No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Mutes knupis

Informatīvais biļetens

O gredzens Gag

Tavas BDSM & gag fantāzijas ir diezgan galīgas? Uzbudinātas! Mūsu arī ir, un mēs to pierādīsim jums ar dubulto O gredzenu "Deep Throat". O gredzena knupis neļauj verdzināšanas laikā plaši atvērt muti, lieliski pieguļ, ir aizslēdzams un to var noņemt tikai ar Top. Uzziniet šeit, kā izmantot O veida gredzenu knaģi bondage un ko ar to var piedzīvot!

Vairāk informācijas

2499/00

24,90 €


-5,00 €

19,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Tavas BDSM & gag fantāzijas ir diezgan galīgas? Horny/Perfect! Mūsu arī ir, un mēs to pierādīsim jums ar dubulto O gredzenu Gag "Deep Throat". O gredzena knupis neļauj verdzināšanas laikā plaši atvērt muti, lieliski pieguļ, ir aizslēdzams un to var noņemt tikai ar Top. Kā pareizi lietot O veida gredzenu žņaugu verdzības laikā un ko ar to var piedzīvot, uzzināsiet šeit!

     

    Kā lietot O-veida gredzenu kloķi?

     

    Bloķējams O gredzena knupis droši nodrošina, ka Bottom ir jātur vaļā mute. Pateicoties dubultajiem gredzeniem, knupeli nevar kustināt ar mēli. Bloķējamā siksniņa ne tikai nodrošina, ka O gredzena knupis nevainojami pieguļ, bet arī to, ka O gredzena knupi var noņemt tikai Top! Tas, kas pēc tam tiks izstumts caur O Ring Gag atveri, ir atkarīgs tikai no Top, jo Bottom noteikti nevarēs izteikt nekādus iebildumus. Ko vairāk var sagaidīt no O-veida gredzena žņauga verdzināšanas sesijā?!

     

    Kāda ir atšķirība starp O gredzenu knaģi un jebkuru citu knaģi?

     

    Bondāžas un S&M scēnā knupis ir fetiša piederums, ko iebīda partnera mutē un parasti aizver ar siksniņu aizmugurē. Izmantojot gagu, pakļāvīgajam partnerim vairs nav iespējams runāt vai iebilst pret dominējošā verdzināšanas partnera sodiem. O-veida gredzena knupis droši nodrošina, ka Bottom paklausīgi klusē, vienlaikus visu laiku esot mutiski pieejams. Pateicoties mīkstai ādas siksniņai, O gredzena knupis ir īpaši ērts valkāšanai un neaizšķērso mutes kaktiņus. Galvas siksnu ar sprādzes palīdzību var optimāli pielāgot galvas apkārtmēram, un to var pat nofiksēt. Lielisks BDSM aksesuārs, ko Top var izdomas bagāti izmantot verdzības sesijas laikā. Protams, O veida gredzena dubulto gredzenu var izmantot arī kā ļoti stingru dzimumlocekļa gredzenu. Jūsu iztēlei nav robežu. Šis O gredzena knupis ir populārs MEO BDSM tiešsaistes veikala jaunums.

     

    Vai es varu nodarboties ar orālo seksu ar O gredzenu kloķi?

    Jūs varat! Atklājiet daudzu dibenu labi sargāto noslēpumu un līdz ar to arī baudu, ko sniedz meistara locekļa locekļa sūcējs līdz "dziļajam kaklam" - pat verdzības laikā. Ar EZ2SUCK deep throat Spray no MEO ® jūs norijat viņa dzimumlocekli dziļāk nekā jebkad agrāk, jo brīnišķīgais aerosols nomāc knupšanas refleksu.

     

    Kā iztīrīt O-Ring Gag?

     

    Dubulto gredzenu var atvienot no regulējama izmēra ādas siksniņas un pēc orālā seksa viegli notīrīt ar mūsu aerosolu VERYCLEAN.

     

    Vai O Ring Gag ir gags iesācējiem?

     

    Mūsu bondage veikalā ir pieejami daudzi BDSM knupīši - gan knupīši iesācējiem, gan knupīši pieredzējušiem subiem. Mūsu tiešsaistes katalogā jūs atradīsiet no ādas izgatavotus bumbiņu knupīšus un knupīšus, no silikona izgatavotus knupīšus, no gumijas izgatavotus knupīšus, no lateksa izgatavotus knupīšus un pat no tērauda izgatavotus knupīšus. Profesionāļi atradīs arī galvas siksnas ar knupīšiem vai piepūšamos knupīšus. Tomēr piepūšamie knupīši ir piemēroti tikai pieredzējušiem lietotājiem.

     

    Vai es varu kombinēt O gredzenu knupīti ar citiem sasaistīšanas līdzekļiem?

    Jā, protams, jūs varat izmantot O gredzenu knaģi kombinācijā ar citiem obligāciju ierobežošanas līdzekļiem - ja vien Top tas patīk. Lielākā daļa mūsu klientu O Ring Gag izmanto kopā ar mūsu slēdzamajiem ādas roku dzelžiem un potīšu aprocēm. O gredzena knupis, kas līdzinās necaurspīdīgai maskai, piešķir jaunu dimensiju jūsu bondage sesijai un var kalpot kā aizraujošs papildinājums.

    Kur es varu iegādāties O Ring Gag?

    Šeit www.meo.de jūs atradīsiet plašu knupīšu ar knupīša bumbu izvēli. Jūs varat sagaidīt plašu mutes žņaugu, obligāciju ierobežošanas līdzekļu un citu BDSM piederumu klāstu. Ja vēl šaubāties par gāga iegādi, vispirms apskatiet mūsu gāgus iesācējiem. Pieredzējušiem BDSM profesionāļiem patiks mūsu knupis ar galvas siksnu vai knupis ar krūtsgala skavām.

     

    Vai man savam pakļāvīgajam partnerim ir iepriekš jājautā, vai es varu viņam uzlikt žņaugtu?

     

    Mēs to noteikti iesakām. Tā kā O gredzens gags neļauj tā lietotājam pateikt jūsu iepriekš norunāto "drošo vārdu", lai pārtrauktu verdzības sesiju, pamatā ir liela uzticēšanās un savstarpēja cieņa. Principā visas bondage prakses būtu jāveic tikai un vienīgi pēc abpusējas piekrišanas. Lai bondage lomu rotaļu laikā nepārspīlētu partnera robežas, jums vajadzētu iepriekš apspriesties ar partneri par to, kas jums abiem patīk un vai knupīša lietošana ir abiem pieņemama izvēle.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • BDSM O veida gredzena knupis
    • Slēdzams knupis iesācējiem un pieredzējušiem spēlētājiem
    • Materiāls: vegāna PU āda, metāls
    • Iekšējais gredzenu diametrs: 3 cm un 4 cm
    • Ārējā diametra gredzeni: 3,8 cm un 4,8 cm
    • Galvas siksna ar regulējamu sprādzi
    • Ideāli piemērots dziļas rīkles un piespiedu barošanai
    • Krāsa: melna/sarkana/sudraba
    • Zīmols MEO ® iedvesmo BDSM kopienu. Neatkarīgi no tā, vai esat iesācējs vai pieredzējis profesionālis, plašā MEO ® produktu klāstā atradīsiet kaut ko ikvienam bondage entuziastam. Spektrs sniedzas no ķeksīšiem līdz augstas kvalitātes bondage virvēm, bondage ādas aprocēm, spēcīgām lāpstiņām un krūtsgala skavām intensīvai sāpju stimulācijai.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Ottima fattura

    Ottima fattura. Mia moglie ha apprezzato! In precedenza avevamo acquistato un morso a pallina, ma questo è nettamente migliore

    • 1 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Optimaler O-Ring-Knebel und der Speichel läuft

    Optimaler O-Ring-Knebel, der den Mund meines Sklaven optimal präsentiert. Ausspucken des Knebels wie beim einfachen O-Ring-Knebel ist bei diesem Knebel nicht möglich und nach etwa 5 Minuten läuft der Speichel. Das kann der Sklave auch nicht verhindern. Durch diesen O-Ring-Knebel ergeben sich tolle Möglichkeiten bei einer Session. Rist ist ausgeschlossen und der Zugang zum offenen Mund immer gewährleistet.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    O gredzens Gag

    O gredzens Gag

    Tavas BDSM & gag fantāzijas ir diezgan galīgas? Uzbudinātas! Mūsu arī ir, un mēs to pierādīsim jums ar dubulto O gredzenu "Deep Throat". O gredzena knupis neļauj verdzināšanas laikā plaši atvērt muti, lieliski pieguļ, ir aizslēdzams un to var noņemt tikai ar Top. Uzziniet šeit, kā izmantot O veida gredzenu knaģi bondage un ko ar to var piedzīvot!

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: