizo dzimumlocekļa gredzena izmēru

    Lejupielādēt (1.21M)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Mein neuer Eichelring

    Nach dem ich diverse Cockringe bereits besitze, hatte ich das Bedürfnis auch meine Eichel entsprechend zu schmücken.
    Gar nicht so einfach etwas zu finden, zumal wenn die Anforderungen an Material, Passform und Gewicht, recht hoch sind.
    Doch hier bei MEO wurde ich fündig.

    Ich wollte einen Eichelring welchen ich, wie meine Cockringe, täglich tragen kann.
    Nicht nur beim Sex mit meiner Frau, auch im Alltag.

    Die Erfahrung zeigt, das bereits wenige mm, entscheidend den Trage-Komfort beeinflussen können.
    Mein Schwanz und auch die Eichel haben, ich würde sagen eine normale Größe bis minimal größer.
    Ich habe den Eichelring in Größe 25 mm bestellt.
    Und, wie ich es befürchtet hatte, hält dieser ohne eine Erektion bei mir nicht.
    Der Schwanz muss bei mir zumindest eine leichte Erektion haben, dann ist alles ok und die Eichel wird verdammt groß,
    berührungsempfindlich und .... macht verdammt viel Spaß. Auch ihr G-Punkt erfreut sich entsprechend an dem Ring.
    ABER, ich wollte diesen traumhaften Ring auch im Alltag benutzen und mich an diesem außerordentlich hohem Gewicht erfreuen.
    Nun habe ich mir einen Gummi O-Ring in 22 mm Durchmesser und 5 mm Materialstärke zugelegt und trage diesen in der Eichelfurche,
    den eigentlichen Eichelring direkt dahinter.
    Ergebnis:
    Der schwere Eichelring sitzt perfekt und hat in keinster Weise die Möglichkeit über den O-Ring und Eichel abzurutschen.
    Egal wie kalt es auch draussen ist :-) der Ring bleibt da wo er ist.
    Durch die Dicke des Rings wird die Vorhaut kontinuierlich zurückgehalten, was zusätzlich beim Tragen im Alltag und beim Sex, an den Ring erinnert.
    Je nach Hose ist, zumal wenn man auf einen Slip verzichtet, der dicke Ring bei genauer Betrachtung, leicht sichtbar.

    Alles in Allem - ein Traum!

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Anello fallico

    Donut Cockring ROYAL è un anello fallico di una certa dimensione, consistente, forte e decisa di ben 5 cm, una misura large. Il materiale con cui è realizzato è acciaio inox pieno, dirompente nel peso e al tatto, è un anello fallico molto presente, capace di farvi avere erezioni durature e impressionanti. Donut Cockring ROYAL è un anello fallico ideale per l'utente esperto che desidera un look elegante, moderno e da dominatore incontrastato. E' molto comodo e confortevole e si indossa facilmente, portandolo alla base del pene e sotto i testicoli. Il materiarle di cui è composto è acciaio inossidabile, non poroso, igienico, facile da sterilizzare, sensibile alla temperatura e resistente agli urti. Potrete portare il gioco ad un livello successivo con delle variazioni termiche sensibili, riscaldandolo con acqua calda o raffreddandolo in frigorifero. Mostrarsi con questo Cock Ring restituirà un immagine bdsm impressionante, e il suo peso sarà percepito in maniera totalizzante.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    5 stars

    This ring has the weight to give a that heavy tug to the tip of my cock that I love. I have worn it for days as the fit is just quite comfortable. I'm going to order two more to give even more weight.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Super geiler Cockring

    Super geiler Cockring. Ich trage ich fast durchgehend! Die abgerundete Form sitzt perfekt und schneidet nicht ein. Zudem sorgt die schwere Qualität für ein sexy Gefühl. Sehr empfehlenswert!!!

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    My favorite cockring

    This quickly became my favorite cockring, after putting it on the style and shine looked like they were made for me!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Great ring

    Great ring! This is my second one. I wanted another one just like it, I tend to lose or misplace them. Everyone likes the interesting look of this one, I get lots of compliments. Good fit!

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Cock Ring Donut ROYAL: dzimumlocekļa gredzens, sēklinieka gredzens un sēklinieka svars

    Cock Ring Donut ROYAL: dzimumlocekļa gredzens, sēklinieka gredzens un sēklinieka svars

    Atkarībā no izmēra jūs varat izmantot MEO augstas kvalitātes nerūsējošā tērauda donutu gredzenus kā dzimumlocekļa gredzenu, dzimumlocekļa gredzenu, sēklinieka gredzenu vai pat kā sēklinieku atsvaru. Neatkarīgi no tā, vai tas nepieciešams cietai erekcijai, izspūrušam dzimumorgānam, lielākai baudai seksa laikā vai sēkliniekam izstiept: šeit, MEO, jūs atradīsiet visplašāko Donut locekļa gredzenu

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: