No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Bondage Tape

Informatīvais biļetens

Dzeltenā Bondage lente

Dzeltenā bondage lente uz ruļļa ir neaizstājams BDSM aksesuārs iesācējiem un profesionāļiem, kā arī kink faniem Watersports Kink faniem. MEO® bondage lente ir ātri pa rokai un nodrošina uzticamu fiksāciju BDSM sesijas laikā.

Vairāk informācijas

2766/00

9,99 €

0,67 €/M

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šī augstas kvalitātes dzeltenā verdzības lente, kas paredzēta Watersports Kink no ruļļa ir neaizstājams BDSM piederums iesācējiem vai profesionāļiem. MEO® bondage lente ir ātri pa rokai un nodrošina uzticamu fiksāciju BDSM sesijas laikā.

     

    Ar MEO ® bondage lentu jūs varat ne tikai sasiet partnera rokas un kājas, lai ierobežotu viņa kustību brīvību, bet tā ir arī ideāli piemērota partnera acu aizsegšanai, jo lente pielipst tikai pie sevis, nevis pie ādas vai matiem. Īpaši āra sesijai vai ceļojumā, sasiešanas lente ir ideāls BDSM aksesuārs, jo to ir viegli uzglabāt un transportēt. Piemēram, jūs varat piesiet partneri mežā pie koka, neuztraucoties par virvēm, karabīnēm vai āķiem. Bondage lente paver neskaitāmas radošas iespējas partnera sasiešanai. Vienkārši ļaujiet vaļu savai iztēlei!

     

    Kā izmantot dzelteno bondage lenti?

     

    Saistošo lentu var ātri un vienkārši izmantot, un tās lietošana nav sarežģīta. Vienkārši ar šķērēm izgrieziet no ruļļa vajadzīgo bondage lentes daudzumu, un bondage jautrība var sākties!

     

    Kas ir tik īpašs dzeltenajā bondage līmlentē?

     

    Bondāžas lente ir elastīga, mīksta un lipīga tikai pati pie sevis, nevis pie ādas vai matiem. Bondāžas lenti var izmantot, lai ātri un viegli aptintu un nostiprinātu rokas vai kājas, nevelkot matus vai ādu. Mūsu bondage lente ir ideāli piemērota visu veidu erotiskajai bondage. Pēc lietošanas bondage lentu var ātri noņemt, neatstājot nekādas paliekas.

     

    Kam jāpievērš uzmanība, lietojot dzelteno obligāciju lenti?

     

    Bondāžas lentu var izmantot atkārtoti, ja to izmanto uzmanīgi. Pēc lietošanas vienkārši noslaukiet ar ūdeni un maigām ziepēm, ļaujiet nožūt un atkal uzmanīgi satiniet.

     

    Krāsaina saišu lente:

     

    Mūsu bondage lente ir pieejama melnā, sarkanā, rozā, sudraba, violetā un dzeltenā krāsā.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Watersports Kink Bondage lente dzeltenā krāsā 15 metru garā ruļlī.
    • Pieejamas dažādas krāsas
    • ME O® bondage lente ļauj viegli īstenot bondage fantāzijas bez sarežģītiem mezgliem. Šī spīdīgā plēve bez lipīga slāņa pielīp tikai pati pie sevis - bet ne pie ādas vai matiem. Lente ir piemērota sasiešanai vai erotiskai žņaugšanai, kā aizsietas acis un pilnībā piemērota mumificēšanai. Pēc lietošanas bondage lentu var atkal satīt un izmantot atkārtoti pēc vajadzības.
    • Viegli noņemt: bez atlikumiem un ātri iztinama vai atkal satinama.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Es más últil de lo que pensaba

    Es muy práctico, atas de forma rápida y sin las rozaduras de las cuerdas, se pega muy bien sobre sí misma y además si la doblas bien al recogerla la puedes volver a utilizar.

      Novērtēšana 

      Intensives Gelb

      Das Tape kommt in einem intensiven gelb und ist perfekt, um ungehorsame Subs zu bendigen und zu fixieren. Ich liebe Bondage Tape einfach, da damit schnelle und flexible Fixierungen möglich sind, oder einfach den Mund oder Augen zu kleben

        Novērtēšana 

        Bondage tape

        Perfect product for a fun night in the bedroom. Much quicker to get kinky if you aren't in the mood to use sex rope. If you want some quick kinky play this is perfect for you. It only sticks to itself so you don't have to worry about it hurting your skin when removing it.

          Novērtēšana 

          Super Qualität

          Super praktisch, auch für Einsteiger leicht und vielfältig verwendbar. Dieses hier riecht nicht so unangenehm wie manch andere Marken. Schon oft bestellt.

            Novērtēšana 

            Ottimo

            Kinky ed ecologico, non irrita la pelle ed è facile da smaltire.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Dzeltenā Bondage lente

              Dzeltenā Bondage lente

              Dzeltenā bondage lente uz ruļļa ir neaizstājams BDSM aksesuārs iesācējiem un profesionāļiem, kā arī kink faniem Watersports Kink faniem. MEO® bondage lente ir ātri pa rokai un nodrošina uzticamu fiksāciju BDSM sesijas laikā.

              Uzrakstiet savu pārskatu

              Citi klienti arī iegādājās:

              7 citas preces tajā pašā kategorijā: