No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Bondage Tape

Informatīvais biļetens

Rozā verdzības lente

Šī augstas kvalitātes rozā bondage lente uz ruļļa ir neaizstājams BDSM aksesuārs iesācējiem vai profesionāļiem. MEO® bondage lente ir ātri pa rokai un nodrošina uzticamu fiksāciju BDSM sesijas laikā.

Vairāk informācijas

2764/00

9,99 €

0,67 €/M

plus piegādes izmaksas

pieejams

    Vairāk informācijas

    Šī augstas kvalitātes bondage lente uz ruļļa ir neaizstājams BDSM aksesuārs iesācējiem vai profesionāļiem. MEO® bondage lente ir ātri pa rokai un nodrošina uzticamu fiksāciju BDSM sesijas laikā.

     

    Ar MEO ® bondage lentu jūs varat ne tikai sasiet partnera rokas un kājas, lai ierobežotu viņa kustību brīvību, bet tā ir arī ideāli piemērota partnera acu aizsegšanai, jo lente pielipst tikai pie sevis, nevis pie ādas vai matiem. Īpaši āra sesijai vai ceļojumā, sasiešanas lente ir ideāls BDSM aksesuārs, jo to ir viegli uzglabāt un transportēt. Piemēram, jūs varat piesiet partneri mežā pie koka, neuztraucoties par virvēm, karabīnēm vai āķiem. Bondage lente paver neskaitāmas radošas iespējas partnera sasiešanai. Vienkārši ļaujiet vaļu savai iztēlei!

     

    Kā izmantot rozā bondage lenti?

     

    Saistošā lente ir ātri un viegli lietojama, un tās lietošana nav sarežģīta. Vienkārši ar šķērēm izgrieziet no ruļļa vajadzīgo bondage lentes daudzumu, un bondage jautrība var sākties!

     

    Kas ir tik īpašs rozā bondage lentei?

     

    Bondāžas lente ir elastīga, mīksta un lipīga tikai pati pie sevis, nevis pie ādas vai matiem. Bondāžas lentu var izmantot, lai ātri un viegli aptintu un nostiprinātu rokas vai kājas, neaizspiežot matus vai ādu. Mūsu bondage lente ir ideāli piemērota visu veidu erotiskajai bondage. Pēc lietošanas bondage lentu var ātri noņemt, neatstājot nekādas paliekas.

     

    Kas man jāņem vērā, izmantojot rozā bondage lentu?

     

    Bondāžas lentu var izmantot atkārtoti, ja to izmanto uzmanīgi. Pēc lietošanas to vienkārši noslaukiet ar ūdeni un maigām ziepēm, ļaujiet nožūt un uzmanīgi satiniet vēlreiz.

     

    Krāsaina bondage lente:

     

    Mūsu bondage lente ir pieejama melnā, sarkanā, rozā, sudraba, violetā un dzeltenā krāsā.

     

    Sīkāka informācija:

     

    • Japānas bondage lente rozā krāsā 15 metru garā ruļlī.
    • Pieejamas dažādas krāsas
    • ME O® bondage lente ļauj viegli īstenot bondage fantāzijas bez sarežģītiem mezgliem. Šī spīdīgā plēve bez lipīga slāņa pielipst tikai pati pie sevis - bet ne pie ādas vai matiem. Lente ir piemērota sasiešanai vai erotiskai žņaugšanai, kā aizsietas acis un pilnībā piemērota mumificēšanai. Pēc lietošanas bondage lentu var atkal satīt un izmantot atkārtoti pēc vajadzības.
    • Viegli noņemt: bez atlikumiem un ātri iztinama vai atkal satinama.




    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Está bien

    No son las típicas cintas, no se adhieren al cuerpo, no tienen pegamento, sino que se pegan por rozamiento. Son prácticas y además si lo haces bien puedes llegar a volver a utilizarlas.
    Son muy prácticas

      Novērtēšana 

      Zartes Rosa

      Das Tape kommt in einem schönen zarten rosa und ist perfekt, um ungehorsame Sissys zu bendigen und zu fixieren. Ich liebe Bondage Tape einfach, da damit schnelle und flexible Fixierungen möglich sind, oder einfach den Mund oder Augen zu kleben

        Novērtēšana 

        Geiles Zeug

        Bondagetape ist eine wunderbare Sache. Das in vernünftiger Qualität zu finden oftmals eine andere. Manchmal klebt es gar nicht, manchmal zu stark – dieses hier ist genau richtig. Geschälte Zitrone in den Mund, Bondagetape drüber – fertig ist ein netter Knebel..regt also sehr die Kreativität and und fällt auch nicht so auf, wenn es mal herumliegt (ist für Menschen mit neugieriger Verwandschaft durchaus interessant), kann somit prima beim Besuch bei der Schwiegermutter übers Wochenende eingepackt werden ohne verdächtig zu sein und hinterlässt weder beim Knebeln, noch beim fesseln spuren, weswegen der Spaß zu zweit auch an solchen Wochenenden nicht zu kurz kommen muss...:-)

          Novērtēšana 

          kaufempfehlung

          verarbeitung, qualität und klebeverhalten sind top, auch lässt es sich gut wieder voneinander trennen. es tut also genau das, wofür es erworben wurde.

            Novērtēšana 

            Ottima qualità.

            Vai a per bei momenti stravaganti. Incredibile per legare la mia ragazza senza problemi.

              Novērtēšana 

              Funziona perfettamente!

              Si dovrebbe avere un paio di forbici a portata di mano, comunque, perché non si strappano facilmente. Ciò dimostra ancora una volta la qualità del prodotto. Molto carino come alternativa alla corda o alle manette. Questo è molto divertente, soprattutto se si è appassionati di prede/cacciatori. Non fa neanche male.

                Uzrakstiet savu pārskatu

                Rozā verdzības lente

                Rozā verdzības lente

                Šī augstas kvalitātes rozā bondage lente uz ruļļa ir neaizstājams BDSM aksesuārs iesācējiem vai profesionāļiem. MEO® bondage lente ir ātri pa rokai un nodrošina uzticamu fiksāciju BDSM sesijas laikā.

                Uzrakstiet savu pārskatu

                Citi klienti arī iegādājās:

                7 citas preces tajā pašā kategorijā: