No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Watersports Kink

Informatīvais biļetens

Watersports Kink System RECYCLER ar anālo spraudni, šķīstības jostu, dzimumlocekļa spraudni un caurulīti

Mūsu BDSM Watersports Kink sistēma RECYCLER sastāv no anālā spraudņa, dzimumlocekļa spraudņa, šķīstības jostas un jūsu ķermeņa, veidojot autonomu sistēmu, kas perfekti "pārstrādā" jūsu urīnu.

Vairāk informācijas

2426/00

169,90 €


-50,00 €

119,90 €

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu BDSM Watersports Kink System RECYCLER apvieno anālo kontaktdakšu, dzimumlocekļa kontaktdakšu, šķīstības jostu un jūsu ķermeni, veidojot autonomu sistēmu, kas ir ideāli piemērota jūsu urīna "otrreizējai pārstrādei".

     

    Sods, pazemošana, objektivizācija vai atlīdzība? Termini "pee game", "zelta duša" vai "ūdens sports" raksturo erotiku, kas saistīta ar urīna tēmu.

     

    Watersports Kink System RECYCLER: šķīstības josta ar dzimumlocekļa aizbāzni piedāvā brīnišķīgi efektīvu veidu, kā pilnībā kontrolēt partnera iekāri un vienlaikus īstenot savas vai viņa fantāzijas. Pateicoties īpašajam dizainam, dzimumlocekļa spraudnis izraisa intensīvas sajūtas iekļūšanas laikā un ir skaidri jūtams. Kad dzimumlocekļa spraudnis un šķīstības josta ir savā vietā, tiek piestiprināta piekaramā slēdzene, lai dzimumlocekļa spraudni vairs nevarētu noņemt bez atļaujas. Jo vairāk palielinās uzbudinājums, jo patīkamāks un galvenokārt mokošāks kļūst Bottom. Izmantojot ūdenssporta kink sistēmu RECYCLER, elastīga caurulīte savieno dzimumlocekļa kontaktdakšu ar anālo kontaktdakšu. Butt plug ir izgatavots no higiēniskā nerūsējošā tērauda, un tam ir spīdīga, pulēta virsma bez kairinošām malām. Pateicoties maigi noapaļotajam galam un konusveida formai, anālais korķis ir patīkami viegli ievietojams.

     

    Kā lietot šķīstības jostu ar anālo kontaktdakšu un dzimumlocekļa kontaktdakšu?

     

    Watersports Kink System RECYCLER ir SM rotaļlieta un ideāls aksesuārs urīnizvadkanāla un anālās baudas cienītājiem un cienītājiem! Doba dilatators vai dzimumlocekļa spraudnis tiek ievietots dzimumloceklī un nodrošina īpaši intensīvu stimulāciju, kamēr dzimumorgānus pilnībā noslēdz šķīstības josta. Dzimumlocekļa spraudnis ir savienots ar dobu anālo spraudni, izmantojot caurulīti, ko var ievietot anālajā atverē. Šādā veidā čurumu no dzimumlocekļa var novadīt tieši uz anālo atveri, gandrīz kā klizmu, netērējot nevienu dārgo pilienu. Mūsu VERYDEEP lubrikants ir jāizmanto, lai ievieto dzimumlocekļa aizbāzni, un mūsu MANCUNT hibrīda lubrikants ir jāizmanto butt plug. Dzimumlocekļa aizbāzni uzmanīgi ievieto urīnizvadkanālā, caurulīti izlaiž starp kājām un pēc tam anālajā atverē ievieto pakauša aizbāzni. Aizmugurkaulu, protams, var ievietot arī partnera anālajā atverē, lai sniegtu viņam patīkamu, siltu klizmas pieredzi.

     

    Kā tīrīt MEO® Watersports Kink System?

     

    Dzimumlocekļa spraudni, anālo spraudni un šķīstības jostu pēc lietošanas var higiēniski notīrīt, dezinficēt un pat sterilizēt. Rūpīgai Watersports Kink System RECYCLER tīrīšanai mēs iesakām izmantot mūsu aerosolu INSTACLEAN.

     

    Watersports aka zelta duša: risks veselībai?

     

    Vai jūs izmantojat Watersports Kink System RECYCLER atsevišķi? Tiek uzskatīts, ka risks veselībai, norijot zelta dušu, ir samērā neliels. Lai gan urīns ir organisma atkritumprodukts, tas tiek uzskatīts par sterilu, ja izvadītājs ir vesels, t. i., neslimo, piemēram, ar urīnpūšļa infekciju. Ja izmantojat ūdenssporta Kink System RECYCLER kopā ar partneri: zelta dušu nevar uzskatīt par drošu seksu.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Watersports Kink System RECYCLER
    • Fetišs Watersports
    • Čīstības josta ar urofīliskajiem piederumiem
    • Anālais spraudnis ar caurulīti, kas savienota ar dzimumlocekļa spraudni
    • Penisa spraudnis ar atveri
    • Anālais korķis ar atveri
    • Spraudņi ir rūpīgi izgatavoti un smalki pulēti
    • Urofilija ir seksuāla tieksme pēc urīna. Urīnēšanas process vai pats urīns tiek izjusts kā erotisks un seksuāli stimulējošs.
    • Aizbāžamais garums 6,6 cm, diametrs 3,8 cm
    • Caurulītes garums: 90 cm
    • Čīstības būris: iekšējais diametrs 35 mm, iekšējais garums 66 mm
    • Penisa korķis: ievietojams garums 55 mm, diametrs 8 mm
    • Gredzena izmērs: 45 mm
    • Biežāk iegādājamie piederumi: The Spanking BDSM paddle no MEO (klikšķiniet šeit)

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Bin vollkommen begeistert

    Top Produkt, einfach anzuwenden und der Saft läuft dahin wo er hin soll

    • 0 no 1 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Fast perfekt

    Für mich könnte der Butt Plug etwas größer dimensioniert sein, aber vom Prinzip her gut durchdacht und funktioniert ohne jeden Mangel.

    • 3 no 3 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Bin sehr begeistert

    Funktioniert einwandfrei und erfüllt mir viele meiner ultimativen Fantasien wenn ich das "System" beim Bondage tragen muss. So erniedrigt zu werden und sich nicht währen zu können ist wirklich toll.

    • 2 no 2 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.
    Novērtēšana 

    Vraiment décevant !

    A l'usage, l'objet ne m'apporte pas satisfaction.
    La cage pénienne est assez courte, le plug urétral pas assez long, si bien que l'urine refoule le diamètre intérieur n'accorde pas suffisamment de débit pour remplir l'ampoule rectale, fermée par un plug anal de dimension trop réduite pour assurer l'étanchéité, ce qui occasionne des fuites tant au niveau anal que du pénis. Compte tenu du prix de 100 € au lieu d'un prix initial de 150, cela me déçoit beaucoup, cela ne vaut le prix dépensé.
    Le concept était vraiment intéressant, cependant quelle déconvenue...

    • 4 no 4 klientiem atzina šo atsauksmi par noderīgu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Watersports Kink System RECYCLER ar anālo spraudni, šķīstības jostu, dzimumlocekļa spraudni un caurulīti

    Watersports Kink System RECYCLER ar anālo spraudni, šķīstības jostu, dzimumlocekļa spraudni un caurulīti

    Mūsu BDSM Watersports Kink sistēma RECYCLER sastāv no anālā spraudņa, dzimumlocekļa spraudņa, šķīstības jostas un jūsu ķermeņa, veidojot autonomu sistēmu, kas perfekti "pārstrādā" jūsu urīnu.

    Uzrakstiet savu pārskatu

    Citi klienti arī iegādājās:

    30 citas preces tajā pašā kategorijā: