No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

TENGA rotaļlietas

Informatīvais biļetens

Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbators

Tenga Aero masturbators ir pieejams 2 versijās, kas atšķiras ar iekšējo struktūru. Šīs sērijas īpašā iezīme ir gredzens, ar kuru var regulēt iekšējā vakuuma efektu 10 līmeņos. Ieliktņa materiāls ir biezs un tāpēc izturīgs, bet joprojām mīksts; tas nodrošina brīnišķīgus orgasmus.

Vairāk informācijas

2712/00

99,90 €


-20%

79,92 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mēs garantējam jums patiesi elpu aizraujošu orgasmu! Tenga Aero ir jauna veida masturbators ar modernu Dial tehnoloģiju, kas ļauj viegli kontrolēt sūkšanas efekta intensitāti!

     

    Tenga, iespējams, ir visveiksmīgākais masturbatoru ražotājs Eiropā, pateicoties oriģinālās vakuuma krūzes neticamajai popularitātei un pastāvīgi mainīgajam dizainam un funkcijām. Aero Dial ir lielisks tehnoloģisks sasniegums, kas nodrošina desmit dažādus iesūkšanas līmeņus. Tos var viegli regulēt, pagriežot centru. Katra zīme apzīmē atšķirīgu intensitāti. Gredzens noslēdz un nodrošina nepieciešamo vakuumu iekšpusē. Mīlestības tunelis ir sarežģīti strukturēts ar uzgaļiem, rievām un kambarīšiem, un tas stimulē katru jūsu dzimumlocekļa un dzimumlocekļa collu.

     

    Komplektā ir iekļauts lubrikanta paraugs, lai jūs varētu sākt izmantot Tenga masturbatoru uzreiz! Uzklājiet nedaudz lubrikanta uz ūdens bāzes uz atveres un tuneļa iekšpusē, lai izjustu vislabākās sajūtas.

     

    Vairākkārt lietojamais Tenga Aero sastāv no cieta korpusa, mīksta elastomēra uzmavas un vāciņa, kas kalpo kā higiēnisks žāvēšanas statīvs. Kad esat pabeidzis, izņemiet uzmavu un rūpīgi nomazgājiet to ar siltu ūdeni un maigām ziepēm, pēc tam ļaujiet tai pilnībā nožūt uz statīva un gaidiet nākamo lietošanu.

     

    Tenga Aero ir pieejams 2 versijās, kas atšķiras ar iekšējo struktūru. Šīs sērijas īpašā iezīme ir gredzens, ar kuru var regulēt iekšējā vakuuma efektu 10 pakāpēs. Ieliktņa materiāls ir biezs, tādēļ tas ir izturīgs, taču joprojām mīksts.

     

    Izceltas īpašības:

     

    • Inovatīvā Aero Dial tehnoloģija
    • Viegli regulējama sūkšanas jauda
    • 10 pakāpju gaisa spiediena regulēšana
    • Atkārtoti lietojams
    • Iekšējais gredzens jaudīgai sūkšanai
    • Perfekta stimulācija
    • Ļoti elastīgs materiāls
    • Aizraujošs teksturēts iekšējais tunelis
    • Komplektā iekļauts statīvs žāvēšanai
    • Lubrikanta paraugs iekļauts komplektā

     

    Kā lietot Tenga - Aero Dial:

     

    Atveriet korpusu, dāsni uzklājiet lubrikantu pie ieejas un kanālā. Lietošanas laikā mīkstais materiāls ļoti ātri pielāgojas ķermeņa temperatūrai. Pēc lietošanas izskalojiet zem tekoša ūdens no iekšpuses un ārpuses, lai notīrītu. Sakratiet lieko ūdeni un nosusiniet. Vispirms dažas stundas žāvējiet uz statīva bez vāka.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Masturbatora vakuuma efekts individuāli regulējams 10 pakāpēs ar ārējo hermētisko gredzenu
    • Šaurs iekšējais gredzens īsi pēc ieejas un daudzveidīgas struktūras dziļākā iekšpusē, līdz 15 cm ievilkšanas dziļumam
    • Stilīgs un tajā pašā laikā neuzkrītošs - neitrāls korpusa izskats, kompakts 360 g svars
    • Viegli izņemams un higiēniski tīrāms ieliktnis - iebūvēts statīvs žāvēšanai
    • Komplektā ietilpst kompakts statīvs žāvēšanai un vāks glabāšanai bez putekļiem.
    • Sastāvs: 1 masturbators ar vāciņu un statīvu, 1 maisiņš ar lubrikantu 10 ml, rokasgrāmata
    • Izmēri: Diametrs: 7,8 cm, augstums: 17,2 cm
    • Materiāls: iekšējais materiāls TPE, vāks un iekšējie elementi izgatavoti attiecīgi no ABS un PE plastmasas

     

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Sehr geil und intensiv

    Das Material des wunderbaren Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbator verfügt über einen leichten Eigengeruch, empfinde es aber nicht als unangenehm. Und mit Gleitgel Aquameo entfaltet der Masturbator seiner volle Wirkung. Durch den Spiraleffekt (dreht sich ein beim hochziehen) wird es richtig geil, super intensiv und der spritzige Orgasmus lässt nicht lange auf sich warten. Lässt sich absolut gut zu zweit verwenden und genial, wenn man(n) so ausgeliefert ist...

      Novērtēšana 

      Prêt à donner du plaisir !

      Un vrai pied. L'appareil est arrivé, soigneusement emballé. Prêt à l'emploi ! pas besoin de piles. Il est très simple d'utilisation, intuitif....On a pas mis longtemps à devenir très complices ! Je recommande fortement!

        Novērtēšana 

        Sensazione realistica

        Giocattolo compatto per un pene di medie dimensioni. Bella trama a coste all'interno. Quando preriscaldato con acqua tiepida, provi una sensazione realistica.

          Novērtēšana 

          Reusable and Easy to Clean

          Make a mess? Good! Clean-up is easy! These sleeves are easy to take out and can be washed with water and soap, then the cap itself turns into a drying rack for easy and hygienic cleaning.

            Novērtēšana 

            Ottimo

            Ottimo prodotto dalle sensazioni multiple; consigliato a chi vuole provare piacere solitario.

              Novērtēšana 

              Tenga Aero Cobalt Ring

              Overall, from the experiences I witnessed and heard (not just in surround sound groaning and moaning), the Tenga Aero Cobalt Ring is a really good male masturbator that does offer a similar experience to receiving a real-life blowjob. It didn’t have the normal complications that other masturbators often have, such as too small, too uncomfortable, or too noisy. From what I saw, it looks like a good investment if you’re looking for a masturbator with different intensities for mixing up sensations.

                Uzrakstiet savu pārskatu

                Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbators

                Tenga Aero Dial Cobalt Ring Masturbators

                Tenga Aero masturbators ir pieejams 2 versijās, kas atšķiras ar iekšējo struktūru. Šīs sērijas īpašā iezīme ir gredzens, ar kuru var regulēt iekšējā vakuuma efektu 10 līmeņos. Ieliktņa materiāls ir biezs un tāpēc izturīgs, bet joprojām mīksts; tas nodrošina brīnišķīgus orgasmus.

                Uzrakstiet savu pārskatu

                Citi klienti arī iegādājās:

                19 citas preces tajā pašā kategorijā: