No 18

Turpmākās lapas ir paredzētas tikai pieaugušajiem. IESNIEGŠANĀS jūs apstiprināt, ka esat vismaz 18 gadus vecs.

Bondage Tape

Informatīvais biļetens

Caurspīdīga verdzības lente

Mūsu caurspīdīgās līmlentes uz ruļļa garums ir 20 metri, un tai ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar elastīgo plēvi vai līmplēvi, ko bieži izmanto līmēšanai.

Vairāk informācijas

3696/00

pieejams

    Vairāk informācijas

    Mūsu caurspīdīgās bondage lentes ruļļa garums ir 20 metri, un tai ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar elastīgo plēvi vai līmplēvi, ko bieži izmanto bondage vajadzībām.

    Šī augstas kvalitātes bondage lente ruļlī ir neaizstājams BDSM aksesuārs gan iesācējiem, gan profesionāļiem. MEO ® bondage lente ir ātri pa rokai un nodrošina uzticamu fiksāciju BDSM seansa laikā.

    MEO ® bondage lenti var izmantot ne tikai partnera plaukstu un potīšu sasiešanai, lai ierobežotu viņa kustību brīvību, bet tā ir arī ideāli piemērota partnera acu aizsegšanai, jo tā pielipst tikai pie sevis, nevis pie ādas vai matiem. Saistīšanas lente ir ideāls BDSM aksesuārs, īpaši āra sesijai vai ceļojuma laikā, jo to ir viegli uzglabāt un transportēt. Tas nozīmē, ka jūs varat piesiet partneri, piemēram, mežā pie koka, neuztraucoties par virvēm, karabīnēm vai āķiem. Saišu lente paver daudz radošu iespēju sasaistīšanas procesā. Vienkārši ļaujiet vaļu savai iztēlei!

    Kā lietot caurspīdīgo sasiešanas lenti?

    Sasiešanas lenti var lietot ātri un vienkārši. Vienkārši ar šķērēm nogrieziet no ruļļa vajadzīgo bondage lentes daudzumu, un bondage prieki var sākties!

    Kas ir īpašs caurspīdīgajai bondage lentei?

    Bondage lente ir elastīga, lokana un lipīga tikai pati pie sevis, nevis pie ādas vai matiem. Bondāžas lentu var izmantot, lai ātri un viegli aptintu un nostiprinātu rokas vai kājas, nevelkot matus vai ādu. Mūsu bondage lente ir ideāli piemērota dažāda veida erotiskām bondage spēlēm. Pēc lietošanas bondage lentu var noņemt vienā mirklī, neatstājot nekādas paliekas.

    Kas man jāpatur prātā, lietojot caurspīdīgo bondage lentu?

    Bondage lentu var lietot atkārtoti, ja to lieto uzmanīgi. Pēc lietošanas to vienkārši noslaukiet ar ūdeni un maigām ziepēm, atstājiet nožūt un atkal uzmanīgi satiniet.

    Krāsaina bondage lente:

    Mūsu bondage lente ir pieejama melnā, sarkanā, rozā, rozā, sudraba, violetā un dzeltenā krāsā, kā arī caurspīdīga.

    Papildu informācija:

    • Bondāžas lente 20 metru garā ruļlī.
    • Pieejamas dažādas krāsas
    • MEO® bondage lente ļauj viegli īstenot bondage fantāzijas bez sarežģītiem mezgliem. Spīdīgā plēve bez līmējošā slāņa pielīp tikai pati pie sevis - nevis pie ādas vai matiem. Bondāžas lente ir piemērota sasiešanai vai erotiskai žņaugšanai, kā aizsietas acis un pilnībā piemērota mumificēšanai. Pēc lietošanas līmlenti var atkal satīt un izmantot tik bieži, cik nepieciešams.
    • Viegli noņemama: ātri izvelk un izvelk, neatstājot nekādas paliekas.

    Tas varētu jūs arī interesēt:

    KLIENTU ATSAUKSMES

    Novērtēšana 

    Top

    Top Qualität

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Caurspīdīga verdzības lente

      Caurspīdīga verdzības lente

      Mūsu caurspīdīgās līmlentes uz ruļļa garums ir 20 metri, un tai ir daudz priekšrocību salīdzinājumā ar elastīgo plēvi vai līmplēvi, ko bieži izmanto līmēšanai.

      Uzrakstiet savu pārskatu

      Citi klienti arī iegādājās:

      7 citas preces tajā pašā kategorijā: